Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Je mi to fakt líto, šla bych s vámi moc ráda, ale jsem do úterý na Karlovarsku.
Tak jsem si vzpomnel na to jak jsi psal, ze je to ve Stare Boleslavi paradni a jel tam na UA 9j. turnaj. Hriste bylo hezky, kratsi a zdalo se mi jednodussi, greeny v peknem stavu na vetsine jamek, ale pomalejsi. Bohuzel sem si asi podvedome vzpomnel na 9. jamku. Takze po 8. sem byl +2 a smrdelo to moji nejlepsi devitkou. Tak sem pro jistotu druhou poslal pres green do vody, abych nahodou nebyl v predni vode a ctvrtou do toho rakosi, kterou sem tam pak tak zarval ze z toho bylo nakonec krasnych 9 Pritomnost dvou marsalu byla sice pravidlove napomocna, ale herne mi moc nesvedcila. Vcera me to jeste trochu stvalo, na turnaj jezdim tak jednou za mesic a sance na napravu bude za dlouho, ale dnes uz se jen musim smat celkove 6paru, 2 bogey a jedna 9, 20stb. Ted uz jen budu celej vikend koukat jak se to hraje na Open16.6.2021 • 9j. Stará Boleslav: 41 ran, 13 patů (by mGolf)
Měl jsem tu velkou čest účastnit se letošního Mistrovství mistrů klubů v jamkové hře na Staré Boleslavy. Rozlosování mi přiřklo mistra zrovna ze zdejšího klubu, navíc s HCP 1,5. Zvažoval jsem, zda ty 2 hodiny za uhrání 5 jamek stojí, ale přesvědčilo mě kafe a oběd zdarma.
Už dlouho jsem nebyl před hrou nervózní, dnes se mi vrátilo to krásné rozklepané těšení a malý hlásek šeptal, že kdyby to náhodou vyšlo, bude ze mě bůh.
No a já vyhrál první jámu. A zkurvil druhou. A vyhrál třetí a zkurvil čtvrtou. No na 9ku jsme šli square, on druhou poslal do vody před greenem a já měl 35m k tyči na jasné vítězství. Kam myslíte, že jsem ho já kokot roztodivný namrdal?
Kdyby do vody, bylo by to supr. Patrně bychom to došmoulali stejně a šli na rozstřel. Já, hovado nebeské, jsem to prdnul na hranu vody do rákosu. Přesně na místo, odkud to ještě šlo tak trochu hrát. Tak jsem to odtamtud vyhrál na 3. ránu, sklapnul podpatky, pogratuloval vítězi a jel doprdele!
Hřiště bylo parádní, především greeny jsou skutečně famózní. Moc děkuji místním za skvělou akci a atmosféru, za rok jsem zpět!
Jarmila (Kratochvílová) ne krásná na pohled, ale super běží...co je to jarmil?