15.8.2022 • Mstětice: 91 ran, 41 patů (by mGolf)
Tady se nic neutají... Zdravím
@Kenny -ho. Na té 16j, kde jsme se potkali, z toho bylo u mě bogie,
@kristyna ale zaválela nudný par.
Tak máš na její hru dobrý vliv!
Jinak cesta tam dobrodružství. U Černého Mostu hořela u svodidel dodávka, ale hasiči si s tím naštěstí poradili velmi rychle, snad to bylo i bez zranění. TT jsme měli na 15:30. Stihli jsme to. Celková cena za jednoho vyšla na 650 Kč. Uplatnil jsem voucher z pojištění Golfplan, dva za jednoho - akorát se to bere z běžné ceny 1.300,-, jak mě upozornila příjemná slečna na recepci, nikoli jak jsem doufal z pondělní ceny 800,-Kč (v ceníku je to sleva, nedá se sčítat s jinými). Ale i tak, 650 Kč za 18j - naprosto v pořádku.
Hřiště prima, krásně zelené a měkké ferveje. Negativně mě ale překvapily grýny - pomalejší, trochu chlupaté a místy skakavé. Na Mstětice mám větší nároky. Nebyl jsem tu rok, tak nevím - možná hloupé očekávání, nebo jen špatný/smůla den. Terezínu nestačí aktuálně v grýnech ani po kotníky. Tzn. patoval jsem hůř jak včera, skoro všude krátký. Ale dlouhá hra držela, příhry poměrně také, i driver až na dvě výjímky fungoval hezky. První devítku mám raději, ta byla za +7, druhá za +12. Jak já tam nemám rád jamky 10 a 11! Desítka za double, zase mi to odskákalo po první povedené ráně někam do... a 11 je odkloněný hnus, který místo toho abych hrál na jistotu, tak riskují druhou ránu a samozřejmě out. A potom 4 pat! Fuj! Ještě že se mnou šla Týnka. Díky ní to bylo fajn a výsledné skóre nakonec 91 je prima a spokojenost.
Díky
@kristyna ze hru! Kam vyrazíme odpo po práci zítra?
no uvidíme.
---
Foto výjimečně velká - bouřka šla těsně kolem, bylo to chvíli docela strašidelný! Ale ty barvy!
Zobrazit přílohu 32268