Zkontroluj si postavení, nejspíš stojíš daleko od míčku nebo se v impaktu narovnáváš. Zkus se natočit z pohledu úderu a uvidíš, co je špatně.… Bohužel stále bojuji s problémem u dlouhých želez, trefuju to špičkou a letí to do....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Zkontroluj si postavení, nejspíš stojíš daleko od míčku nebo se v impaktu narovnáváš. Zkus se natočit z pohledu úderu a uvidíš, co je špatně.… Bohužel stále bojuji s problémem u dlouhých želez, trefuju to špičkou a letí to do....
Děkuji za radu. Já asi tuším, že vím, co dělám blbě, ale nejsem schopen udržet koncentraci celou hru.Zkontroluj si postavení, nejspíš stojíš daleko od míčku nebo se v impaktu narovnáváš. Zkus se natočit z pohledu úderu a uvidíš, co je špatně.
7ka je skvělá jamka, nechápu proč si na ni furt ztěžujete…
Takže od teď už budou celoročně grýny v Hořehledech rozpíchané. Aby nikdo nikdy nezahrál méněJsi to tak rozstřílel, že to bylo potřeba aerifikovat?
Tak snad pristeZa to můžu já sorry, dal jsem dohromady narychlo pár jmen, jdu se zabít, že jsem na Tebe zapomněl. Ale přítomní tam se mnou měli nějakou práci .... hra byla až potom.
Jsi to tak rozstřílel, že to bylo potřeba aerifikovat?
No doteď jsem spoludržel rekord na 9 jamek s výsledkem 34 ran z 30.6. letošního roku. Paradoxně to bylo zahrané na čerstvě rozpíchaných a zapískovaných greenech:-D. Pak jsem tam v září šoupnul 31 ran, ale ze zelených, takže to nemělo takovej zvuk. Ale včera se to celkem sešlo, začínal jsem canonem na 9ce:Takže od teď už budou celoročně grýny v Hořehledech rozpíchané. Aby nikdo nikdy nezahrál méně
Já chci hrát majory, LIV je slepá ulička!to mkopcak: Ten popis "dosazitelnosti" zni dost ambiciozně, na LIV hledají tři hráče...s takovými výsledky pod par už by to mohlo vyjít
Tak se přihlaš do armády a časem můžeš hrát jako majorJá chci hrát majory, LIV je slepá ulička!
No tak ono zas nebylo nic tak světoborného, jsem rád, že jsme mohli Petrovi pomoci, doufám, že jsem všem poděkoval a pokud je někomu líto, že jsem jej taky neoslovil, tak se omlouvám.Dneska to byla paráda, akce v Kotlině Terezín i to počasí vyšlo... btw. ten kluk je hrozně skromnej, takže sám se nepřizná. Ale za všechno a tu radost našeho velkého @jumbodedek může především náš drahý Námělník - @Sauron. Ten byl na počátku, v průběhu i organizace všeho... Sašo, si borec, vážně! Je mi osobní ctí a radostí tě znát i s Tebou hrát. Si prostě pan Golfista a pro 19.jamku je poctou mít Tě mezi námi!
---
A teď ještě pár rychlých fotek z předávky, všimněte si oné zelené skleničky na úvod
Takže milý Petře, si prostě náš a mámě Tě všichni rádi! Mezi sebou, na hřišti, kdekoli, hlavně prostě s námi!
Uplnej HrabalStrašne dlouhá věta. Fuj.