Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Jak jste naposledy hráli (2022) - [uzamčeno]

Stav
Uzamčeno.
Ještě jeden dotaz, možná teoretický - pokud je z každé strany mostku dvojice červených kolíků (čili 4 "v rozích" kolem mostku, jak to bývá obvykle), každý z nich na jedné straně trestné oblasti a když je spojím úsečkou, tak přece teoreticky dostanu mostek mimo trestnou oblast = tím pádem není Nepohyblivá závada v trestné oblast a potom by úleva mohla platit.
Pokud v těch rozích nejsou ty kolíky zdvojeny tak, aby udávaly směr jakým trestná oblast (promítnutím úsečky) pokračuje (a vylučuje můstek z trestné oblasti), tak je nemůžeš spojovat „cik cak”.
Proto je dobré v těchto případech, jak píše @mkopcak , vyznačit trestnou oblast čárou.

• To se mi líbí
Reactions: PFP
a jak si poradit s tim, ze je tam cervena i zluta zaroven?
Červená a žlutá zároveň? Myslíš to tak, že jedna přechází v druhou?
Pak záleží ve které části míč hranici oblasti překročil.

Pokud v těch rozích nejsou ty kolíky zdvojeny tak, aby udávaly směr jakým trestná oblast (promítnutím úsečky) pokračuje (a vylučuje můstek z trestné oblasti), tak je nemůžeš spojovat „cik cak”.
Proto je dobré v těchto případech, jak píše @mkopcak , vyznačit trestnou oblast čárou.
Sorry za ukvapené tvrzení, jen jsem četl a nevšiml jsem si vůbec, že je tam fotka. Moje blbost, mám koukat na 19.jamku pořádně....
Ale aspoň se to řádně vysvětlilo v souvislostech.
A těm, které jsem zdržel nesmyslným čtením, těm se omlouvám.

A @alda tudíž zbylo hrát beztrestně do greenu putterem, on to se svým dynamitem v rukou dopálí i touto holí.

V neděli jsme byl v Mstěticích. Hřiště stále dobré, grýny rychlé. Ani nebylo nijak moc mokro.
Moje hra nic moc, nepodrželo mě patování, kdy jsem měl celkem 41 patů. Na všech tří parech jsem byl první na grýnu, ale byl z toho jen jeden par:confused:. Suma sumárum drobné snížení o 0,1 na závěr sezony.
20221016_103759[1].webp

jing a jang
Poslední slunečné dny na golfu byly u mne jako nebe a dudy. V naprosté pohodě pátečního odpoledne jsem si zahrál své nejlepší kolo, za 77, prvně pod 80. I když čekačka za turnajem na Slapech, přesto byla pohoda, klid a mír. Sedlo mi to, výrazně jsem nechyboval, kromě pár zátahů a jednoho drbance na týčku 3ky. Škoda je také několika promarněných ran patrem (na 1. jamce mi pat do birdie vyrazila praporková tyč, na 18. jsem doťuk do paru z 60 čísel odfláknul, byla to jen zmrzlinka a bogey na závěr). Celkově báječné odpoledne na golfu.
Docela se zde na Slapech zlepšilo vypichování pitchmarků, za poslední návštěvy už tolik nebrblám. Palec nahoru. Ještě zabránit vzniku jedno či dvou jamkových mezer v závěru turnajového pole (asi to je na maršálech) a bude to značka ideál.
1666013857826.webp

Naproti tomu v podobně krásném počasí jsem nebyl v neděli schopen v Molitorově trefit normální ránu. Samozřejmě jsem se, nabuzen výkonem ze Slap, cítil přinejmenším jako hráč evropské túry. Ale kdeže... Hřiště v dobré kondici, dopo turnaj a odpo obsazeno. Za turnajem se to neskutečně vleklo, od 3. jamky to bylo jak na Baranďáku. Postupně to pár flajtů přede mnou vzdalo, někdo po 6. někdo po 9. jamce, ale moje hra stejně na pytel. Takto mne golfík snad ještě nikdy nebavil. Vydržel jsem do 13ky a pak to zabalil a jel za rodinou. V tu dobu už jsem byl na hřišti asi 3 hod 40 min a povedených ran bych spočítal na prstech jedné, možná dvou ruk.

1666014005980.webp

Jednou jsi nahoře a jednou dole, to je golf...

