Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
To jako žes hrála piškvorky?...5x bez záznamu
počkej zítra - vybavení mám jak na tour dneska jsem už hrála všemi dřevy!To jako žes hrála piškvorky?
Tak si taky přijeď zahrát k námDnes znovu s @Martin73 v Hodkovičkách. Pohodová návštěvnost a perfektně udržované hřiště.
Nevím, jak Martinovi poděkovat za to, že se mnou hraje...
Jak jsem mluvná, tak fakt nevím, jak vyjádřit vděk.
Prostě... i dnes super spolhra
(Martin sedmičkou dostřelí trochu dál než já driverem ... )
asi mě čeká ještě dost dlouhá štreka
určitě ... dej mi ještě trochu času, chtěla bych teď trochu dopilovat krátkou hru ...Tak si taky přijeď zahrát k nám
Nepiluj.... Budu se před tebou za svou hru styděturčitě ... dej mi ještě trochu času, chtěla bych teď trochu dopilovat krátkou hru ...
ba ne! jinak jsem normálníNepiluj.... Budu se před tebou za svou hru stydět
Kristý, nebrzdili. My jsme za vámi šli už naší druhou devítku a šli jsme si pěkně pomalu, protože jsme se hřáli na sluníčku, což při tý první nešlo. Tak ještě jednou tobě i Michalovi, ahoj, já jsem Fanda.Dnes jsme byli poprvé v této sezoně na golfu celá rodina. V Hořehledech. Ráno jsme se báli trochu počasí, dost studeně foukalo, ale nakonec ideální. Před námi nikdo nešel, dvojici za námi jsme trochu brzdili. Hráli jsme všichni, Honzík ze zelených. Hřiště bylo jarní, kvetoucí příroda, kokrhání kohouta a jinak ticho. A jak jsme hráli? U mě to nemělo cenu do 9.jamky počítat, až tam jsem zahrála třetí na green. Mám tuto jamku ráda. @requo měl mnoho dlouhouch krásných ran. František hrál konstantně nejlépe a slymu dlouhé paty. Honzíkovi jeho rány létaly i vzduchem, velký posun od podzimu. Takže pohodový golf zakončeným klobásou a poznání někoho nového z 19.jamky. (I když bez podání ruky a na více metrů ).Zobrazit přílohu 11347Zobrazit přílohu 11348