Včera Ypsilonka - hřiště ve špičkovém stavu, hlavně greeny, které jsou na Ypsilonce dlouhodobě ne zcela odpovídající celkové kvalitě hřiště...tentokrát greeny naprostá pecka - souvisí to zřejmě s Czech Golf Open Tour, která se tam bude od 9.6. hrát...fw taky výborné, rafy hratelné, předpokládám, že je nechají do pátku vyrůst, ale včera ok - ztráta vzdálenosti, ale zápěstí si nezlomíš...na některých místech mimo fw již suchá tráva, ale to je v místech, kde se nehraje nebo lépe řečeno, nemá hrát
kdo chce hřiště ve špičkové kondici, je Ypsilonka nyní to pravé....asi ještě ve středu vyrazím...
K mojí hře - většinou hraji vyrovnaně, bez větších úletů - bogey, par, občas double, méně občas birdie...tentokrát "krásná" houpačka - 1 birdie, 8 parů, pouze 4 bogey, ale hlavně 3 triply a 1x doble par na 7čce
triply na 14tce a 15tce - kdy na 14tce 7i z odpaliště (z bílých), pak 6i a ležím 120m do greenu na fw a odcházím s triplem...auauau...na 15tce drive na fw, přes rokli 6i a ležím 110 do greenu na fw, zatáhnu 48° wedge do pravého bunkeru a dál se mi na to nechce vůbec vzpomínat
no a jdu s triplem - ze 110m 6 ran...uááááá...7čka mi dlouhodobě nejde, přitom rozhodně jednodušší jamka...bavím se o tom s kámošem před hrou, že tam musím jít 6i nebo 5i z odpaliště...na 6tce dám birdie, superman efekt,na drivingu jsem dal 2 rovné krásné FW5, takže na 7čce natýčkuji FW5 a zatáhnu do biozóny...no dál popisovat nebudu, neb mi to skoro způsobuje fyzickou bolest
odcházím s double parem....celkem 90 ran, 36 Stb (ano, i tímto způsobem se dá hrát golf na sebe)...co mě drží je driver, železa dobrý, do greenu tužka, čipy super, patylehký nadprůměr...GIR 33%...příště chci hrát spíš klidně trochu méně parů, ale ty triply, to jako tedy ne
Po hře výborný oběd, tam mi prostě chutná...Ypsilon jen doporučuji...