21.3.2022 •
Botanika:
107 ran, 34 patů
(by mGolf)
Děs a bída. Utrpení nedělního odpoledne. Víkendový zmar.
Takhle nějak by se mohla jmenovat povídka, která by popisovala moji včerejší hru na Botanice. S
@mkopcak jsme měli volné odpo, byl kluk jedna zarostlá se podívat v civilizaci v Praze, tak psal jestli nezajdeme na golf. Shodou okolností bylo volné odpo, bohužel většinou bylo plno a vhodný směr, aby tím svým traktorem s valníkem dojel zpátky do Hoře, byl tento... takže Botanika. Sluníčko, ale zima a hnusný vítr, jako u většiny ostatních, co čtu předchozí hry. Ani jednomu z nás to moc nešlo. Mám ze své hry několik poznatků: ne, fakt už nechci na zádech nosit ani půlset, devítka je tak strop, 18jamek už je moc. Takže je potřeba vytáhnout vozík. 5 vrstev oblečení, protože fakt foukalo, mému švihu nijak neprospívá. Hlavně ta tenká větrovka, kterou obalím to pod ní... je potřeba pro příště vesta. A třetí poznatek - chtělo by to už normální míčky, z těma vodníma nalezencema, kde není vidět ani logo, to není úplně ono. Botaniku jako hřiště osobně rád nemám, takže i díky tomu tu hraju většinou mizerně. Na druhou stranu - můžu si za to sám, nic nehratelného to nebylo. K stavu hřiště: letní grýny, jiné snad ani nemají, grýny propíchané, chlupaté, skákavé, žádné terno to není. Ale lepší jak zimní. Ferveje - suché: jako že v březnu se mi bude prášit od hole, to člověk moc nečeká (ale to se současném suchém počasí nedá nic dělat). Ale na posledních dvou jamkách birdie a par, takže to dává pěkný rámec tomu, jaká to byla tragédie předtím. :-D
Dalším pozitivem je, že i s nejlevnějším čgk mě s doplatkem nedělní hra na 18j na Botanice vyšla na 300 Kč. Takže, za to si nemůžu vlasně na nic stěžovat. Martinova cena s reciprocitou k Hoře něco kolem 650 Kč je tak strop, za kolik to stojí. Dle mého. Narváno nebylo, sem tam dvojice, trojice...
Zobrazit přílohu 29269Zobrazit přílohu 29270Zobrazit přílohu 29271