Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Jak jste naposledy hráli 2020 - [uzamčeno]

Stav
Uzamčeno.
Dnes hra s klientem v Benátkách, připadal jsem si jak někde na ostrovech... Díky větru se stalo hřiště dokonalým "linksem"! Zle mne prověřila 6. jamka! 1. rána out, 3. rána out, 5. rána z odpaliště už na fervej a "easy" 8 ran do skórky. Celkový pocit spravily poslední jamky 17. jamka pat do "eaglu" skončil krátký, ale "birdie" se povedlo a zrovna tak i na 18. jamce, pat ze tří metrů padl dolů.
To jako že na 6. foukalo zprava? Obvykle fouká zleva od autu 🤔
Jenže kdyby foukalo zprava, tak by ses na 17. a 18. těžko dostával do eagle res. birdie šance. To bys na nich šel proti větru.

• Nechápu, nerozumím
Reactions: PFP
Dnes hra s klientem v Benátkách, připadal jsem si jak někde na ostrovech... Díky větru se stalo hřiště dokonalým "linksem"! Zle mne prověřila 6. jamka! 1. rána out, 3. rána out, 5. rána z odpaliště už na fervej a "easy" 8 ran do skórky. Celkový pocit spravily poslední jamky 17. jamka pat do "eaglu" skončil krátký, ale "birdie" se povedlo a zrovna tak i na 18. jamce, pat ze tří metrů padl dolů.
Věřím,že v Benátkách to foukalo opravdu dost.Tu 5.ránu jsi asi musel nadehrát odhadem 20m doprava,aby se vrátila na fervej,nebo ne?Hra ve větru je opravdu těžká kategorie golfu.

Upraveno:
Věřím,že v Benátkách to foukalo opravdu dost.Tu 5.ránu jsi asi musel nadehrát odhadem 20m doprava,aby se vrátila na fervej,nebo ne?Hra ve větru je opravdu těžká kategorie golfu.
Ono spíš to spíš bylo hodně po větru a lehce zprava, no a balony neskutečně skákaly, těsně za hranici... Fervej se tam svažuje a třetí jsem hrál už hodně doprava, to máš pravdu, potom skončila na středu ferveje.

Ono spíš to spíš bylo hodně po větru a lehce zprava, no a balony neskutečně skákaly, těsně za hranici... Fervej se tam svažuje a třetí jsem hrál už hodně doprava, to máš pravdu, potom skončila na středu ferveje.
V situaci,kdy chci využít zadní vítr a poslat to co nejdál,tak se občas to draw trochu přežene a kombinace všeho je spíše zatažená rána.

Konečně jsem dostal od ženy a dětí vycházky a vyrazil z "karantény u tchýně na Plzeňsku" s kámošem do Hořehled. Podruhý v životě na hřišti, který má víc autů než jamek (Martine @mkopcak dlužíš mi čtyři míčky 😂) a první devítka tomu odpovídala (59, 7 trestných). 🙄 Před druhou devítkou kafčo "z okýnka" (výborný, stejně jako kluk, co obsluhoval) a jdeme. Před nás vlezla nějaká rodina s dětmi a tak jsme věděli, že to je do večera (bylo cca 11 dopo.). 😂 Jenže hráli jako bozi a my je vůbec nemohli chytit. Dokonce nás chtěli pustit, ale to jsem bral jako vtip. To už jsem poznal Michala @requo a Kristýnu @kristyna s jejich loupežníkama. To mě uklidnilo, že tyhle nechytíme nikdy a hrál jsem v pohodě (42, můj rekord). Dokonce jsem dvakrát z kopce ležel GIR a útočil na birdie, viz foto). No napsal jsem pary, nó. Celkově tedy 101 ran a za druhou devítku spokojenost. Hřiště je super, většina greenů vynikající a ferveje velmi dobrý. Na mě? Podmínky PGA.
Parádní den a jako bonus jsem se moc rád potkal s Michalem a Kristýnou. 😉🤝 Tak snad brzy zase někdy někde.

Přílohy

• IMG_20200425_095810.webp
    IMG_20200425_095810.webp
    135,7 KB · Zobrazení: 251
  • IMG_20200425_123638.webp
    IMG_20200425_123638.webp
    151,4 KB · Zobrazení: 228
  • IMG_20200425_121321.webp
    IMG_20200425_121321.webp
    207,2 KB · Zobrazení: 266
  • IMG_20200425_092938.webp
    IMG_20200425_092938.webp
    167,8 KB · Zobrazení: 219
V situaci,kdy chci využít zadní vítr a poslat to co nejdál,tak se občas to draw trochu přežene a kombinace všeho je spíše zatažená rána.
Mám mírný slice, tak to o zátahu nebude... Prostě to doskákalo, nedal jsem si pozor, ono trojka dřevo 320 metrů a lehká sand wedge do grýnu byl pátý míč nicméně to tam nemá co zastavit. Rána z ferveje doskákala 2 x do outu jednou 2 m podruhé asi 10cm.

Konečně jsem dostal od ženy a dětí vycházky a vyrazil z "karantény u tchýně na Plzeňsku" s kámošem do Hořehled. Podruhý v životě na hřišti, který má víc autů než jamek (Martine @mkopcak dlužíš mi čtyři míčky 😂) a první devítka tomu odpovídala (59, 7 trestných). 🙄 Před druhou devítkou kafčo "z okýnka" (výborný, stejně jako kluk, co obsluhoval) a jdeme. Před nás vlezla nějaká rodina s dětmi a tak jsme věděli, že to je do večera (bylo cca 11 dopo.). 😂 Jenže hráli jako bozi a my je vůbec nemohli chytit. Dokonce nás chtěli pustit, ale to jsem bral jako vtip. To už jsem poznal Michala @requo a Kristýnu @kristyna s jejich loupežníkama. To mě uklidnilo, že tyhle nechytíme nikdy a hrál jsem v pohodě (42, můj rekord). Dokonce jsem dvakrát z kopce ležel GIR a útočil na birdie, viz foto). No napsal jsem pary, nó. Celkově tedy 101 ran a za druhou devítku spokojenost. Hřiště je super, většina greenů vynikající a ferveje velmi dobrý. Na mě? Podmínky PGA.
Parádní den a jako bonus jsem se moc rád potkal s Michalem a Kristýnou. 😉🤝 Tak snad brzy zase někdy někde.
Musím se tam také vypravit a zahrát si ten klenot a žrout míčků zároveň,pěkně mě děsíte a opatrnost bude asi na místě.

Upraveno:
To jako že na 6. foukalo zprava? Obvykle fouká zleva od autu 🤔
Jenže kdyby foukalo zprava, tak by ses na 17. a 18. těžko dostával do eagle res. birdie šance. To bys na nich šel proti větru.
Nespletl jsi se v jamkách? V naprosté většině fouká v Česku od západu či severozápadu....a to je na šestce (ale i na 17 a 18) v Benátkách zprava zezadu.......přesně jak píše @Trenér

Nespletl jsi se v jamkách? V naprosté většině fouká v Česku od západu či severozápadu....a to je na šestce (ale i na 17 a 18) v Benátkách zprava zezadu.......přesně jak píše @Trenér
Tak mám asi „stěstí”, že většinou (když v Benátkách hraju) mi fouká na 6. zleva a tím pádem na 17. zezadu. Pak se dá druhou dostat až za grýn do bunkeru (naposledy se mi to stalo cca před 10 dny).
5CFB5DCC-D52B-4DB5-A938-634F367AF072.webp

• To se mi líbí
Reactions: jan
Sorry, máš pravdu, spletl jsem si 5. a 6. 🙈

Teda Hořehledy vypadaji vážně parádně! :up:

Díky tomu, že jsou kluci doma, manžel doma, jezdíme na kluků tréninky o zhruba půl hodiny dřív a kluci s námi dají první tři jamky a my s manželem během jejich tréninku stihneme dojít zbylých 6. A tahle fotka je z úterý a já z toho obrazu byla ( a jsem pořád) na měkko...jak ti mí chlapi jdou vedle sebe...že ti kluci i v jejich věku (skoro 17 a 20) chtějí s námi ten golf hrát...že mají s naší hrou trpělivost...že i více než po měsíci všichni doma si nejdeme po krku...Jo a jak jsme hráli? Pro radost ;)
IMG_20200421_173526.jpg

Kdybych nebyl 3,14ča, mohl sem dnes udělat druhou devítku v Beřovicích v paru, napřed kratší 3. rána do greenu a pak totálně krátky chip na 18. a bogey.
Jinak sem zažil dvě totálně odlišný devítky, první kde se sralo co mohlo a druhou kde mi tam spadlo snad všechno.
První devítka 21 patů, druhá 12 :)

1587900426235.webp

Dnes krásný den na golfu, hra na úpravu HI. Řekla bych, že mi to kazila krátká hra a hra na greenech. Ale vzhledem k tomu, že letos jsem byla na hřišti asi třikrát, tak 105 ran a 34 stbl je fajn začátek sezóny. Moc super to dnes bylo, krásná neděle.

Dneska Grabštejn. Ráno i docela foukalo. Hřiště vyprahlé jak největším létě. Grýny katastrofa - každý jezdí jinak, chlupaté jak týden neholená cikánka.
Jediné pozitivum byl eagle 😷
2F1BD028-E22C-40ED-BE7D-CD95A13E3F27.webp

Dnes Česká Lípa.......říkám to nerad, ale oproti "mojí" Bolce hřiště v o dost lepším stavu, kropěj to tam a není to tak tvrdý. Jen jsou strašně pomalé greeny, do konce hry jsem se s tím nesrovnal, nedohrával jsem a bylo z toho spousta trojpatů. A to (a vítr) určitě může za hodně golfu z mé strany.....107 kousků:(

Dnes Česká Lípa.......říkám to nerad, ale oproti "mojí" Bolce hřiště v o dost lepším stavu, kropěj to tam a není to tak tvrdý. Jen jsou strašně pomalé greeny, do konce hry jsem se s tím nesrovnal, nedohrával jsem a bylo z toho spousta trojpatů. A to (a vítr) určitě může za hodně golfu z mé strany.....107 kousků:(
Jo greeny mi přišly nepravidelně hodně chlupatý. Ve čtvrtek se budu pídit co bude dál. Poreferuju.

• To se mi líbí
Reactions: jan
Včera na Grabštejně to bylo „nahoru dolu”, dneska na domácím Janově trochu nuda 🤭

Zobrazit přílohu 11415

Máš rozbitý barvičky! Všimni si, kolik pod tou tabulkou je možností si udělat pěknou duhu a ty to zredukuješ na nudnou světle žlutou. :)

Super :up:

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom