- Jméno
- Jindra
Čím to bylo, že bylo prázdno ?? Zvlášť při tom počasí.12.10.2022 • 12j. Hostivař: 57 ran, 22 patů (by mGolf)
Co bylo ale úplně nejlepší... Krásné počasí a prázdno!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Čím to bylo, že bylo prázdno ?? Zvlášť při tom počasí.12.10.2022 • 12j. Hostivař: 57 ran, 22 patů (by mGolf)
Co bylo ale úplně nejlepší... Krásné počasí a prázdno!
ale to birdie na sedmicce, to je takova hezka vlastovka12.10.2022 • 12j. Hostivař: 57 ran, 22 patů (by mGolf)
Zobrazit přílohu 33047
Po hrozně dlouhý době jsem konečně zase byl hrát! 11 dní "utrpení" bez životního dopingu - golfu (trošku problémek se zádíčky, na to že jsou vzadu, si dost vyskakujou, ale já jim ukážu, kdo z koho...). Byl jsem to zkusit, jestli to půjde a šlo to. Zahalekal jsem jen asi třikrát. To bude dobrá tréninková metoda, když švihnu blbě, projede mi od kostrče takový pěkný impuls... No nic. Docela to spolehlivě nutí zvolnit a snažit se jit co nejvíc plynule. Ke konci 12j jsem už byl docela zpocenej, jak jsem se soustředil na pohyb abych nechytnul další "IPPavlův" podmíněný reflex.
Výsledkově ale prima, tím jak jsem to nemohl rvát, tak jsem skoro furt šel i po ferveji. Pravda, někdy cizí, ale fervej to byla. Patovani slabší, grýny po lehké aerifikaci, ale tím to nebylo. Hřiště celkově fajn. Co bylo ale úplně nejlepší... Krásné počasí a prázdno! Hrozně mě mrzelo, že jsem minulý týden, kdy začalo to babí léto, nemohl kvůli zádům skoro ani chodit, natož hrát, tak jsem dneska utekl z práce dřív si to odpo zkusit a jak jsem doufal i trochu užít... Krásný je ten podzimní golf, koukejte!
Zobrazit přílohu 33048Zobrazit přílohu 33049Zobrazit přílohu 33050Zobrazit přílohu 33051Zobrazit přílohu 33052Zobrazit přílohu 33053
Čím to bylo, že bylo prázdno ?? Zvlášť při tom počasí.
ale to birdie na sedmicce, to je takova hezka vlastovka
HIO je VŽDY o náhodě (hlavně u nás amatérů), takže je jedno, jak to tam spadne… Zrovna tohle ale bylo naprostá náhoda, hrál jsme lehčí 52, je to z kopce, grýn jsme netrefil, ale trefil jsem těsně vedle něj vpravo kryt od sprinkleru, plastové DING, odraz v pravém úhlu vlevo, a kopeček těsně před jamku, míček jede a jede, lízne jamku a skončí za ní 30 cm. Celou dobu jsem se modlil... panebože, takovýhle své první a jediné HIO fakt nechci! Dopadlo to dobře, NEtrefena jamka. Ale uznávám, ve skóre to vypadá dobře... ještě že skorka není videozáznam, člověk by rázem zjistil, že obecně má mnohem víc štěstí, než umu...
Takhle se rouhat, to chce kus odvahy.Celou dobu jsem se modlil... panebože, takovýhle své první a jediné HIO fakt nechci! Dopadlo to dobře, NEtrefena jamka.
Takhle se rouhat, to chce kus odvahy.
Nechci být nějaký štváč či přející Tomáš, ale myslím, že ten golfový nahoře ti to příště ukáže
Hele nes…r! Jestli tomu šéfuje ženská, jsem v kýblu a pod 80 se nikdy nedostanu.V poho. Předpokládám, že golfu někde nahoře šefuje ženská. Takže at řeknu co řeknu... znáš to. O mě a mém dokonalém golfu to už dávno není. Zvláště někdy. Ale věřím, že jsem si ji fotkami z krásného podzimního golfu tak nějak trochu udobřil...
No nic. Zpět k posledním hrám! Hurá všichni na hřiště, dokud je krásně! O víkendu má být ještě fajn! Hezkou hru!
