Původně golfovýJestli místní experti dokáží odhadnout co to je za míček?? Začerněn název️
Zobrazit přílohu 28377
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Původně golfovýJestli místní experti dokáží odhadnout co to je za míček?? Začerněn název️
Zobrazit přílohu 28377
Taky jsem čuměl na to, golfový ano , ale co to je , koupíš to jako TOP a vono je to ”granát”.Původně golfový
tak záleží co to bylo za typTaky jsem čuměl na to, golfový ano , ale co to je , koupíš to jako TOP a vono je to ”granát”.
Zobrazit přílohu 28391
Granát? Normální dvouvrstvý míček od Titleist. Otázkou také zůstává, jak starý byl a zda to není nalezenec, který někde venku (či vodě) dlouhou dobu degradoval.Taky jsem čuměl na to, golfový ano , ale co to je , koupíš to jako TOP a vono je to ”granát”.
Zobrazit přílohu 28391
Jasně že byl. Ale kromě patování a pár drivů to nestojí za zmínku. Snad to zítra bude lepší
Pojeď zítra do Beřek..
To bych ani neřekl, jen mi to šlo líp než zbylejm parťákům (jen jeden aut a jedna voda). Jo a to jak psal Michal "asi 15", tak to já vím náhodou úplně přesně kolik to bylo. Ale nechci ho tady dehonestovat ... .... psssst ..... bylo to nejmenší prvočíslo větší než těch 15 ....Jemu to šlo dobře.