V tom případě se všichni mají na co těšit, až se rozjede sezonaNe, neni jaro ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
V tom případě se všichni mají na co těšit, až se rozjede sezonaNe, neni jaro ...
To mi taky chtěli. Startovali jsme v 11.10. Pak už se nedalo patovat kvůli sněhu, pokaždé na fairwai očistit míček, kola na vozejku zablokovaný. Nemělo to smysl..My to s Mílou došli a začalo sněžit, startovali jsme po 9h. Byl to boj, zima, vítr a déšť se sněhem ale vydrželi jsme až do konce.
Tak ony ty zimní jsou o něco kratší ,ale sám jsem z toho byl celej vedle.asi to bylo i o klidu,byl jsem sám,takže žádný vyrušování.zato v Pátek jsem byl jako zbořen.to je ten zimní spánek
U nás sníh s nádechem saharskeho písku. Když jsem v noci viděl to oranžové nebe, tak jsem si myslel, že už nám soudruzi z Číny posílají asi vakcínu1. U nas zatim stale zeleno
2. Lyze mazou srabi
Taky jsem ráno odklízel oranžový sníhU nás sníh s nádechem saharskeho písku. Když jsem v noci viděl to oranžové nebe, tak jsem si myslel, že už nám soudruzi z Číny posílají asi vakcínu
Tohle řeší Bushnell Pro XE se zapnutou funkcí „Elements compensation”, která počítá vzdálenosti s ohledem na tlak a teplotu vzduchu.Nutno podotknout, že hlavní město Nairobi je. v nadmořské výšce 1600 metrů a leží těsně pod rovníkem, přepočet vzdáleností byl trochu oříšek.
Koukam, ze na 3. si to jeste malo rozsiril vlevo19.2.2021 • 9j. Hořehledy: 43 ran, 16 patů (by mGolf)
Dnes už férová tréninková hra - no moc velký rozdíl tam oproti včerejšku nebyl, byť back to back birdie na 5 a 6 potěšilo. K čemu jsem se ale odhodlal, minimálně pro start letošního roku, jsou statistiky. A to v kombinaci zdejšího mGolf a pak TCM.golf. Částečně proto, abych udělal jejich tvůrcům radost a dodal data na základě kterých lze oboje vylepšovat, částečně proto, abych věděl k čemu nutím na trénincích vlastní děti a jsem zvědav, zda z toho vypadne i něco pro moji hru.
Zatím mohu prohlásit, že mGolf se vyplňuje snadno během pár vteřin a je universálně použitelný i na pár jamek, což je super. TCM.golf je výrazně větší opruz, protože vyžaduje zadávání ránu po ráně (což znamená dělat buď rovnou na hřišti a nebo si to někam značit a pak přeťukat). Množství výsledných dat je však v podstatě nekonečné a zatím mne baví tím listovat...
Zobrazit přílohu 15973Zobrazit přílohu 15974Zobrazit přílohu 15975Zobrazit přílohu 15976
Jsem z toho dost zmatenej. Jak správně @requo poznamenal, to rozšíření jsem si tam udělal především pro sebe, protože jsem tam s železnou pravidelností zatahoval. Takže jsem to dneska pro sichr poslal 2x do autu vpravoKoukam, ze na 3. si to jeste malo rozsiril vlevo
Ten aut vpravo tam prostě nemá bejt, říkám ti to furt