Dneska první den tripu po nových hřištích. V 19,30 hod jsem dorazil na hotel. Sprcha, převléknout a hurá do hospody na pořádnou večeři. Moc jsem toho během dne nejedl. Kuřecí steak 180gr se sušenými rajčaty, mozzarelou, omáčkou, štouchané brambory a okurkový salát za 250 kč. No nesežer to
4 dcl vínka, jedna limoška, kávička a ve 21 hod na pokoj, abych vám mohl poreferovat. Jsem příjemně unaven a těším se na zítřek, kdy mne bude dělat parťáka v Semilech Honzík
@HonzaS a potom na Ještědu Libor
@ligi
Yard předboj 9 jamek par 34 - 38 ran, 17 patů, 1 berdí, 4 pary, 3 bogí, 1 dabl. Čas 1 hod 20 min, 4,5 km Hřiště nezklamalo, ani nenadchlo. Pro mne je to lepší Libouchec
Při odchodu ze hřiště jsem tam u drivingu prohodil pár vřelých slov s
@Romano
Stará Boleslav 9 jamek par34 - 40 ran, 14 patů, 4 pary, 4 bogí, 1 dabl. Čas 1 hod 45 min, 5,2 km. Hřiště se mi moc líbilo, a rád se tam někdy vrátím. Šel jsem ve flajtu s jedním starším a velmi příjemným pánem.
Poděbrady 18 jamek, par 70 - 86 ran, 31 patů, 6 parů, 8 bogí, 4 dably. Čas 3 hod 50 min. Hřiště se mi líbilo. Dost mi to připomínalo Hlubokou. Asi na 11 jamce jsem došel jednoho borce, za kterým jsem se až na 15 jamku táhnul jako smrad, než ho napadlo mne pustit
Bohužel na všech třech hřištích stály greeny za starou bačkoru. Na pohled paráda, ale byly tvrdé, nedržely, hlavně byly chlupaté, jako děvčata před revolucí
Jejich rychlost byla neskutečně pomalá. Míček se s přehledem zastavil v kopci
při patu dolů.