Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Dnešní prázdné hřiště v Motole ač počasí bylo ideální už opět vyhlížím hru na letní greeny...
Zobrazit přílohu 16491
Tomu rozumím, já tam členem jsem a tak mě to tam baví i na zimní greeny (ale doufám, že příští víkend už budou letní ) A to, že hřiště je kratší na zimní greeny mi teď vyhovuje, připadám si pak jako lepší a delší hráč Ale první konfrontace s letními greeny, mě jistě přivede v omyl, ač se zde snažím trénovat co to dáKrásná fotka.
Btw. upřímně tě obdivuji. Chodit pravidelně na Motol na zimní grýny - klobouček. Já to hřiště mám poměrně rád - je různorodé, ale na zimní grýny, když nejsem členem, si připadám, že hraju třetinu hřiště a to mi Motol až na tu čtyřku přijde krátký i tak. Přijde mi to tam hrozně těmi zimními zkrácené... Jsem tedy nepoučitelný, sem tam to zkusím, ale vždycky si říkám, že tady fakt pro mě zimní grýny ani za snižené fee ne (jako ale člen na procházku bych to asi neřešil).
Prý, kdo s ním jde, hraje dost častu v bunkrech, jak jsi na tom byl ty?23.3.2021 • Zbraslav - City Golf : 98 ran, 38 patů (by mGolf)
Šel jsem @JanKostalCZE zkontrolovat, jakou má formu. V pořádku, první devítku šel Jan za minus dva. Mně to do té doby šlo. První devítka za 42 ran. Pak mi Jan řekl ten svůj nesmysl... a na druhé devitce jsem to u sebe díky tomu upravil na standard - 56 ran. Takže ve výsledku celkem 98. Ale co, nemám machrovat a snažit se střílet přes vodu, jako on. Jo a šlo se z modrých. Takže o to je ten můj výsledek horší. No nevadí. To se rozehraje. Letní grýny, na Zbraslav však pomalejší a hrbolaté. V pondělí by snad měla být aerifikace. O tomto víkendu se očekává narváno. Jo a ještě - na všech tříparech se odpaluje z rohožky.
Díky Jane za hru a příjemný prokecaný čas
Zobrazit přílohu 16518Zobrazit přílohu 16519Zobrazit přílohu 16520Zobrazit přílohu 16521
podle me jen na 13 a 15Prý, kdo s ním jde, hraje dost častu v bunkrech, jak jsi na tom byl ty?
takže v pátek už to bude bez, dobrýpodle me jen na 13 a 15
Prý, kdo s ním jde, hraje dost častu v bunkrech, jak jsi na tom byl ty?