Byl jsem v neděli a celkem ok. FW slušné i když tráva zatím nijak moc hustá. Grýny barevně flekaté, ale celkem jedou a paty drží slušně. Tedy pokud někdo není blb jako já a namíří na jamkuNeví někdo jak teď vypadá Motol?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Byl jsem v neděli a celkem ok. FW slušné i když tráva zatím nijak moc hustá. Grýny barevně flekaté, ale celkem jedou a paty drží slušně. Tedy pokud někdo není blb jako já a namíří na jamkuNeví někdo jak teď vypadá Motol?
Byl jsem v neděli a celkem ok. FW slušné i když tráva zatím nijak moc hustá. Grýny barevně flekaté, ale celkem jedou a paty drží slušně. Tedy pokud někdo není blb jako já a namíří na jamku. Já jsem spolehlivě zahrál 3 trojpaty
. Bunkry jsou bez písku a označené jako půda v opravě.
Motol, jak píše Izanagi, je celkem OK. Grýny tochu chlupaté, přesto docela jedou. Bohužel místy fleky "jiné trávy" a ty pak míček rozhodí / rozeskáčou. Ale na půli dubna více než dobrý.Neví někdo jak teď vypadá Motol?
Rafy vyrostle budou, ale uz ne v takove mire jako loni, to se zahrani do rafu rovnalo ztracenemu miciTak uz mam taky odznacek... az tam vyrostou rafy, tak to bude masakr.
Cteni greenu je zde uplne jina disciplina.
Garmin mapy v hodinkach byly uplne mimo a chybejici koliky tomu daly novy rozmer. Tolikrat jsem za green nezahral za cely lonsky rok.
Zobrazit přílohu 16953
@JanKostalCZE, to je asi dobra zprava... ale jelikoz to pises ty, tak je mi jasne, ze pro me to bude proskrtRafy vyrostle budou, ale uz ne v takove mire jako loni, to se zahrani do rafu rovnalo ztracenemu mici![]()
Odznáček mám už od minulé sezony. Je pravda, že Garminy šly na 4. jamce do bagu a krokoval jsem od sprinklerů jako když jsem s golfem začínal. Jinak je to krásný zážitek.Tak uz mam taky odznacek... az tam vyrostou rafy, tak to bude masakr.
Cteni greenu je zde uplne jina disciplina.
Garmin mapy v hodinkach byly uplne mimo a chybejici koliky tomu daly novy rozmer. Tolikrat jsem za green nezahral za cely lonsky rok.
Zobrazit přílohu 16953
Po posledni aktualizaci uz je to v Garminech celeOdznáček mám už od minulé sezony. Je pravda, že Garminy šly na 4. jamce do bagu a krokoval jsem od sprinklerů jako když jsem s golfem začínal. Jinak je to krásný zážitek.
Díky za info, až s Tonym pojedu bude připraven a aktualizován.Po posledni aktualizaci uz je to v Garminech cele![]()
Vyšlo to aspoň na bogey??? Ta jamka je krásná...Dnes nadherne pocasi s trochou vetru. Netusim kde se flakal muj golfovy andel, ale dnes to bylo cire zoufalstvi. Jeden par, berdik, par bogee a zbytek skrt
alespon foto z 15 jamky, micek 10 cm od jamky
Zobrazit přílohu 16971
Nedojel do albatrosu. 2 cm?Zobrazit přílohu 16978
Doma (Luby). 450 metrů z kopce. Trochu foukalo do zad. Druhá rána 168 m. Lehká 7.Ty si byl hrát s @JanKostalCZE? Příště vyfoť jeho. A ne jeho míček. Určitě nadával, že mu fouklo... :-D
Super! Btw. kde a jak? Hřiště, jamka, hole?