V kdyby golfu jsem už dokonce vyhrál i MajorMiluji "kdyby" golf! Hraju jak bůh! Realita však bohužel trochu jiná... Smutný pohled na uzavřené hřiště. Ale na jaře ti ukážu, jen počkej! Ať už je jaro!
Zobrazit přílohu 28481
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
V kdyby golfu jsem už dokonce vyhrál i MajorMiluji "kdyby" golf! Hraju jak bůh! Realita však bohužel trochu jiná... Smutný pohled na uzavřené hřiště. Ale na jaře ti ukážu, jen počkej! Ať už je jaro!
Zobrazit přílohu 28481
A to jsem si naivně myslel, že jsem dneska pálil jenom jáDneska naprostá paráda! Dal jsem Hoře, 9 jamek. Na první Jamce první na grýn, útok na birdie, jen těsně vedle, takže klidný par. Dvojka sice bogey, ale vše mi vynahradil naprosto dokonalý drive na trojce, který se ztočil do klasického šlajsu, ale až nahoře! 80 metrů od fangle! A ta příhra na metr k fangli! Birdie!! Další jamka trochu slabší, dabláč. Ale další třípar znovu klidný par. Dobře já! No a na řadě byla esovitá šestka! Navnaděn povedeným odpalem z trojky jsem ho znovu vytáhl a... Trefil znovu naprosto skvěle! Daleko až někam k 120 metrem před grýn na naprosto dokonalou pozici. Trochu jsem drbnul při příhře, ale oprava už v pořádku, pat, pat a zachráněný psát na světě... Co vám budu povídat. Dneska 42 ran, takže vytahuju ručník a stopnu si proletající vesmírnou loď a je mi dobře!
Miluji "kdyby" golf! Hraju jak bůh! Realita však bohužel trochu jiná... Smutný pohled na uzavřené hřiště. Ale za pár týdnů ti ukážu, jen počkej! Ať už je jaro!
Zobrazit přílohu 28481
Tohle mi nedělej.......já si fakt chvíli myslel, že jsi hrál. Asi jsem si na těch běžkách dneska odkrvil mozek až příliž....Dneska naprostá paráda! Dal jsem Hoře, 9 jamek. Na první Jamce první na grýn, útok na birdie, jen těsně vedle, takže klidný par. Dvojka sice bogey, ale vše mi vynahradil naprosto dokonalý drive na trojce, který se ztočil do klasického šlajsu, ale až nahoře! 80 metrů od fangle! A ta příhra na metr k fangli! Birdie!! Další jamka trochu slabší, dabláč. Ale další třípar znovu klidný par. Dobře já! No a na řadě byla esovitá šestka! Navnaděn povedeným odpalem z trojky jsem ho znovu vytáhl a... Trefil znovu naprosto skvěle! Daleko až někam k 120 metrem před grýn na naprosto dokonalou pozici. Trochu jsem drbnul při příhře, ale oprava už v pořádku, pat, pat a zachráněný párek byl na světě... Co vám budu povídat. Dneska 42 ran, takže vytahuju ručník a stopnu si proletající vesmírnou loď a je mi dobře!
Miluji "kdyby" golf! Hraju jak bůh! Realita však bohužel trochu jiná... Smutný pohled na uzavřené hřiště. Ale za pár týdnů ti ukážu, jen počkej! Ať už je jaro!
Zobrazit přílohu 28481
Netušila jsem, že se teď na závodišti dá hrát. Dík za informaci.Včera jsme si byli zahrát na závodišti ve Varech. Ke konci k nám přišel golfista z Mladých Buků. Je tady na lázeňský pobyt a hole si nevzal. Nečekal, že se tady hraje. Mladé Buky pod sněhem. Měl takovou krizi, říkal, že mu i stačilo se s námi pár jamek jen projít. Byl šťastný a měl zamžené oči. Úplně jsem ho chápal. Stejně postižený jako většina..
Jj, celý rok. Letní greeny. ParádaNetušila jsem, že se teď na závodišti dá hrát. Dík za informaci.
Jo to známŽe fouká a s míčem to za letu dělá psí kusy, to kousnu. Ale že nedokážu zaujmout postoj, míček mi padá z týčka, převrátí mi to těžký elektrický vozík a málem podrazí nohy, to jsem už nedal
To je ovlivněno úhlem startu, počáteční rychlostí míčku a jeho zpětnými otáčkami.[UWSL]Zajimave, ze nekdy vitr micek smerrm od zad spid micek stazil dolu nez pomohl na vzdalenosti[/UWSL]
Dnes masakr, vzdal jsem to po devítce.
Ahoj,děkuji za nabídku.Už jsem se k vám napsal. PetrAhoj, máme v 9,50 jedno místo, kdyby si se chtěl přidat.
Půjdeme vám v patáchAhoj,děkuji za nabídku.Už jsem se k vám napsal. Petr
Pevně doufám,že mne neuženeš jako králíkaPůjdeme vám v patách