- Klub
- Pysely
- HI (HCP)
- 26.7
Ja bych ti to uznalNedojel do albatrosu. 2 cm? Zobrazit přílohu 16978
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ja bych ti to uznalNedojel do albatrosu. 2 cm? Zobrazit přílohu 16978
Tyhle mám nejradši. Neukážou se jak je rok dlouhej a když jim tam náhodou padne pár , tak tu hned machrujou. A ještě jsi usnul v půlce psaní příspěvku...Někdy jedna z devítek uletí správným směrem , jako dnes v Mladé Boleslavi. Hráno s Ferrym a Dejvem z 19.jamky.Hřiště pekelně tvrdé, hlavně greeny, ale v MB to pomůže. Stav hřiště
Ty jo, při pohledu na obrázek jsem si říkal, kdo je kdo, ale po dopočtu ran jsem se chytil hnedTyhle mám nejradši. Neukážou se jak je rok dlouhej a když jim tam náhodou padne pár , tak tu hned machrujou. A ještě jsi usnul v půlce psaní příspěvku...
Já tam nasázel tohle. 4x Par, 11x bogey a 3x strašný .
27.4.2021 • Mladá Boleslav: 95 ran, 38 patů (by mGolf)
Ale třeba 15. jamku (viz foto), jsme zahráli celkem podobně...
Díky za hru, bylo to jako vždy, skvělý!
Ty se radši rozcvič, až pojedu na Slapy, tak ti volám.Ty jo, při pohledu na obrázek jsem si říkal, kdo je kdo, ale po dopočtu ran jsem se chytil hned
Zavolej, ale na tu hru si rezervuj dost času, fakt dlouho jsem to ani nezkusil Tudíž přískokem cik cak golfTy se radši rozcvič, až pojedu na Slapy, tak ti volám.
Dá-li AB & goverment comick company, tak 12.-13.6. III. ligaVčera jsem byl na Darovanském dvoře a musím doporučit. Hřiště je ve velice dobrém stavu. Perfektní odpaliště, fw i grýny. Ty jsou kompaktní a docela rychlé.
Určitě nyní stojí za návštěvu.Zobrazit přílohu 17013
Nevidím míček, neni vlevo za plotem?Včera jsem byl na Darovanském dvoře a musím doporučit. Hřiště je ve velice dobrém stavu. Perfektní odpaliště, fw i grýny. Ty jsou kompaktní a docela rychlé.
Určitě nyní stojí za návštěvu.Zobrazit přílohu 17013
Kupodivu ne. Nevím jak jsem to udělal, ale tady jsem zahrál drajv 270m. Sice je to z kopce, ale takovýhle metry fakt nehraju. Drajvr včera fungoval téměř nadpozemsky. Až jsem z toho měl trochu strachNevidím míček, neni vlevo za plotem?