- Jméno
- Jan
- Přijmení
- Košťál
- Klub
- Prague City Golf Vinoř
- HI (HCP)
- +0,7
Tak jsme asi dohrali nebo se nekde hraje?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Minimálně u @Mirek_62 v garážiTak jsme asi dohrali nebo se nekde hraje?
Hmm, závidím.Mám to ve vytápěné místnosti, žádná garáž
Ale určitě tu nejsem jediný, kdo doma mlátí do plátna
Hele „kacířská” myšlenka.To bylo o fous. To hraní v triku Ti
závidím.
U nás Trackman zahálí.
Jen mi nejde do hlavy koho bych
mohl nakazit, když jsem tam chodil sám.
Dík za nápad, ale tam se chodí přes recepci do hotelu atd. To by bohužel nešlo.Hele „kacířská” myšlenka.
Co si krátkodobě (na principu Airbnb) prostor indooru pronajmout? Samozřejmě tam, kde je jen jedna kóje a je to se samostatným vchodem.
Pronájem komerčních prostor není vládními „nařízeními” zakázán
Tak sorry no ja mam treba vytapenou i garazMám to ve vytápěné místnosti, žádná garáž
Tak proč v ní nehraješ a necháš tam hnít auto?Tak sorry no ja mam treba vytapenou i garaz
Nizkej stropTak proč v ní nehraješ a necháš tam hnít auto?
když auto, tak jedině kabrio !!! O strop se pak nemusíš zajímat !!Nizkej strop
No to jsem zvědavej, jak nás chceš na tom asi jediném otevřeném hřišti s letními grýny minout ... Všude jinde leží ta negolfová bílá srač....
Nové podložky, nové plátno, nové reflektory... to se to doma hraje. Můžu se těšit nejvýše položeným indoorem ve městě... mám to ve třetím patřeMám to ve vytápěné místnosti, žádná garáž
tak kdy dáme on line match?Nové podložky, nové plátno, nové reflektory... to se to doma hraje. Můžu se těšit nejvýše položeným indoorem ve městě... mám to ve třetím patře
Může hrát až 8 hráčů najednou, dokonce i scramble texasZabanoval bych vás oba za tyhle provokace.
A co uděláš s námi co hrajem na opravdovém hřišti?Zabanoval bych vás oba za tyhle provokace.
A co uděláš s námi co hrajem na opravdovém hřišti?