Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Nevíš, jak jsou v těch ( obecně ) statistikách hřišť vyhodnocovány rány na jednotlivých jamkách ? Pokud je to tak, že se vyhodnocují jen dohrané ( neśkrklé ) jamky, tak je to v podstatě nesmysl...
Priznam se, ze jsem potom nikdy nepatral, nemyslim si, ze by to tu statistiku nejak brutalne ovlivnilo. Daleko vic mi vadi, ze se do toho pocitaji jen turnaje na 18 jamek, tzn. sotva 25% nasich turnaju...
Statistiku v ránách by to ovlivnilo hodně. Je značný rozdíl, zda hrají + 3 nebo bych hrál např. + 7. Je to pak dost o tom, jak kdo rychle zvedá jamky. Stbl. je pak daleko více vypovídající. Jinak nerozumím proč jsou do statistiky počítány jen 18 jamkové turnaje, to by mne ani nenapadlo, že to tak může být. To mi přijde také jako nesmysl.
Nevíš, jak jsou v těch ( obecně ) statistikách hřišť vyhodnocovány rány na jednotlivých jamkách ? Pokud je to tak, že se vyhodnocují jen dohrané ( neśkrklé ) jamky, tak je to v podstatě nesmysl...
Pokud ale to hodnocení je každý rok stejné, tak to máš jedno, ukazuje to trend.
To záleží na tom , zda :
a ) je počet ran počítán k paru jamky na skorkartě ( par 3 je 3 pro všechny hráče ),
Pak však obecný trend nevyjadřuje žádný. Jediný trend, co ukazuje je ten, kolik dobrých hráčů jamku hrálo. Kdyby se například v Hořehledech pořádal několikadenní federační turnaj se 120 hráči, průměrné počty ran na jamkách by šly rapidně dolů. Naopak, pokud tam budou pravidelně turnaje "O zelenou kartu", půjde průměr ran rapidně nahoru.
b ) nebo osobnímu paru hráče ( osobní par 3 je 3 pro hráče s nízkým HCP, osobní par pro hráče s HCP 36 je 5, s HCP 54 dokonce 6 ).
Pokud by se počítalo kolik hrál hráč navíc (méně ) ran než je jeho osobní par, trend by to vyjadřovalo.