TomasV
Aktivní člen
Ja to nemyslel na cenu, ale na to, ze je to strasne moc dopredu
Všichni se tam těšíme a o místa bude mela,proto už je to tak brzo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tak to jedine budu muset vzit slivovici jako uplatek
Stačí mrknout na ceník (jako před chvílí pro zajímavost já) a když letmo sečtu,co v ceně máme a kolik to stojí běžně, tak ta sleva je dost markantní - cca. 60%.
Vypadá to,že nás to nádobí opravdu nemine .Místo last minute bych to spíše viděl na velké DÍKY Martinovi!
Jak říká Tomáš, myslím, že tohle je hodně pěkná nabídka a určitě na červnový víkend nebude mít Martin problém hotel u hřiště obsadit. Proto to řešíme po domluvě s Martinem takhle dopředu, aby případně volná místa mohl komerčně a jistě za jiné ceny nabízet dál. Je to speciál pro 19.jamku a ani já nechci, aby na tom Martin z Hořehled nějak tratil, když už se nám takhle nabídl a zbytečně si v případě menšího zájmu blokoval pro nás místa. Takže nižší cenu později určitě ne, žádný bonus za počet účastníků není. Také si to platím.
Tak hotovo.
Koupil jsem poštovního holuba, malý batoh, naplnil ho (ten batoh ) a celé to poslal do Hořehled, tak mi dej Martine vědět až ho chytneš
Snad si nesplete adresu
z toho mi vyplyva, ze nemas rad jednoho z ucastniku co ma Mini, to auto co je v tom seznamu pro gaye neni to Doktordee??Já bych se nebál, kromě Davida, co bude sušit čumák, protože nemám kofolu, si jistě všichni dáte něco dobrého do čumáku a mě se ta sleva vrátí. Dělám si srandu, tuhle akci nedělám pro peníze, ale protože vás mám rád. Trochu. Některý. Už jsem zmínil, že minicooper má zákaz vjezdu do Brd?
z toho mi vyplyva, ze nemas rad jednoho z ucastniku co ma Mini, to auto co je v tom seznamu pro gaye neni to Doktordee??
Batoh jsem neviděl, u drivingu ale hodovali nějaký kormoráni, takže se bojim, že to holub nedal. Pošli to znova!
Slivovici neberu, jedině RUM!
jasne, rychla univerzalni medicinaTo mi chces rict, ze nekdo pije jeste rum?
oooo, skvely vyber
Kormorány jsem teda vážně nečekal.
No nic pošlu krysu potrubní poštou. Ptáci tam nejsou ale zase plno jiných překážek,tak uvidíme
Btw. aby mě ten víkend nakonec díky těmhle pokusům nestál celou výplatu
Takže krysa na cestě a dej zase vědět
Pokud mi půjčíš pípu tak si přivezu vítězný sud! [emoji12]Já bych se nebál, kromě Davida, co bude sušit čumák, protože nemám kofolu, si jistě všichni dáte něco dobrého do čumáku a mě se ta sleva vrátí. Dělám si srandu, tuhle akci nedělám pro peníze, ale protože vás mám rád. Trochu. Některý. Už jsem zmínil, že minicooper má zákaz vjezdu do Brd?
Pokud mi půjčíš pípu tak si přivezu vítězný sud! [emoji12]
Tak holub, ani krysa nic, ale nějakej vrabec to dal!