Už se nám polehoučku sezóna blíží, před sebou máme nádherný prosluněný víkend. Rána ještě trochu mrazivá, ale hřiště se nám pomalinku probouzí ze zimního spánku. Kdo se vydáte na hřiště, pochlubte se v tomto vlákně svojí hrou a pár vět věnujte prosím kdyžtak i stavu hřiště - my ostatní se podle toho už zase začínáme řídit, jako inspirací, kde už to jde a kde ještě raději chvíli počkat a jet jinam. Zároveň - pokud budete vědět, že hřiště ve vaší bublině (které sledujete) otevírá či má nějaké novinky, mrskněte info k příslušnému hřišti prosím taky. Viz kategorie "
Golfová hřiště".
Ještě to úplně jaro není, ale už konečně nakukuje, takže vyndat hole, dokoupit míčky a hurá ven, alespoň odpoledne na sluníčko!
Jak psát o své hře do tohoto vlákna? Hlavně osobitě: každý máme svůj vlastní styl. Příspěvek může být dlouhý i krátký. Je dobré si hru celkově sesumarizovat, zkusit vypíchnout, co mi šlo, případně, pokud na to seberu zdravou odvahu pomocí sebekritiky, co mi nešlo - tím to jednak vypustíme ze sebe a zároveň dodáváme sebevědomí ostatním, že v tom nejsou sami. A že taky kazíme. Jestli napíšete své celkové skóre nebo ne, je na každém z nás. Ale obecně, není se s žádným skóre za co stydět. Všichni tu máme za sebou hry dobré i hry nepovedené, každý z nás tu s golfem někdy začínal. Doplňte i postřehy ze stavu hřiště, poznatky, které mohou být pro kohokoli dalšího užitečné (např. možnost slevy, uzavřené jamky, problémy na recepci, skvělý/špatný stav hracích ploch atp). Pokud si uděláte fotku, mrskněte si ji sem. Ona nás ostatní tak nějak hezky naladí. Nebojte se hřiště pochválit, třeba i to negolfové zázemí, např. tipem na nějakou parádní ňamku z jídla, usměvavou obsluhu a tak. Každá návštěva jakéhokoli hřiště je něčím zajímavá.
Pokud příspěvky ostatních čtete, můžete povzbudit jejich autora tak, že kliknete na "To se mi líbí, shot" u takového příspěvku. Pisatele to jednak určitě potěší a za druhé získá pocit, že patří tak nějak více mezi nás, ostatní nadšené golfisty. A každá sdílená informace může být pro někoho užitečná. Inspirujme se, raďme si, pomáhejme si. Díky všem, kteří alespoň sem tam přispívají se svými zážitky z našich golfových životů do tohoto vlákna (ale i dalších) a spoluvytváří tak naši 19.jamku.
Hezkou hru všem!