Referuji opožděně, ale přece, pracuju jak šroub -
- v sobotu Ypsilonka - turnaj, odložený start kvůli námraze, pivo a jégřík zkrátili čekání, čekat ještě půl hodiny, tak ani nevyjdeme
krásné počasí, docházeli jsme v tričku (snad se ještě oteplí)...hřiště nádhera jako vždy, bohužel greeny špatný jako letos vždy...začal jsem nádherně, dva pary, abych si to na 4ce poslal pěkně do vody...takže zpět na zem...na pětce z 20 m do greenu, navrtáno v přední části greenu (první patro), trochu jsem přehrál, dopadl jsem do zlomu, když jsem docházel ke greenu, míč mi roloval zpět, hodně dlouho si to rozmýšlel, skončil 2 m od fangle, ale stejně jsem to nedal...11, 13, 15 zoufalost za double - dlouhodobě mi nejdou, asi budu muset změnit strategii
celkově 88, ale hodně zahraných kravin...už se těším, až budou příští rok dobré greeny, pak bude pět hvězd
Ypsilonka si to zaslouží...excelentní oběd po hře, příjemná obsluha, prostě pohoda v říjnu na terase s výhledem...
- neděle MB - turnaj - stalo se mi, co ještě nikdy, přijdu na odpaliště a místo 4 lidí, jsem tam sám se startérem...dva se ráno omluvili (jeden z nich se prý přihlašoval po uzávěrce) a jeden (trenér) bez omluvy nepřišel...vytáhli mi spoluhráče z jiného flajtu a šli jsme ve dvou...stav hřiště poněkud rozpačitý, fw ještě jakžtakž - ikdyž v minulosti podstatně lepší stav, ale greeny vypadají opravdu blbě, občas holiny, občas voda...nejlepší je bohužel cvičný green...mně to ale patovalo, jinak bych měl přes kilo - takhle 95 (auauau to bolí)...hrál jsem jak na horské dráze, většinou tedy dole (rozuměj výkonostně), netrefoval jsem a když, tak blbým směrem
paradoxně nejtěžší jamky 14 a 15 za +1...jinak mé oblíbené jamky katastrofa...kolega ve flajtu (vlastník jiného hřiště) špačkoval od jedničky, jak to stojí za hoxxxno, fw špatný, rafy špatný, greeny špatný, ukázkově se vystresnul z greenů a dal 7 trojpatů...takže pohoda ve flajtu
jediné pozitivum, že jsme šli první a obešli to rychle
Nevím, co se s MB děje, ale kvalitativně se horší - nemyslím jen greeny...ikdyž můj výkon by stál za prd i v St.Andrews