Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Jak jste naposledy hráli (2021) - [uzamčeno]

Stav
Uzamčeno.
5DFA94B5-B261-4C1E-A155-C54B73D4BF9D.webp
D05C408C-E369-4E1B-835B-BBF0EE4293B3.webp
52C313C6-26B9-446B-9D2C-F03753F6ED71.webp
včera krásné počasí a golf Karlštejn.

Dneska prý C a potom A. C jsem ještě nehrál.

Takže jsme začali na jižní straně. Mlha se rozestoupila a ukázala docela náročnou 9.

Na greenech jsem hrál zase jak tatar - 24 patů. Na 9 jamkách. Tssss.

Ale hra v poli - to by šlo. I jeden PAR byl a celkem 52 ran.

No nic. Pivo a je se na druhou devítku ( na týčku se stala fronta, tak nebylo kam spěchat).

Potom A za 43.

Poprvé pod 100. Bylo to fajn. Od teď už jenom pod 100 😉

Dnes Sokolov s manželkou...první jamky mlha, pak nádherně...FW krása, rafy hratelné, přehledné, ale kdo neviděl greeny, neuvěří...jediný člověk s jedním autem rozvážel písek, naděrováno měl na všech greenech, písek zatím jen co stihl :D rozmete zřejmě do soboty 🙈 mně to úplně nevadilo, bral jsem to jako bizár na konci sezóny :eek:Zobrazit přílohu 27617Zobrazit přílohu 27618Zobrazit přílohu 27620Zobrazit přílohu 27619
na tolika písku by se dal založit další green - možná i nová klubovna :D:D:D

Zobrazit přílohu 27677Zobrazit přílohu 27678Zobrazit přílohu 27679včera krásné počasí a golf Karlštejn.

Dneska prý C a potom A. C jsem ještě nehrál.

Takže jsme začali na jižní straně. Mlha se rozestoupila a ukázala docela náročnou 9.

Na greenech jsem hrál zase jak tatar - 24 patů. Na 9 jamkách. Tssss.

Ale hra v poli - to by šlo. I jeden PAR byl a celkem 52 ran.

No nic. Pivo a je se na druhou devítku ( na týčku se stala fronta, tak nebylo kam spěchat).

Potom A za 43.

Poprvé pod 100. Bylo to fajn. Od teď už jenom pod 100 😉

Dokud byli cizinci ochotní hrát tam za trojku o víkendu, tak už měl touhle dobou Karlštejn dávno zavřeno ale letos koukám už druhá sezona, kdy se tam dá hrát i na konci října a v listopadu. My tam hráli vloni asi při 0-1 °C o víkendu a úplně sami, to bylo dříve nepředstavitelný.

Včera texas dvojic na Molitorově, nešlo vůbec nic, děs a hrůza. Golf je o hlavě a když je člověk psychicky rozhozený, tak co může čekat 😕. Povedlo se akorát pár dlouhých drajvů. Nicméně ještě horší na tom bylo to, že jsme šli jako předposlední flight s teetimem 11:10 a dohráli jsme v 17:30... Na každou ránu čekání +-5 minut. Bohužel to zasekli flighty hned ze začátku, kdy mezi 2. a 3. flightem byla mezera HODINU A PŮL! :rolleyes:

Snad si napravím chuť 14. texasem dvojich na Slapech. Tím bych tam rád pozval i vás ostatní, jedna z letošních posledních turnajových příležitostí.

Snad si napravím chuť 14. texasem dvojich na Slapech. Tím bych tam rád pozval i vás ostatní, jedna z letošních posledních turnajových příležitostí.

Taky sem na to koukal ale nesnáším husu, takže poměr cena x výkon je pro mě špatný:)

Dneska na Kotlině turnaj o Mrkvový dort ;);) Celkový dojem z mé hry je uspokojivý. Začátek byl dost rozpačitý 😢😢 tripl,tripl a dabl 😢😢pak už to docela šlo,až do 18 jamky,kde jsem opět zahrál dablpar :D:D 96 ran,35 STB,33 patů,5 parů,6 bogí,4 dabláče,2 triplíky a 1 dablpar. Na závěr turnajové sezóny docela dobré ;);)
Ahoj! Mám dotaz. Hřiště pořád OK? Hlavně greeny by mě zajímaly. Dík.

Ahoj! Mám dotaz. Hřiště pořád OK? Hlavně greeny by mě zajímaly. Dík.
Ahoj,hřiště je stále ve vynikající kondici.A greeny jsou nejlepší za posledních 5 let :up::up: dost rychlé a krásně upravené ;);)

Tak i na indooru se mi potvrdilo, že je lepší být z týčka sice kratší, ale na ferveji (hráno hybridem). Sedly i železa do grýnu, takže celkem OK.
B3F47802-C1C2-41FE-A9E8-7530005A2119.webp
011381F7-11F9-4CA5-8CDC-4C9AB2331A79.webp
39FE78DC-D944-452D-BE50-76A55C8201F7.webp

Nedá mi to: grýny nebyly aerifikované? :))
Nene, krásně hladké, bez fleků, středně tvrdé, rychlost 8.5 🤭

6.11.2021 • 11j. Hořehledy: 59 ran (by mGolf)

Cross Country na 11 jamek. Hrál jsem blbě, neumím se u těchto formátu nastavit na soutěžní a snaživý mód a plně se soustředit na hru. Chybí mi nemožnost odhadu vzdálenosti a kam přesně hraju. Ale je to moje chyba. Ve flajtu jsem šel s @mkopcak, Jirkou a Zdeňkem. Martin s Jirkou zahrali oba 42, takže to jde. A mé skoro poslední místo v turnaji je dnes tedy zasloužené. Hloupě jsem riskoval a bohužel to nevycházelo. A zachránit jsem to už pak neuměl.

Ale bylo hezky, pozice byly zapeklité, byla to sranda. Jen to hledání míčku na drivingu mezi drivingáčema mě moc nebavilo. Na druhou stranu, patování do jamky v bankru bylo boží ;-D A odpalování jinde z bunkeru taky :) ve flajtu pohoda, byl to nakonec prima den. :up:

A4F9910E-4A99-4943-AA47-ED75DC0C0455.webp 991D7539-5357-4E33-A145-E0256CA4921B.webp

Dneska poslední turnaj v Hostivaři. Poprvé 16 jamek. Překvapivě na sebe navazuji.

Bylo 70 účastníků. Start kanonem. Šli jsme z... asi 10 (1. na těch 4 vzadu). A v podstatě jsme nečekali a ani nám nestřílel do zad. Šlo se pomalé tempo, ale za námi se dělala mezera.

Hřiště úplně v pohodě. Letní greeny na všech jamkách. Docela vysekáno. Fairwaye měkoučký. Na některých takové to bahínko jak od žížal. Listí pryč. Prostě úplně krásně připravené hřiště.

Jak jsem hrál?
Udržel jsem počet ran pod 100. Ale zlamal bych si ruce. Jako.... Umím to líp. Ale co. Prostě když jsem navlečený (ve stínu byla zima a foukalo), tak to mlátím po hlavě.

Celkem 29 STB.

PS: poslední 2 dodělávané jamky už jsou zelené 😉

Ranní 9ka na Ostravici, ráno 3,5°C start v 8:10
Lysá Hora se stále skrývala v mráčku tak jsem vyrazil. Po prvním odpalu jsem říkal že to půjde do kopru a nakonec záchrana v paru :D
Dneska se hrálo jako po másle pouze pary a bogey, ty ranní časy mi asi vyhovují.
FW jako peřinka, greeny děrované a pískované, takže doporučuji hadřík za pásek pro puttování.
1636220648396.webp

IMG20211106082537.webp
IMG20211106081531.webp
IMG20211106083437.webp

Reportáž ze slunné Itálie. A ne psaná na oprátce ale na "skorkartách" ....

Tak se nám to zase povedlo... Pod hrozbou COVIDu, restrikcí ze všech stran a termínových kolizí způsobených tou divnou činností jménem "práce", jsme se zase vydali na sever Itálie zakončit důstojně letošní sezónu.

Drobná statistika výletu na začátek:
Start z 6ti měst či obcí v ČR
Celkem použito 5 aut a 1 loď
Start ve 2 termínech, návrat v jednom
Pobyt ve 4 hotelích, ve 2 cestou a 2 použity jako základní tábor
První G jako Golf na 8mi hřištích s 18ti jamkami na každém (7x Itálie = Golf della Montecchia, CA' Amata, Padova, Ca´della Nave, Jesolo, Caorle, Vila Condulmer + 1x Rakousko = Schloss Pichlarn)
Druhé G - gurmánský zážitek - 2x Michelin + 2x Michelin recommended + lukulské hody v dalších restauracích
a jedno absolutně nečekané K = kultůůůra - 2 krásná italská městská centra včetně kostelů, 1 rozhledna a pohled pro bohy na @HonzaS koupajícího se v moři.

A zase se to nadmíru vydařilo - slunce, teploty atakující dvacítku, vesměs rozumně připravená hřiště vzhledem k aktuálnímu datu. A to i v Rakousku, kde jsme celou akci zakončili na úžasném hřišti Schloss Pichlarn...
Tentokrát jsme se vesměs obešli bez měření tělesné teploty, takže @HonzaS nemohl zopakovat svých krásných 27st. Celsia jako v minulém roce. Všude jsme byli prověřeni (v našem případě stačila Tečka) a kupodivu to jde rychle + to všichni v Itálii i Rakousku berou jako fakt a snášejí bez keců. Jaký protiklad proti tehdejším zprávám z vlasti i situaci po návratu do Čech.

AntiCovid opatření v Itálii a Rakousku je 3G a my měli a užili jsme si GGK.

Účastníci výjezdního soustředění týmu Blue Sharks&Red Dragons, @HonzaS , @RomanL, @kamilrod, @DzejBee , @ligi a @PFP

Sice s týdenním zpožděním, ale přece ...

Přílohy

• DSC_1879.webp
    DSC_1879.webp
    84,4 KB · Zobrazení: 235
  • DSC_1851.webp
    DSC_1851.webp
    65,5 KB · Zobrazení: 219
  • DSC_1848.webp
    DSC_1848.webp
    74,3 KB · Zobrazení: 250
  • DSC_1836.webp
    DSC_1836.webp
    141,6 KB · Zobrazení: 235
  • DSC_1834.webp
    DSC_1834.webp
    87,9 KB · Zobrazení: 212
  • DSC_1763.webp
    DSC_1763.webp
    77,4 KB · Zobrazení: 214
  • 20211030_105339.webp
    20211030_105339.webp
    108,5 KB · Zobrazení: 216
  • 20211028_155956.webp
    20211028_155956.webp
    79,6 KB · Zobrazení: 232
  • 20211023_165335.webp
    20211023_165335.webp
    41,4 KB · Zobrazení: 225
  • WhatsApp Image 2021-10-30 at 19.13.07.webp
    WhatsApp Image 2021-10-30 at 19.13.07.webp
    148 KB · Zobrazení: 232
Reportáž ze slunné Itálie. A ne psaná na oprátce ale na "skorkartách" ....

Tak se nám to zase povedlo... Pod hrozbou COVIDu, restrikcí ze všech stran a termínových kolizí způsobených tou divnou činností jménem "práce", jsme se zase vydali na sever Itálie zakončit důstojně letošní sezónu.

Drobná statistika výletu na začátek:
Start z 6ti měst či obcí v ČR
Celkem použito 5 aut a 1 loď
Start ve 2 termínech, návrat v jednom
Pobyt ve 4 hotelích, ve 2 cestou a 2 použity jako základní tábor
První G jako Golf na 8mi hřištích s 18ti jamkami na každém (7x Itálie = Golf della Montecchia, CA' Amata, Padova, Ca´della Nave, Jesolo, Caorle, Vila Condulmer + 1x Rakousko = Schloss Pichlarn)
Druhé G - gurmánský zážitek - 2x Michelin + 2x Michelin recommended + lukulské hody v dalších restauracích
a jedno absolutně nečekané K = kultůůůra - 2 krásná italská městská centra včetně kostelů, 1 rozhledna a pohled pro bohy na @HonzaS koupajícího se v moři.

A zase se to nadmíru vydařilo - slunce, teploty atakující dvacítku, vesměs rozumně připravená hřiště vzhledem k aktuálnímu datu. A to i v Rakousku, kde jsme celou akci zakončili na úžasném hřišti Schloss Pichlarn...
Tentokrát jsme se vesměs obešli bez měření tělesné teploty, takže @HonzaS nemohl zopakovat svých krásných 27st. Celsia jako v minulém roce. Všude jsme byli prověřeni (v našem případě stačila Tečka) a kupodivu to jde rychle + to všichni v Itálii i Rakousku berou jako fakt a snášejí bez keců. Jaký protiklad proti tehdejším zprávám z vlasti i situaci po návratu do Čech.

AntiCovid opatření v Itálii a Rakousku je 3G a my měli a užili jsme si GGK.

Účastníci výjezdního soustředění týmu Blue Sharks&Red Dragons, @HonzaS , @RomanL, @kamilrod, @DzejBee , @ligi a @PFP

Sice s týdenním zpožděním, ale přece ...
Potvrzuji, že jsme si to opravdu skvěle užili tak, jak popisuje @PFP......hlavně co se týká gurmánských zážitků to bylo pojato opravdu velkoryse:D. Pro dokreslení přidávám taky pár fotek......

Přílohy

• 30 G Padova.webp
    30 G Padova.webp
    189,5 KB · Zobrazení: 208
  • 46 G Jesolo.webp
    46 G Jesolo.webp
    127,6 KB · Zobrazení: 224
  • 62 u moře.webp
    62 u moře.webp
    91 KB · Zobrazení: 209
  • 72 žrádlo 3.webp
    72 žrádlo 3.webp
    109,6 KB · Zobrazení: 201
  • 77 G Pichlar.webp
    77 G Pichlar.webp
    157,4 KB · Zobrazení: 208
  • 80 G Pichlar.webp
    80 G Pichlar.webp
    125,6 KB · Zobrazení: 211
Měl jsem ještě jednu hru na Černém Mostě, tak jsem v neděli dopoledne vyrazil. Na týčku jsem se sešel s vietnamcem Pavlem a doběhl nás i číňan Dylan. Takže mezinárodní flajt. Kluci se znali už z dřívějška, Pavel říkal o Dylanovi, že pracuje na ambasádě, dále jsem pak zachytil "Ceman" a "holky". O hře jsem si popovídali, "bugý", "dabl" a "par" víc nebylo potřeba. Hráli jsme dobře :) Pavel asi sedmdesátník, s pěknými chlupy na bradavičce, klasický "mistr Li" měl k sobě asi svojí paní, ta nepromluvila česky nic, anglicky taky ne. Hledala mu míčky, v každém křoví byla, výšku na to měla správnou. Nicméně Pavel se svoji paní to vzdal po devítce, dost foukalo a byla zima, Dylan to vzdal na 11, drobně pršelo a i přes to, že měl raincover na bagu, říkla, že nemá waterproof. Takže jestli jsou všichni asiati takhle vytvralý, máme vyhráno:-)

Moje hra standardní, bugý a dabl bylo nejhorší, pár parů padlo. Asi skutečně poslední golf tuto sezonu.

Já jsem v neděli vyrazil na Kotlinu odehrát svojí nejspíš poslední hru letošního roku 😢😢. Teetime 9,10 hod byl v pohodě,pokud bych nepíchnul :rolleyes::rolleyes:.Asi jsem si udělal osobák při výměně kola u mé dodávky ... cca 15 minut...:up::up: Ty mi samozřejmě chyběli na klidnou kávu a zelenou před hrou 😕😕. Hra byla z týčka hrozná až ubohá :D:D v poli a kolem greenu dobrý a na greenu jako na houpačce ;);) 98 ran,32 Stb,38 patů,10 bogí a 8 dabláčů :rolleyes::rolleyes:.Mou špatnou hru jsem sdílel s mladým párem,který si na Kotlinu zajel zahrát až z Pardubic. Hole jsem odnesl domů a udělém si z nich do bagu na záda výběr. V sobotu je u nás cross coutry a po hře Svatomartinská husička ;);)

V sobotu Beřovice, 9:10 teetime. Jeden parťák to odpískal ráno kvůli nemoci, druhý musel po čtyřech jamkách odjet, takže jsem do šesté jamky visel za asiaty sám. Pak mě pustili, jenže tam byl další flajt, který by neměl existovat. Že mají zrychlit pochopili po dvou jamkách. Ale já už to tak nějak nedával, došel jsem to bez radosti ze hry. Kombinace nový driver, který jsem rozhodně netrefoval jako na fittingu, dvou čtyřpatů na prvních čtyřech jamkách a výše popsaného se na skóre dost podepsala. V neděli jsem se na hřiště nedostal vůbec, turnaj PG tour obvykle trvající 5 hodin a neochota pustit nás před něj na domovském hřišti (to mě vytočilo doběla a ještě se točím, protože za poslední 4 měsíce jsem nikdy v prvním flajtu nešel jako první, vždy tam byl nějaký asi VIP šmejd pomalý). A 10 dní dopředu zamluvený a potvrzený teetime v motole nám zrušili s tím, že pořádají tradiční “běh po motolských jamkách” nebo něco takového. Škoda víkendu. A momentálně mám i pocit, že škoda někomu za tohle platit.

Na recepci tomu říkají "sponzoři klubu" ale moc na to nevypadají :D. Ta PG Tour je průser hlavně od doby, co se hraje až od 9h, protože není šance jít před nimi, takže reálně je to hřiště použitelné jen v sobotu a to při rezervaci min. 14 dní dopředu. Mám už z toho takový ranní víkendový rituál, první co udělám po probuzení, rezervuji hru na víkend za 14 dní:D

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom