Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Jak jste naposledy hráli 2020 - [uzamčeno]

Stav
Uzamčeno.
Máš rozbitý barvičky! Všimni si, kolik pod tou tabulkou je možností si udělat pěknou duhu a ty to zredukuješ na nudnou světle žlutou. :)

Super :up:
Neboj, umím i strakatou skórku 🤭

I když - pokud by se takováto „nuda” byla standardem, tak bys si asi i zvyknul 😂

Zkoušel si "bum bac a leží " priznej se :)
A přidal jsem k tomu i řízky velikosti mexického půldolaru (pětikorunu jsem si zapomněl doma) 🤭

Tak jsem se dnes po obědě motal na chipingu v Hodkovičkách,až mě uviděl @Lefty a že prý jestli nedáme spolhru.Rychle jsme se domluvily a za pár minut jsme už byli na odpališti.Před námi pomalejší trojflajt,a my se rozhodly pro pohodovku ze žlutejch.Dnes už mělo počasí spíše letní parametry,a i když na pár chvilek zalezlo sluníčko,tak na tričko a kraťasy to bylo určitě.Pokecali jsme o treningu,který @Lefty absolvoval dopoledne na Cindě.A jak jsme tak povídali a povídali,tak jsem si ani neuvědomil,že kdybych neudělal kiks na jamce č.2,tak jsem to dal dneska za Par.Celkově tedy za +1.
Měl jsem super spoluhráče,a je to určitě i jeho zásluha.Takže ještě jednou díky za hru.

Včera Mariánské Lázně. S kámošema jsme se hecli a před hrou nahlásili mimosoutěžní výsledek. Hrál jsem tam poprvé a světe div se, výsledek se dostavil - 98 ran/ 33 stb a zvýšení HI o 0,5 :( . Ale bylo krásně, super den takže dojmy spíše pozitivní;)

Dnes poprvé s Luckou Hostivař...

Hned druhá jamka dost prověří, zamaskovaný grýn za kopcem, mě docela zaskočil, říkám si: "jestli tu budou všechny jamky takhle naslepo, tak nevím. Nicméně od druhé jamky velmi hezké městské hřiště. Dokonce regulérní dlouhý par pět. Povedl se drive a druhá na grýn, dva paty birdie. Hezké, ale trochu pomalé grýny. Šestá jamka triple bogey... Metr od tyče odskok za grýn, přijdu a balon za bílým kolíkem, dost přísné! Na poslední jamce jsem nepřepálil rybník, vzal jsem o hůl víc a metr od tyče (na putter je gimme). Čtyřicet ran a - jeden balon. Lucka padesát dva a - tři balony. Nové jamky se hrají jen o víkendu.

Tak dnes Slavkov s @Radim jak mám tu radost z možnosti být na hřišti, tak ani nestíhám fotit 😀 Tak info jen písemné. Hřiště je ok, jsou plochy, většinou zatím mimo fw kde je znát, ze neprší. Tak snad něco už spadne, ať si to uzijeme. A jaká byla hra? No vždy to muže být i lepší, ale myslím ze po té pauze jsem spokojen, jak si to sedá. Jinak dnes poprvé Slavkov za +1 🥳 Snad brzy přidám i foto.

PS: jen tak pro vysvětlenou plus jeden bylo k počtu ztracených míčků. Komplet 18 jamek s jedním a k tomu jeden nalezenec :-) jinak skóre, no už bylo i lepší, ale 96 taky neurazí :-)

Dnes bylo hodne poprve...
- Poprve me nekdo vzbudil v 8:27 s tim, ze mame v 9:00 tee time (diky @Lada) 👍
- Poprve jsem probuzeni az stani na recepci hriste komplet ready stihl za 15 minut (stihli jsme jeste kafe!). Asi 20 bodu by to bylo. 🤪 💪
- Poprve jsem na Tee #1 Hostivar dal 219m drive (nakonec “pouze par”). 🤟
- Poprve jsem hral nove tri jamky Hostivare. 👉
- A b-huzel ukoncil leta trvajici snuru paru na #9 a utopil micek (chybel tal metr, neb to byl odraz zpet od kameni). 👎

Nakonec 3 pary, spousta hezkych i zkazenych ran.