To bych byl nasranej, cely tyden se tesim na golf a za 2h byt domaDnes Beřovice. Byl tam turnaj prezidentů klubů a před se jít nedalo. Plán byl začít v 10 na druhé devítce a pak se připojit za turnaj. Ale ráno jsem mrknul na startovku a zjistil, že jednoho z těch zeměměřičů znám osobně a byl by to nejspíš očistec. Tak jsem trochu přidal, dal druhou devítku za 1:08h a šel ji znova. Podruhé za 1:13h. I na mě to byl speedgolf za mírného deště.
Patování jsem neřešil vůbec, prostě přišel a nahrubo zahrál někam k jamce. Proto trochu horší (35) a dvě slušné šance na birdie zahozeny. Vyvážilo to že jsem na nic nikde nečekal, přišel k míči a praštil do toho a moc nekazil.
Nakonec se urodilo 87, 15 bogey a 3 pary. Takhle vyrovnanej bogey golf jsem ještě nikdy nehrál a v Beřovicích už vůbec ne. Navíc na druhé devítce, kterou hraju obvykle hůř. Velká spokojenost. Jít někdy sám má něco do sebe.
No vidíš, a já byl nasranej minulou neděli, kdy jsem strávil čekáním za blbounama z PG Tour 2h40m za 9 jamek.To bych byl nasranej, cely tyden se tesim na golf a za 2h byt doma
Podle mého názoru a selského rozumu je můstek cesta jako každá jiná, tím pádem free drop z nejbližšího místa úlevy.Ted mam pocovidovou golfovou eru. Co jsem dostal covid, nemohl jsem se narovnat - 14 dni jsem chodil jak Zvonik od Matky Bozi. Oba finalove zapasy ve matchplay jsem prohral a turnaj zadna slava ( prvni devitka 8 stb a druha 16). Snad se ty zada daji za chvili doporadku
Dnes jsem mel druhy matchplay na hristi co jsem hral poprve ( golf Leopolsdorf) a focela mne stvalo, ze byla mlha a laser vubec nebyl schopen zmerit vzdalenosti.
Navic jsem se dostal do situace na fotce. Vzal jsem 5 fairwajove drevo a po skvele rane jsem skoncil po 220m odpalu na drevenem mostku. A spoluhrac mi tvrdil, ze nemuzu vyuzit free drop. Je to spravne? Snad neco bude videt na fotce
Zobrazit přílohu 33108
@PFP nemá pravdu - pravidlo 17.3 - pokud je součástí trestné oblasti Nepohyblivá závada (Půda v abnormálním stavu), nelze od ní čerpat úlevu = spoluhráč měl pravdu.Ted mam pocovidovou golfovou eru. Co jsem dostal covid, nemohl jsem se narovnat - 14 dni jsem chodil jak Zvonik od Matky Bozi. Oba finalove zapasy ve matchplay jsem prohral a turnaj zadna slava ( prvni devitka 8 stb a druha 16). Snad se ty zada daji za chvili doporadku
Dnes jsem mel druhy matchplay na hristi co jsem hral poprve ( golf Leopolsdorf) a focela mne stvalo, ze byla mlha a laser vubec nebyl schopen zmerit vzdalenosti.
Navic jsem se dostal do situace na fotce. Vzal jsem 5 fairwajove drevo a po skvele rane jsem skoncil po 220m odpalu na drevenem mostku. A spoluhrac mi tvrdil, ze nemuzu vyuzit free drop. Je to spravne? Snad neco bude videt na fotce
Zobrazit přílohu 33108
Šel jsem na to jen selským rozumem, bez opory v pravidlech. Díky.
a jak si poradit s tim, ze je tam cervena i zluta zaroven?
Odpovím i @Kenny - proto je zásadní dobře a přehledně značit (spreje, vícero kolíků, správné mapky u jamek,…) a ideálně i popisovat (místní pravidla,…), aby nebyl možný dvojí výklad.Šel jsem na to jen selským rozumem, bez opory v pravidlech. Díky.
Ještě jeden dotaz, možná teoretický - pokud je z každé strany mostku dvojice červených kolíků (čili 4 "v rozích" kolem mostku, jak to bývá obvykle), každý z nich na jedné straně trestné oblasti a když je spojím úsečkou, tak přece teoreticky dostanu mostek mimo trestnou oblast = tím pádem není Nepohyblivá závada v trestné oblast a potom by úleva mohla platit.