- Autor vlákna
Dneska první zkušenost s golfem na sněhu na hřišti ve Staré Boleslavi, a bylo to epické. Počasí a všechno bylo prostě super
Zobrazit přílohu 15565Zobrazit přílohu 15566Zobrazit přílohu 15567
Moc krásné fotky! Díky za mě!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Dneska první zkušenost s golfem na sněhu na hřišti ve Staré Boleslavi, a bylo to epické. Počasí a všechno bylo prostě super
Zobrazit přílohu 15565Zobrazit přílohu 15566Zobrazit přílohu 15567
Taky nemám své prostory, musel jsem najít vhodný (a levný) pronájem.To ve mě nebudí takovou závist jak vlastní indoor k dispozici kdykoliv chci a jen pro mě To musí být super, já na to bohužel nemám prostory, jinak bych už stavěl taky.
Domácí indoor vyjde na zhruba stejnou cenu jako „prémiový” el. titanový vozík. A při tréninku 3x týdně à 2h to je za dvě sezony „šúr to šúr”.Tak pro většinu nejsou ty prostory asi největší problém.
Až potaje sníh, tak to budou hrozný žně balónů.Dneska opět Stará Boleslav. Bylo trošku více sněhu nežli před týdnem, takže hledání míčku krapet horší :-D
za nima jsem asi šel minulý pondělí, každej putt na zmrzejch a zasněženejch greenech pečlivě četli z několika úhlů ale po asi třech jamkách mě naštěstí pustili
No páni, úplně mě to láká! Dneska jsem byla v Hradci a kolem poledne fakt jak na jaře...u nás bude šílené mokro na hřišti, ale ta Roudnička...sakra!Dnes po cca 12 ti dnech o5 na Roudničce. Nejdřív 2 košíky na rozpinkání. To mi celkem šlo. Horší
to bylo na hřišti. Na jedničce z odpaliště 2x do autu. To nase.e. Na trojce už jenom 1x. Pak už se to srovnalo, a docela dobrý. Tam, kde jsem se před 4dny proháněl na běžkách, po sněhu nebylo ani památky. I sluníčko nám chvílemi
bliklo.
Zobrazit přílohu 15711
Hřiště sice ješte trochu mokré, ale hratelné. Dal jsem si svých oblíbených 2x6 jamek, pak ještě 1 vyklusávací košík a se západem slunce jsem jako poslední opouštěl
hřiště. Bezva odpoledne golfu.
Zobrazit přílohu 15712
Koukám, že u tebe naděloval Ježíšek stejně jako u nás u staršího synaV patek jsem pretrpel x meetingu a ve 12 vyrazil na hriste. Dnes 21 jamek, ale hra nic moc. Drivery chodily rovne, ale kazil jsem kratkou hru nebot jsem poprve zkousel nove wedge, co mi nadelil jezisek. Zacal jsem hrat s Cleveland RTX4 - pocitove super.
alespon jeden berdik potesil
Zobrazit přílohu 15696