Nove jamky...
B28B83AB-ACFB-46C7-A58E-766AFC44CB6E.jpeg

F84EDFB0-A1D5-4B43-9F54-D911452E6BDF.jpeg

Upraveno:
Včera Hořehledy, dnes Beřovice.
Hořehledy jako vždy pomalejší greeny a tvrdší fw, ale co mě praštilo do nosu byly bunkery. Takhle super písek a ještě ho je v bunkerech hodně na hřištích v Čechách vidím málokdy. Žádné kamení, žádná hlína pod tenkou vrstvou písku. Takhle to má vypadat. Bohužel na hřišti pár pomalých mimoňů nejvyšší kategorie, moje hra podle toho vypadala. Dnes v Beřovicích nás neměl kdo zdržovat, takže svoji mizernou hru nemám na co svádět.

@Vorel se naučil řídit obytňák a jediné parkoviště, kam se s ním vejde, je moje runway! Takže jsme spojili příjemné s užitečným a pinkli si rychlou devítku, já tedy stihl jen 5 jamek:). Tři neproměněné putty do birdie nijak nemrzely, hodně jsme pospíchali, protože se vyplnila předpověď a chcalo jak z konve...

E5CE4C04-E153-4BB5-AE06-99BAD8CE7070.jpeg

Mezitím na hřiště dorazili i @requo a @kristyna, takže pokud někomu z vás zvonilo v uších, víte proč!

Děkuji @mkopcak za poskytnutí přistávací plochy pro moji obludu a hlavně za příjemnou procházku. Hřiště výrazně lepší než pohled na moji hru. Povedlo se mi bez zmoknutí zahrát devitku s dcerou, u pěti jamek v příjemném doprovodu @mkopcak, odpoledne devítku se synem a najít hlavu z mé vlastní oblíbené devítky na ferveji. 😁A jelikož mi před obludou stojí nějaký Nikola Tesla, tak jsem rád, že nemohu odjet a mohu si zítra dát golf i s nejmladším synem. Zítra to ale zkusím po fervejich, protože to vypadá jednodušší než hrát pořád ze stromů a od plotu 😀

konecne po 7 tydnech na hristi. Hra hruza ale hriste je v tak perfektni kondici, co jsem snad jeste nevidel. nikde zadny divot a greeny zcela panenske :)

Zobrazit přílohu 11458
toto vyndavani micku by mohlo zustat i po coronove ere, jeste trochu vyladit zvuk
Zobrazit přílohu 11459
Tak to vyndavání je super vychytávka :up:

Bylo to náročné,ale myslím,že jsem všechny tradice připadající na tento sváteční den do puntíku splnil.Políbit golfovou hůl pod rozkvetlou třešní,aby neuschla fervej,a pak hurá do Prvomájového průvodu,tedy na teetime do Hodkoviček.Místo vlaječkama jsem mával nově přegripovanejma železama a nakonec jsem zaznamenal na fotografii takovou kuriozitu,a to své dva odehrané drajvy asi na 220m a oba míčky skončily skoro na stejném místě na ferveji.:D⛳

Přílohy

• IMG_20200430_132744[1].webp
    IMG_20200430_132744[1].webp
    68,8 KB · Zobrazení: 214
  • IMG_20200430_133210[1].webp
    IMG_20200430_133210[1].webp
    142,4 KB · Zobrazení: 265
  • IMG_20200430_134254[1].webp
    IMG_20200430_134254[1].webp
    142,6 KB · Zobrazení: 235
  • IMG_20200430_134952[1].webp
    IMG_20200430_134952[1].webp
    153,5 KB · Zobrazení: 212
Poslední hry jsem si tak nějak velice užil.
Se začátkem roku jsem si předsevzal že začnu kontrolovat hru. Místo heroických ran hraju na "citový švih". Značně jsem zpomalil už tak pomalý pohyb a začal jsem kontrolovat švih. Při pohybu se cítím lépe, pracuji více tělem, nervu to rukama.
SW cca 30-40m
PW cca 40-60m
9 cca 50-70m
8 cca 60-80m
7 cca 80-100m
6 cca 100-120m
3 Dřevo 120-150m
Driver 150-200m
K velkému údivu jsem zjistil že jsem přesnější, častěji dám solidní ránu, konzistentnější hra mě tak více baví. Jako bonus snižuji počet úderů na jamku.
Rád bych se doplácal někde kolem HCP 30.
Takhle mi to asi vyhovuje, lepší švih stejně nezískám, brání mi v tom ozdobný tukový prstenec. Stačí se hlídat, ale člověku se podaří dvě, tři jamky za sebou, získá falešnej pocit skvělé formy a hned to začíná rvát a hra jde do... . Pak mi to po dvou jamkách dojde zase uberu a najednou to jde. Takhle pořád dokola. Takže cíl hlavně se srovnat sám se sebou. A užívat si to tak jako posledních několik povedených her. (povedených na mé schopnosti. )

Tak dnes poprvé na Štiříně.

Doporučuji všem. Krásné hřiště v parku. Prý žere míčky, ale to jsou jenom pověry. 😉 sice jsem jich tam pár nechal (jeden je hluboko v bahně vypuštěného velkého rybníku), ale určitě se tam vrátím.

Park asi dostal vichřicemi hodně zabrat, spousty vývratů.

Moje hra taková klasika. Bavilo mě to. Hodně krásných ran. Několik zkažených. Prostě jdete si krásným parkem a u toho občas trefíte míčkem. Šli jsme 4. To je taky novinka, když už to zase jde.

Fairway - upravený, měkký
Greeny - chlupatý, extra pomalý (To jsem vůbec nedával 😞 a byli to na výsledku vidět - hodně trojpatů)

Lidí hodně, ale nikde jsme nečekali, nikoho jsme nebrzdili. Většinou chodili po 3 až 4.

800D60BF-DFAA-4A7B-BD46-9FC07B164B02.webp
B8AA8868-F2F7-4B1F-B0C6-B26954C03B8C.webp
C7EDD3B8-FF88-43C1-AEE9-C9CD7669C21D.webp
3298DA2B-EBF6-49BF-A129-9758FD8012A7.webp
445D9C5D-8DA0-4CFD-AA76-00981F0D762E.webp
24DCA3CA-BFEE-43A5-9CBF-E232B5C8A9F0.webp
5A2F8204-0A33-44BE-813B-CF6F51B7D6B5.webp

Tak ranní devítka v Hořehledech s nejmladším synem (8 let) byla opět super. Hřiště se mi líbí čím dál více:up:. Co na tom, že i ze zelených jsem nebyl moc na fervejích a dostal nářez v jamkovce. Hřiště je na mne zprvu přísné a bere mi míčky, ale tak trochu záhadně mi je druhý den na jiných jamkách vrací. Je dobře, že si je už léta značím AFJ, protože pak není pochyb, že jsou moje 😁. Počasí opět vyšlo, akorát trochu chladněji než včera. Po obědě vytáhnu další dva potomky... už je to u tabletu nudí :cool:

Přílohy

• IMG_20200502_091539.webp
    IMG_20200502_091539.webp
    241,3 KB · Zobrazení: 187
Ostravice, s jednou prehankoh. Hriste super. Moje hra nic mlc, nemohl jsem se srovnat s putama. Ale na 16. pul metru do eaglu. Ted na zahradce se slunickem. Super dnesek
IMG_20200502_114055.webp

IMG_20200502_140447.webp

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom