Jsi to tak rozstřílel, že to bylo potřeba aerifikovat?
Takže od teď už budou celoročně grýny v Hořehledech rozpíchané. Aby nikdo nikdy nezahrál méně
No doteď jsem spoludržel rekord na 9 jamek s výsledkem 34 ran z 30.6. letošního roku. Paradoxně to bylo zahrané na čerstvě rozpíchaných a zapískovaných greenech:-D. Pak jsem tam v září šoupnul 31 ran, ale ze zelených, takže to nemělo takovej zvuk. Ale včera se to celkem sešlo, začínal jsem canonem na 9ce:
9. Drive na green, 8m putt do eagle vyrazila fangle = -1 (dosažitelné -2)
1. Rána na green, putt z kopce zastavil otáčku od jamky = -1 (dosažitelné -3)
2. Rána na green, potopenej 5m putt = -2 (dosažitelné -4)
3. Longest drive, vyhozená rána do greenu trefila bunker, ven a 2 putty = -1 (dosažitelné -3)
4. Drive na green, 20m putt do eaglu vystrčila tyč = -2 (dosažitelné -5)
5. Rána na green, 2 putty = -2 (dosažitelné -5)
6. Drive přes les doleva, vynucená příhra na fw, lobwedge na 3m od tyče, putt = -3 (dosažitelné -6)
7. Luxusní drive na 130m od greenu na střed fw, příhra PW na 7m od jamky, putt = -4 (dosažitelné -7)
8. Drive, 5ka kov do lesíka před green, čip za jamku na forgreen, adrenalinem přehranej putt o 4 m a vrácení se zastavilo o otočku před jámou = -3 (dosažitelné -8)
Jedinej lucky bounce byl na 1ce, kdy mi míč proskočil stromy a skončil na greenu, jinak tam vlastně nebyla chyba a kdyby se sešlo všechno co mohlo, může to být score 27:-D.
Ještěže se nehrálo 18 jamek, protože i přes 3 panáky a 5 piv jsem se klepal na tý 8ce jak ratlík...