Tyvoe.....vy jste normáně oceloví lidé....mladí a neklidní. Ani se nedivím, že bylo hřiště prázdný v tomhle žáru........Já dal v o něco menších vedrech v Út a St dvojboj Pyšely / Grabštejn....a dneska si lížu rány18.8.2022 • Darovanský dvůr: 85 ran, 34 patů (by mGolf)
I dneska nam to s @kristyna moc pěkně šlo. Darovan na poslední odplední hru tohoto našeho týdne vyhrál proto, že ho ve čtvrtek máme v ceně členství Hoře díky reciprocitě. Což je prostě super. Dobrá volba - měli jsme odpoledne hřiště úplně sami pro sebe. Co bych pro Týnku neudělal, že - zamluvim ji celé hřiště :-D bylo vedro. Hodně. A už i únava. Kombinace Panorama a Jezírka, Panorama jsem měl za plus devět, Jezírka za plus čtyři, dvě birdie potěšila, víc ale nakonec několik párků v řadě na Jezírkách. Ty byly dobře a klidně zahrané. Ale včera jsem ze hry na Slapech díky větší koncentraci měl lepší herní pocit, i přesto že i dnes je to na mě výsledkově super.
Hřiště hrací plochy v dopadových zónách zelené, okolo sucho. Grýny byly vizuálně pomalejší, ale v praxi docela jezdily, takže fajn Sv. Anna - pískuje se. Viz jedna z foto s tou bílou plackou. To je čerstvě zapískovaný grýn sv. Anny. 7j.
O víkendu se už těšíme na domácí Hořehledy. Bylo to tento týden moc fajn, od neděle do čtvrtka pět odpoledních her vždy na 18j. Pět hřišť, z toho pro Týnku dvě nová, co nehrála. Všechna hřiště fajn, každé trochu jiné. V neděli Terezin, pak Mstětice, v úterý Poděbrady, včera Slapy a dneska Darovan. A vydrželi jsme to společně a bylo to naprosto super! Kdy že pojedou děti zase na tábor?
Zobrazit přílohu 32364Zobrazit přílohu 32365Zobrazit přílohu 32366Zobrazit přílohu 32367
Upraveno moderátorem: