Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Dani ten rybník je tak 10 m za greenem? A co je ten písečný flíček vpravo na poslední fotce? Bunker nebo nové odpaliště?Česká Lípa, první den otevřená osmnáctka. Odhodlání velké, ale vítr byl přesvědčivější. Po devítce jsem to potupně vzdala. Přesto hra slušná, dokonce na dvojce par, což je můj životní výkon na téhle zatrolené jamce. Jindy voda, strom, voda, bankr.... . Nový rybník za greenem čtyřky bude zřejmě dobrý strašák. Zobrazit přílohu 16653
Bílá odpaliště na pětce taky vypadají zajímavě .
Zobrazit přílohu 16654
A nakonec pohled na nový rybník s ostrůvkem od greenu šestky. Zobrazit přílohu 16655
Vzdálenost za greenem nevím, nebyla jsem se tam kouknout a navíc nemám odhad na vzdálenost. Přijde mi, že je to prostě "za greenem". A usoudili jsme, že hladina vody má být pravděpodobně ještě výš.Dani ten rybník je tak 10 m za greenem? A co je ten písečný flíček vpravo na poslední fotce? Bunker nebo nové odpaliště?
Z tý jedný fotky to vypadá, že na čtyřce ten rybník nebude moc ve hře (možná pro hodně topnutou ránu do grýnu) a z tý další zase že docela jo....a kór jestli se hladina bude zvedat. A taková to byla jednoduchá jamkaVzdálenost za greenem nevím, nebyla jsem se tam kouknout a navíc nemám odhad na vzdálenost. Přijde mi, že je to prostě "za greenem". A usoudili jsme, že hladina vody má být pravděpodobně ještě výš.
Toho flíčku jsem si pořádně všimla až teď. Netuším. Každopádně odpaliště jsou tam co byla, vlevo podél rybníku ve směru hry, na téhle fotce podél předního okraje. To hliněné se světlým flekem je hráz rybníka. Zkusím na to kouknout až tam příště půjdu.
Myslím, že kolikrát stačí ten pocit vody.Z tý jedný fotky to vypadá, že na čtyřce ten rybník nebude moc ve hře (možná pro hodně topnutou ránu do grýnu) a z tý další zase že docela jo....a kór jestli se hladina bude zvedat. A taková to byla jednoduchá jamka
Nesmíš si tu vodu připouštět, pokud reálně nevstupuje do hry.Myslím, že kolikrát stačí ten pocit vody.
dnes hra opet nic mic ale potesil alespon jeden berdik ... tak alespon foto
Zobrazit přílohu 16682
a pozor - zadne loveni micku na 9. takze jsem nasbiral jen 21 micku na druhe devitce, nebot jsem zapomel lovitko v aute
Zobrazit přílohu 16683
Fotka ze zadního okraje forgreenu, k hroudě hlíny u okraje vody uprostřed vpravo 8 m (laserem).Dani ten rybník je tak 10 m za greenem? A co je ten písečný flíček vpravo na poslední fotce? Bunker nebo nové odpaliště?
Ta první rána byla s trestnou - vylepšení pozice míče5.4.2021 • Hořehledy: 84 ran, 34 patů (by mGolf)
Dopoledne jsem s miniKopčákem oběhl ves a vykoledoval zásoby sladkostí na několik světelných let dopředu a měl v plánu odpoledne očekávat konec světa. A byť vítr ohýbal stromy metr nad zemí do pravého úhle, očekávaný déšť se sněhem v nedohlednu. Tak jsem přeci jen vyrazil, především v předtuše sněhových kalamit, které hřiště na příští 3 dny zavřou. A na drivingu jsem potkal Jirku, takže jsem na to nebyl sám.
Vítr nás i s buginou asi 4x převrátil, přišli jsme o několik čepic, coverů na hole a ke konci už byl problém udržet i míček na týčku nebo na greenu, ale byla to sranda. Především v místěch, kde běžně hrajete driverem 250 m a teď vám muselo stačit 120 m. Na druhou stranu, na 3ce jsem poslal míček carry do vody, na 8ce přepálil aut po pravé straně až ke 3. bunkeru, takže se to vyrovnalo. Suma sumárum slušná hra a jako bonus přikládám důkaz, že
1. Fakt foukalo
2. Písek jsme do bunkerů skutečně přidali...