Jo vy blbounci kupujete Beleky a Mauricie. Já měl dneska pláže i moře a to jsem z Hořehled nevytáh putty😉. Chvíli to sice vypadalo nahovno, ale naštěstí se na 7ce protrhlo nebe a já tak mohl kruh uzavřít - na 9,3 jsem letošní rok zahájil a posledním turnajem i zakončil! Golfový UROBOROS volové!

Btw až zas někdo bude škytat, že greeny stojej za prd, tak já mám dneska 18 puttů na Sahaře!

6F899AD5-889E-49CC-913B-FC2768D32D05.webp
111D6587-1657-46D1-9685-CE4738B8B7B6.webp
A0CE40E6-0E54-40DF-86DC-AB57A149C710.webp

18.10.2022 • Loreta Pyšely: 93 ran, 36 patů (by mGolf)

Dnes zajímavě. Turnaj na Loretě, nakonec můj nejlepší výsledek na tomto hřišti a ještě v turnaji, paráda. 39 stb stačilo na třetí místo, 5x par, 8x bogey, 3x double, 1x triple a 1x quadruple. FW 9/14 a GIR 4/18. Zlepšení HI na 20,3.

Ale nerodilo se to lehce, zkraje mi úplně odešel driver (přitom na drivingu bylo vše OK): 1. jamka drive celých 16 m (ano, ani za dámská), 2. jamka 105 m (ne, na FW to fakt nestačilo), 3. jamka brutální zátah do autu doleva (poprvé, myslel jsem, že to nejde), 4. jamka je naštěstí 3par:D, 5. jamka krásných 89 m sotva na začátek FW a 6. jamka po zemi 73 m:cry:. Naštěstí to zachraňovala super železa a hra kolem greenu a na něm:up:. A protože jsem do té doby driver vzteky nezlomil, tak od 7. jamky dál se mi odměnil a netrefil jsem jen jednu FW a vše 170-210 m. To fakt nevymyslíš.

A protože železa fungovala až do konce, tak jsem nakonec zahrál svůj nejlepší výsledek na Loretě:)

Počasí super, krátký rukáv, kolem poledne pár kapek, po turnaji v krátkém rukávu na terase, pršet začalo až během cesty domů... Nádherný den!:)

18.10.2022 • Loreta Pyšely: 93 ran, 36 patů (by mGolf)

Dnes zajímavě. Turnaj na Loretě, nakonec můj nejlepší výsledek na tomto hřišti a ještě v turnaji, paráda. 39 stb stačilo na třetí místo, 5x par, 8x bogey, 3x double, 1x triple a 1x quadruple. FW 9/14 a GIR 4/18. Zlepšení HI na 20,3.

Ale nerodilo se to lehce, zkraje mi úplně odešel driver (přitom na drivingu bylo vše OK): 1. jamka drive celých 16 m (ano, ani za dámská), 2. jamka 105 m (ne, na FW to fakt nestačilo), 3. jamka brutální zátah do autu doleva (poprvé, myslel jsem, že to nejde), 4. jamka je naštěstí 3par:D, 5. jamka krásných 89 m sotva na začátek FW a 6. jamka po zemi 73 m:cry:. Naštěstí to zachraňovala super železa a hra kolem greenu a na něm:up:. A protože jsem do té doby driver vzteky nezlomil, tak od 7. jamky dál se mi odměnil a netrefil jsem jen jednu FW a vše 170-210 m. To fakt nevymyslíš.

A protože železa fungovala až do konce, tak jsem nakonec zahrál svůj nejlepší výsledek na Loretě:)

Počasí super, krátký rukáv, kolem poledne pár kapek, po turnaji v krátkém rukávu na terase, pršet začalo až během cesty domů... Nádherný den!:)
Lepší, v tomto případě Tvé druhé, místo Ti vyfoukl jinej jamkař, @kamilrod . Včera se mi chlubil cestou z Lorety .... To je situace ....;)

19.10.2022 • Kotlina: 97 ran, 31 patů (by mGolf)

Dnes procházka na Kotlině.První devítka z bílých a druhá ze žlutých.Špatně jsem se oblékl :( Byla mi docela zima a ještě jsem hrál jako neandrtálec :D Čipy tragédie.Třetina patů mi nedojela v průměru o 10 cm :confused: Je na čase zazimovat :confused: Skórka hraje všemi barvami :D

1666196541025.webp

Vlastně to bylo dobrý :), 84 ran, 2x birdie, na mě neuvěřitelných 30 puttů a to tam aspoň 2 s postupujícím večerem nespadly :D, ale tak dal jsem 3 dlouhé putty, nebudu si stěžovat... :devil:
1666237605080.webp
1666237630803.webp

A k tomu kuriózní úraz na drivingu při posledním míčku o_O, lehce drbnutá rána a najednou štípanec na bradě - kamínek mi rozseknul drsňáckou vizáž :eek::D
IMG20221018145455.webp

Na poslední ofiko turnaj nás byl lichej počet a to jsem nemohl dopustit. A já vosel ten krásně uzavřenej kruh rozbil a zase to o desetinu sundal🤣.

501E3B5C-4D29-49A2-BAF7-A2F6B6DD89D8.webp
716C36DF-E454-4ED8-8FAB-7FA6509FED8C.webp

Vzhledem ke dvoum turnajum pres vikend tak jsem doma pochvalu nedostal ale snad alespon zde.

Sobota - Martiniganslturnier na Haugschlagu - scramble
Zvladli jsme zahrat 8 pod par. Greeny furt dost propichane. Driver mi fungoval skvele, zeleza to bylo horsi. Ve flightu jsme meli dva singlare - 2 a 7, a dva patlaly kolem 20 :). Pri hre bylo krasne videt jak je dulezita kratka hra - singlisti od 150 m s hlavne chipy dostat blizko vlajky, kdez to my meli trosku vetsi rozptyl :):):)
Zde je kycovite foto posledni jamky
08DD99B3-810F-4042-8D24-F0A0A82AC997.webp
5C668990-6C32-4D14-A142-A285FCD87BA0.webp
Celou dobu lehce poprchalo ale nakonec i slunicko vyslo. S husa byla vyborna

Nedele - matchplay finale na Diamondu
Rano mlha, ze skoro nebyl videt let micku, ale nakonec slunko take. Hral jsem o treti misto a spoluhrace jsem rozdrtil uz na 11 jamce. Dnes opet skvely driver a zeleza zase fungovaly … kde je ta konzistence hry?

25.10.2022 • Kotlina: 94 ran, 31 patů (by mGolf)

Dnes popolední procházka s mým nejvěrnějším přítelem...PANDĚREM...:D První devítka byla dost rozmanitá na předvedené druhy ran.U některých jsem ani netušil,že je dokážu zahrát 😕 Druhá už byla o nějakou tu ránu lepší.Jsem rád,že jsem se vyvaroval triplíků. V pátek je na Kotlině turnaj.Asi pujdu,abych si na jaro zhoršil HCP ;) Pokud by se chtěl někdo přidat,budu rád ;)

1666716380976.webp

25.10.2022 • Kotlina: 94 ran, 31 patů (by mGolf)

Dnes popolední procházka s mým nejvěrnějším přítelem...PANDĚREM...:D První devítka byla dost rozmanitá na předvedené druhy ran.U některých jsem ani netušil,že je dokážu zahrát 😕 Druhá už byla o nějakou tu ránu lepší.Jsem rád,že jsem se vyvaroval triplíků. V pátek je na Kotlině turnaj.Asi pujdu,abych si na jaro zhoršil HCP ;) Pokud by se chtěl někdo přidat,budu rád ;)

Zobrazit přílohu 33240
Ahoj! Jak vypadá hřiště? Greeny už jsou po aerifikaci?

Ahoj! Jak vypadá hřiště? Greeny už jsou po aerifikaci?
Greeny jsou po aerifikaci už bez děr.Držej a mají solidní rychlost.Místy se objevuje asi plíseň.Ferveje jsou hezký,někde zůstává na míčku hlína.Prý se bude zavírat 11.11.2022 Měl by být závěrečný turnaj kroskántry. Jsou i slevy na fee jsem koukal.

Jelikož mě asi čeká pracovní pátek, vzal jsem si "kompenzační" volno dnes a vyrazili jsme do Beřovic. Grýny čerstvě zapískované, zválcované a jezdí to jako krává, příkladem nechť je můj pětipat na 8., kde bylo navrtáno vpravo nahoře a 3x se mi to vrátilo přes celý grýn pod nohy. Počasí luxusní, ale silný vítr, takže po větru drivy klidně i 270m, do větru pak 190m :) Jelikož jsem toho ale domr*al víc, tak jsem zahrál po velmi dlouhé době přes 90. Nepomohlo ani 70% trefených FW a GIR na všech parech tři. Prakticky nic nám tam napadalo viz. skoro 40 patů. Ale jak se říká, lepší blbý den na golfu, než super v práci.

1666718511409.webp

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom