- Klub
- ČGK, GC Bítozeves
- HI (HCP)
- 15 +-
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Přemýšlím co zbylo.... a mám to: vozík !!!!Driver furt rozbitý, k tomu se přidala železa a putter.
Ten se rozbije příštěPřemýšlím co zbylo.... a mám to: vozík !!!!
Doporučuji zkusit po D8 k Lovosicum a pak po patnáctce přes Úštěk, v Zahrádkách zadem kolem zámku a po staré pražské přes Sosnovou, za Sosnovou zpátky na hlavní a pak už rovnou na hřiště. Jela jsem odpoledne do Prahy a waze mě na tuhle trasu rovnou navedl.Včera Česká Lípa na vyzkoušení před úterním turnajem. No, ambice už nemám, tím spíš, že s 20.5 bych v kategorii 19.1-54 musel zahrát bombu. Driver furt rozbitý, k tomu se přidala železa a putter. První devítka za hrozných 51, druhá za 46 i s 10na dvanáctce.
Greeny pěkné ale nerozumím si s nimi, fairwaie na to, že před týdnem bylo hřiště vytopené a uzavřené, na můj vkus hodně suché a tvrdé. Příjezd od MB i od Mělníka naprosto tragický, s uzavírkami na semafor s dlouhými intervaly, už teď se mi tam zítra nechce.
Tak dnes plánovaný turnaj v České Lípě. Rozbité vše podobně jako v neděli, ale lépe jsem se zachraňoval z potíží. S první devítkou stále nespokojenost (taky byla ukrutně pomalá, cca 2:50), druhá už byla za mě ok (maršál to trochu před námi popohnal, 2:10). Pekli jsme se 5 hodin. Turnaj pro mě dopadl jak jsem předpokládal, s vysokými hcp v kategorii bych musel zahrát dobře i první devítku. Nakonec celkem spokojenost s pátým místem.
Děkuji. Nesebekriticky musím přiznat, že jsem to očekával. Plán byl sice jiný, snížit pod 19 na Loretě abych se tady dostal do vyšší kategorie, ale loreťáci mi to rozkopli s přeložením turnaje. Mohl jsem za stejný výsledek brát ve vyšší kategorii bednu a při správné konstelaci i vítězství. Njn, tak příště, snad se na nějaký turnaj zase někdy dokopuGratulace k překonání jednoho z HI rubikonu.... už ti to začíná jedničkou!
tak dnes jsem šel Telč...greeny byly opravdu dost rychlé a také jsem je šel za 90 ran na rozdíl od tebe jsem ztratil 2 míčky ale žádný nenašel
To jiný bude asi modrýýýýýý.... Sorry, to nešlo jinak.Dnes turnaj Loreta Pyšely. Krásné
hřiště, citlivě zasazené do krajiny. Pravda, rychlost greenů byla
proměnlivá , ale jinak vše super.
Zobrazit přílohu 25890
Zobrazit přílohu 25891
Zobrazit přílohu 25892
Na druhou devítku zalezlo sluníčko
a i sem tam trochu fouklo. A jak jsem hrál? 35 STB 101 ran. No žádná sláva. Ale když už teď vím čím to bylo ( červený triko z RC ),
tak si příště vezmu jiný a bude
to určitě o 10 ran lepší.
Musíš si umět nastavit priority. Když jsem začal být frustrovaný (po jamce 6 a po třetím trojpatu), řek jsem si, že pokud na sedmičce pošlu míček doleva do lesa, udělám si radost a nasbíram tam alespoň pět balónů. Poslal a nasbíral 7 (dokonce jsem našel i ten svůj)na rozdíl od tebe jsem ztratil 2 míčky ale žádný nenašel