Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tak mas z 90% v sezone smuluPřidávám se k žádosti, cena vypadá dobře, ale (asi jsem natvrdlej) pořád přesně nerozumím tomu, co je v "neomezené" hře vlastně zahrnuto. Jak dlouho dopředu bookujete hru? Co když se v pátek večer rozhodnu, že bych si chtěl v neděli ráno zahrát? Dík
Bestgolfaci, napiste vice k tomu jak to funguje.
Ja to zvazoval, ale ta mila pani mi nebyla sto rici jaka je sance si zahrat. Odpovedi ala "urcite se vam to nekdy podari" me nepresvedcila.
To já můžu taky.
Ok, to mi asi staci. 4 tydny dopredu fakt netusim co budu delat. Nejak mam ve zvyku koukat na radar a vybirat lokalitu mene jak 24h predem
Proč? Stačí se přestěhovat...
Tak dulezite je zodpovedet si otazku, zda jezdis casteji do prace, nebo na golfSkvely napad. Tim bych mel poresene golfove clenstvi, ale zbyva jiny problem, dojizdet do prace. Ten problem se meni z obcasneho na kazdodenni ... nejsem jsi jist jestli se posouvam tim spravnym smerem, tzn. mam pocit, ze se to nezjednodusuje
Tak to by mi asi nevyhovovalo, je v tom na me trochu moc discipliny Co pgk.cz, ma nekdo zkusenost? Jestli se nepletu, mel letos @Seppper. Nabidka hrist vic nez zajimava.To ze lze/musis rezervovat tyden az mesic dopredu, prinasi takovy ten nesvar, ze vsichni to zarezervujou co kdyby nahodou a pak az zjisti, ze nemuzou tak rezervaci zrusi (beztrestne) a udelaji dalsi. To prinasi ten nesvar, ze vetsinou ho rusi den predem typicku 2-3hod pred pulnoci, tzn. porad dle pravidel ale uz to neumoznuje udelat si rezervaci ostatnim protoze rezervacni system je uzvren v noci 21:00 - 9:00. Kdyz je ti jedno kam pujdes hrat a staci ti jit hrat sam tak od 6:00 rano lze rezervovat na ten samy den a temer vzdy tam neco je. Samozrejme v sezone volne misto behem par vterin mizi.
To si pamatuji z CGK, kdy lidi cekali “o pulnoci” aby si bookli fee.To ze lze/musis rezervovat tyden az mesic dopredu, prinasi takovy ten nesvar, ze vsichni to zarezervujou co kdyby nahodou a pak az zjisti, ze nemuzou tak rezervaci zrusi (beztrestne) a udelaji dalsi. To prinasi ten nesvar, ze vetsinou ho rusi den predem typicku 2-3hod pred pulnoci, tzn. porad dle pravidel ale uz to neumoznuje udelat si rezervaci ostatnim protoze rezervacni system je uzvren v noci 21:00 - 9:00. Kdyz je ti jedno kam pujdes hrat a staci ti jit hrat sam tak od 6:00 rano lze rezervovat na ten samy den a temer vzdy tam neco je. Samozrejme v sezone volne misto behem par vterin mizi.
Souhlas. Proto už si platím jen základní členství, abych měl nějaké a kupuju si golfpass od Golfcut. Je to o něco dražší než CGK, ale rezervuješ libovolně jako přes TT.To si pamatuji z CGK, kdy lidi cekali “o pulnoci” aby si bookli fee.
Navic vim, jak to bylo omezujico, kdyz jsem chtel jit s nekym: kazdy mel volby kredit jinde a jindy. Clovek nehral kdy chtel, ale kdy to bylo o 5,- Kc levnejsi..
To si pamatuji z CGK, kdy lidi cekali “o pulnoci” aby si bookli fee.
Navic vim, jak to bylo omezujico, kdyz jsem chtel jit s nekym: kazdy mel volby kredit jinde a jindy. Clovek nehral kdy chtel, ale kdy to bylo o 5,- Kc levnejsi..
osobne jsem s mistama nikdy nemel problem. asi prevazne proto, ze hraju vsedni dny a vikendy malo. stalo se mi za cely rok asi 3x, ze jsem musel jinam, nez jsem mel v planu, casto rezervuji misto az na recepci nebo po ceste na hristeTo si pamatuji z CGK, kdy lidi cekali “o pulnoci” aby si bookli fee.
Nabídka od golfcut na 2018 prý bude uveřejněna tento týden.Souhlas. Proto už si platím jen základní členství, abych měl nějaké a kupuju si golfpass od Golfcut. Je to o něco dražší než CGK, ale rezervuješ libovolně jako přes TT.
Trochu ta otázka souvisí, existuje nějaký virtuální golfový klub, který by byl skutečně klubem myšleno - komunita? Nebo všechny virtuálové jsou více či méně zaměření na cenu fíček a jedtnotlivci spolu nijak moc nekomunikují, nescházejí se, atp?
jsem na tom velmi podobne, dokupy jsou vyhodne, koukni se na TT, kdyz mas clenstvi, uvidis je. Davis by me taky zajimalZdravím,
má někdo zkušenosti s Davis GC v roce 2017? Dají se zarezervovat Benátky na víkend 1-2 dny dopředu?
Ještě bych se zeptal na členství "start" od ČGK, jak moc výhodné jsou dokupy jednotlivých her.
Na sezonu 2017 jsem měl ČGK 10/2 ale po tom zdražení a přesunutí Hodkoviček do hřišť "P" už to není pro mě zajímavé.
Díky za odpovědi