- Klub
- Pysely
- HI (HCP)
- 26.7
Ja bych ti to uznalNedojel do albatrosu. 2 cm?Zobrazit přílohu 16978

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ja bych ti to uznalNedojel do albatrosu. 2 cm?Zobrazit přílohu 16978
Tyhle mám nejradši. Neukážou se jak je rok dlouhej a když jim tam náhodou padne párNěkdy jedna z devítek uletí správným směrem, jako dnes v Mladé Boleslavi. Hráno s Ferrym a Dejvem z 19.jamky.Hřiště pekelně tvrdé, hlavně greeny, ale v MB to pomůže. Stav hřiště
Ty jo, při pohledu na obrázek jsem si říkal, kdo je kdo, ale po dopočtu ran jsem se chytil hnedTyhle mám nejradši. Neukážou se jak je rok dlouhej a když jim tam náhodou padne pár, tak tu hned machrujou.
A ještě jsi usnul v půlce psaní příspěvku...
Já tam nasázel tohle. 4x Par, 11x bogey a 3x strašný.
27.4.2021 • Mladá Boleslav: 95 ran, 38 patů (by mGolf)
Ale třeba 15. jamku (viz foto), jsme zahráli celkem podobně...
Díky za hru, bylo to jako vždy, skvělý!![]()
Ty se radši rozcvič, až pojedu na Slapy, tak ti volám.Ty jo, při pohledu na obrázek jsem si říkal, kdo je kdo, ale po dopočtu ran jsem se chytil hned![]()
Zavolej, ale na tu hru si rezervuj dost času, fakt dlouho jsem to ani nezkusilTy se radši rozcvič, až pojedu na Slapy, tak ti volám.![]()
Dá-li AB & goverment comick company, tak 12.-13.6. III. ligaVčera jsem byl na Darovanském dvoře a musím doporučit. Hřiště je ve velice dobrém stavu. Perfektní odpaliště, fw i grýny. Ty jsou kompaktní a docela rychlé.
Určitě nyní stojí za návštěvu.Zobrazit přílohu 17013
Nevidím míček, neni vlevo za plotem?Včera jsem byl na Darovanském dvoře a musím doporučit. Hřiště je ve velice dobrém stavu. Perfektní odpaliště, fw i grýny. Ty jsou kompaktní a docela rychlé.
Určitě nyní stojí za návštěvu.Zobrazit přílohu 17013
Kupodivu neNevidím míček, neni vlevo za plotem?![]()