Poslední
  Omezený přístup PRO NEPŘIHLÁŠENÉ uživatele
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Jak jste naposledy hráli 2020 - [uzamčeno]

Stav
Uzamčeno.
Tak já dnes Beřovice, přidal se novej golfovej kamarád. A hned že dáme jamkovku. Hra na rány sice stála za prd od obou, ale jamkovka paráda. Až do konce to bylo napínavé. A vyhrál jsem kafe [emoji16]
První jamkovka v životě kterou jsem hrál...

Tak já se taky konečně hrdě přidám. Už jsem letos taky golfista. Já byl hrát až dneska na Černém Mostě v milém doprovodu @macdav a @Marklar a už je zase na světě krásně, baterky pozitivna mají zase trochu více energie... První devítka, ran dost, ale čekal jsem to horší. Co mě vyloženě potěšilo, byly oba tří pary, první zázračný birdie s čip inem (podle pozice míčku, nikoli trajektorie rány - to byla šmudla, které stála tyčka v cestě ), druhý par. Hlavně sedmičkou jsem byl první na grýnu, moc hezky to v letu vypadalo. :) hřiště ok, přišly mi trochu slabší grýny, nevím... Na fervejich docela dost takového divného jetele. Viz obojí foto. Ale celkově v normě, líbilo.

Díky kluci za hru!

524D4DB9-CB44-4A6D-AEB1-B734A097A0C1.jpeg B45005BC-A96F-4C10-8EBF-D40C082F1B3A.jpeg 96FE1E85-31C8-461A-B6B6-86CC0D0D497A.jpeg 613FD0A0-997F-4913-959D-B55A782F9182.jpeg

Konečně.

Upraveno:
Dnes znovu s @Martin73 v Hodkovičkách. Pohodová návštěvnost a perfektně udržované hřiště.
Nevím, jak Martinovi poděkovat za to, že se mnou hraje...
Jak jsem mluvná, tak fakt nevím, jak vyjádřit vděk.
Prostě... i dnes super spolhra :up:
(Martin sedmičkou dostřelí trochu dál než já driverem ... 🧐)
asi mě čeká ještě dost dlouhá štreka

to @requo proč letos tak pozdní začátek?
Možná fotky klamou, ale musím že požadované fee na čerňáku mě přijde vzhledem ke stavu hřiště dost optimistické.

to @requo proč letos tak pozdní začátek?
Možná fotky klamou, ale musím že požadované fee na čerňáku mě přijde vzhledem ke stavu hřiště dost optimistické.

Před omezením jsem letos byl, myšleno to bylo od otevření těch cca +-14 dní zpátky. No... běžná práce, po ní zajišťování a distribuce nákupů pro sebe a prarodiče, a když už jsem byl v šest sedm konečně doma, tak jsem chtěl být s rodinou. A jít všichni na narvana hřiště - zdržovali bychom a nějak se nám moc kamkoli do "společnosti" nechtělo, blbá roušková nálada - to raději na chatu, kde byl klid. K tomu naražená kostrč. Prostě to tak nějak nevycházelo. Až teď. :)

Černý Most super, určitě to za to stojí. Pro mě jen trochu překvapivě takové divné grýny (vždy mi tam přišly super a konzistentně rychlé, teď jsem ten pocit neměl), ale nemám teď srovnání. Přišlo mi, že by si zasloužily jiné pinpozice. Bylo to kolem jamky takové nečitelné, možná vysokým provozem? Jezdil maršál, vypichoval... Je to ok. :)

Upraveno:
Díky za názor na stav hřiště:up:. Hlavně, že už můžeš hrát. Ať ti to lítá - teda tam kam chceš;)

I já se konečně přidám, že letos konečně poprvé na hřišti (Mladá Bolka)............moje hra sice byla takový podprůměrný hurágolf poplatný začátku sezóny, ale nijak moc mi to ani nevadilo........ Páni, ta nádhera být zase znovu na hřišti.....a ještě v takovém supr počasí!:)

Včera v podvečer po ukončení ivaze
( odjela vnoučata 😏) jsem vyrazil
na golf. 2 košíky na Dv a pak hurá na
hřiště. Docela mi to šlo. 6 jamek
jsem šel za + 3. Na mě víc než dobrý.
Ferveje super , na hrýnech tmavě zelený mikrokopečky. Bylo už dost hodin hodin , asi jak tráva nestejnoměrně roste.
20200419_192627.webp

V pozadí Krkonoše. Tak kde je vlajka
je za normálních okolností je vidět
Sněžku. Tak třeba příště 😊

Dnes znovu s @Martin73 v Hodkovičkách. Pohodová návštěvnost a perfektně udržované hřiště.
Nevím, jak Martinovi poděkovat za to, že se mnou hraje...
Jak jsem mluvná, tak fakt nevím, jak vyjádřit vděk.
Prostě... i dnes super spolhra :up:
(Martin sedmičkou dostřelí trochu dál než já driverem ... 🧐)
asi mě čeká ještě dost dlouhá štreka
Tak si taky přijeď zahrát k nám ;)

Dneska stejně jako včera, takže tužka. Vyměnil jsem driver za 5w, což byla kdysi moje hodně oblíbená hůl. Už mě nebaví šlajzy..
Délka stejná jako s driverem, procento trefených ran bohužel taky[emoji25]

Dneska letos poprvé Mladá Boleslav. Hra celkem v pohodě, místy poměrně vítr, který si s ránami dokázal pěkně pohrát. Jinak musím říct, že hřiště velké zklamání...jak mám Bolku rád a je vždy v pěkném stavu tak teď katastrofa. Ferveje řídké a tvrdé, rafy totéž a greeny nejhorší co sem letos viděl...Chlupaté, děravé, pomalé....No patováni na náhodu. Kdybych dnes platil plnou cenu fee, tedy 1800kc, tak bych byl asi hodně naštvaný. Jinak super stánek u deváté jamky s točeným pivkem, to moc chválím :-D

určitě ... dej mi ještě trochu času, chtěla bych teď trochu dopilovat krátkou hru ...
Nepiluj.... Budu se před tebou za svou hru stydět 😁

Dnes jsme byli poprvé v této sezoně na golfu celá rodina. V Hořehledech. Ráno jsme se báli trochu počasí, dost studeně foukalo, ale nakonec ideální. Před námi nikdo nešel, dvojici za námi jsme trochu brzdili😉. Hráli jsme všichni, Honzík ze zelených. Hřiště bylo jarní, kvetoucí příroda, kokrhání kohouta a jinak ticho. A jak jsme hráli? U mě to nemělo cenu do 9.jamky počítat, až tam jsem zahrála třetí na green. Mám tuto jamku ráda. @requo měl mnoho dlouhouch krásných ran. František hrál konstantně nejlépe a slymu dlouhé paty. Honzíkovi jeho rány létaly i vzduchem, velký posun od podzimu. Takže pohodový golf zakončeným klobásou a poznání někoho nového z 19.jamky. (I když bez podání ruky a na více metrů 😉).
P_20200425_111510_vHDR_Auto.jpg
P_20200425_121255_vHDR_Auto.jpg

Dnes hra s klientem v Benátkách, připadal jsem si jak někde na ostrovech... Díky větru se stalo hřiště dokonalým "linksem"! Zle mne prověřila 6. jamka! 1. rána out, 3. rána out, 5. rána z odpaliště už na fervej a "easy" 8 ran do skórky. Celkový pocit spravily poslední jamky 17. jamka pat do "eaglu" skončil krátký, ale "birdie" se povedlo a zrovna tak i na 18. jamce, pat ze tří metrů padl dolů.

Dnes jsme byli poprvé v této sezoně na golfu celá rodina. V Hořehledech. Ráno jsme se báli trochu počasí, dost studeně foukalo, ale nakonec ideální. Před námi nikdo nešel, dvojici za námi jsme trochu brzdili😉. Hráli jsme všichni, Honzík ze zelených. Hřiště bylo jarní, kvetoucí příroda, kokrhání kohouta a jinak ticho. A jak jsme hráli? U mě to nemělo cenu do 9.jamky počítat, až tam jsem zahrála třetí na green. Mám tuto jamku ráda. @requo měl mnoho dlouhouch krásných ran. František hrál konstantně nejlépe a slymu dlouhé paty. Honzíkovi jeho rány létaly i vzduchem, velký posun od podzimu. Takže pohodový golf zakončeným klobásou a poznání někoho nového z 19.jamky. (I když bez podání ruky a na více metrů 😉).Zobrazit přílohu 11347Zobrazit přílohu 11348
Kristý, nebrzdili. 😉 My jsme za vámi šli už naší druhou devítku a šli jsme si pěkně pomalu, protože jsme se hřáli na sluníčku, což při tý první nešlo. 😉 Tak ještě jednou tobě i Michalovi, ahoj, já jsem Fanda. 🤝

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom