Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Víkend 3. a 4.6.2017 s 19.jamkou v Hořehledech! - I.ročník

Stav
Uzamčeno.
Ja to nemyslel na cenu, ale na to, ze je to strasne moc dopredu :)

O kvalitní hřiště a suprové hotely je holt zájem, to se nedá nic dělat!

Tak to jedine budu muset vzit slivovici jako uplatek

Slivovici neberu, jedině RUM!

Stačí mrknout na ceník (jako před chvílí pro zajímavost já;)) a když letmo sečtu,co v ceně máme a kolik to stojí běžně, tak ta sleva je dost markantní - cca. 60%.
Vypadá to,že nás to nádobí opravdu nemine :D.Místo last minute bych to spíše viděl na velké DÍKY Martinovi;)!

Já bych se nebál, kromě Davida, co bude sušit čumák, protože nemám kofolu, si jistě všichni dáte něco dobrého do čumáku a mě se ta sleva vrátí:-). Dělám si srandu, tuhle akci nedělám pro peníze, ale protože vás mám rád. Trochu. Některý. Už jsem zmínil, že minicooper má zákaz vjezdu do Brd?

Jak říká Tomáš, myslím, že tohle je hodně pěkná nabídka a určitě na červnový víkend nebude mít Martin problém hotel u hřiště obsadit. Proto to řešíme po domluvě s Martinem takhle dopředu, aby případně volná místa mohl komerčně a jistě za jiné ceny nabízet dál. Je to speciál pro 19.jamku a ani já nechci, aby na tom Martin z Hořehled nějak tratil, když už se nám takhle nabídl a zbytečně si v případě menšího zájmu blokoval pro nás místa. Takže nižší cenu později určitě ne, žádný bonus za počet účastníků není. Také si to platím. :)

Nechci slevu zadarmo!

Tak hotovo.
Koupil jsem poštovního holuba, malý batoh, naplnil ho (ten batoh :D) a celé to poslal do Hořehled, tak mi dej Martine vědět až ho chytneš ;)
Snad si nesplete adresu :D

Batoh jsem neviděl, u drivingu ale hodovali nějaký kormoráni, takže se bojim, že to holub nedal. Pošli to znova!

Já bych se nebál, kromě Davida, co bude sušit čumák, protože nemám kofolu, si jistě všichni dáte něco dobrého do čumáku a mě se ta sleva vrátí:). Dělám si srandu, tuhle akci nedělám pro peníze, ale protože vás mám rád. Trochu. Některý. Už jsem zmínil, že minicooper má zákaz vjezdu do Brd?
z toho mi vyplyva, ze nemas rad jednoho z ucastniku co ma Mini, to auto co je v tom seznamu pro gaye :D neni to Doktordee??

Batoh jsem neviděl, u drivingu ale hodovali nějaký kormoráni, takže se bojim, že to holub nedal. Pošli to znova!

Kormorány jsem teda vážně nečekal.
No nic pošlu krysu potrubní poštou;). Ptáci tam nejsou ale zase plno jiných překážek,tak uvidíme :D
Btw. aby mě ten víkend nakonec díky těmhle pokusům nestál celou výplatu :D
Takže krysa na cestě a dej zase vědět :D

To mi chces rict, ze nekdo pije jeste rum?

image.webp

Kormorány jsem teda vážně nečekal.
No nic pošlu krysu potrubní poštou;). Ptáci tam nejsou ale zase plno jiných překážek,tak uvidíme :D
Btw. aby mě ten víkend nakonec díky těmhle pokusům nestál celou výplatu :D
Takže krysa na cestě a dej zase vědět :D

Tak holub, ani krysa nic, ale nějakej vrabec to dal!:-)

Já bych se nebál, kromě Davida, co bude sušit čumák, protože nemám kofolu, si jistě všichni dáte něco dobrého do čumáku a mě se ta sleva vrátí:-). Dělám si srandu, tuhle akci nedělám pro peníze, ale protože vás mám rád. Trochu. Některý. Už jsem zmínil, že minicooper má zákaz vjezdu do Brd?
Pokud mi půjčíš pípu tak si přivezu vítězný sud! [emoji12]

Ok, připomínám a prosím všechny přihlášené, aby poslali Martinovi včas peníze. A samozřejmě, kdo chce jet s 19jamkou v červnovém víkendu do Hořehled, je vítán, pište se, nebo se ozvěte @kristyna pomocí soukromé zprávy. Bude to fajn, Martin objednal sluníčko. A znáte to, kde je jamka, tam kofola teče proudem a karaoké hraje na plný pecky! :) Když už tam ten plakát beru, tak to musí být pravda, že jo.

View media item 105

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom