Tak on nemá out bejt nikde, když to vezmeme kolem dokola...Ten aut vpravo tam prostě nemá bejt, říkám ti to furt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tak on nemá out bejt nikde, když to vezmeme kolem dokola...Ten aut vpravo tam prostě nemá bejt, říkám ti to furt
20.2.2021 • Hořehledy: 90 ran, 36 patů (by mGolf)
Trochu se bojím napsat, že nejlepší den na golf byl roku 2021 byl 20. únor. To byla taková nádhera - čepici jsem odhodil už cestou na 1. tee, vestu sundal u 1. greenu a celé jsem to dohrál spocenej jen v triku. Ta modrá obloha, to slunce, ten svěží jarní vítr, to cvrlikání ptáčků,...Jen ta moje hra to mršila. Ještěže se mnou byl @requo , díky nemuž byly mé šílené rány v průměru vlastně ještě docela dobré:-D.
Co se statistik týče, začínám být mírně otrávený. Dnes jsem vzal variantu papírek (abych nemusel furt sahat do kapsy pro telefon) a jak vidíte, srovnání potřebných zápisů pro mGolf (vlevo) je v porovnání s TCM.golf o dost snazší:-D. Jsem zvědavý, jestli z toho vypadne po pár kolech nějaké moudro. Ale to že hraju blbě, občas zatáhnu a občas šlajznu, občas drbnu a občas topnu, mám mizernou krátkou hru a moc puttů, to vim i bez papírku...
Zobrazit přílohu 15980Zobrazit přílohu 15981Zobrazit přílohu 15982
25.2.2021 • Darovanský dvůr: 83 ran, 39 patů (by mGolf)
Já to nezapomněl! Teda takhle, na první devítce za 46 jsem trochu vzpomínal a na greenech s 5ti trojputty jsem si nerozpomněl za celou 18ku, ale 37 na druhý devítce mě hodně potěšilo. A to slunce, to byla lahoda. Viď @requo ?
Zobrazit přílohu 16037Zobrazit přílohu 16038
Darovanský dvůr má otevřeno? Nebo jste tam měli nějakej VIP vstup?Radši ne. Ten můj "úspěch" byl bohužel díky tomu, že neumím trefit green, takže jsem hodně čipoval z okolí grýnu... A bohužel z toho měly být už pak jednopaty - a to taky moc nevyšlo. Martin ten grýn trefoval že hry mnohem spolehliveji. Bohužel grýny mu pár jamek vzaly - není to úplně zatím homegení koberec. Ale v únoru to člověka tolik za dne venku a na hřišti moc netrápí.
Hm, příště mu to ale o hlavu omlatím, to zase jo :-D
Darovanský dvůr má otevřeno? Nebo jste tam měli nějakej VIP vstup?