Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Jak jste naposledy hráli (2023) - [uzamčeno]

Stav
Uzamčeno.
Zítra poprvé a dost možná naposled reprezentuji ČR:-)!

IMG_2972.webp

Zítra poprvé a dost možná naposled reprezentuji ČR:)!

:devil:Chci zemřít ......:eek:💣
Na to prď, jsou důležitější věci než komentovat chybu. U mě to je spíš o překlepech a tom, že to po sobě moc nečtu. Hlavní je myšlenka ne forma. Mimochodem mě šla vždy líp matika.

Na to prď, jsou důležitější věci než komentovat chybu. U mě to je spíš o překlepech a tom, že to po sobě moc nečtu. Hlavní je myšlenka ne forma. Mimochodem mě šla vždy líp matika.
Já to nedehonestuji, to bys to schytal víc, já jen trpím. Prostě jsou mezi námi ko.koti, jako já, kteří by raději leželi na pitevnim stole. 😜
Nejhorší je "scháním", to mám obsedantni touhu se zeptat "už jste to sechnal?"

Já to nedehonestuji, to bys to schytal víc, já jen trpím. Prostě jsou mezi námi ko.koti, jako já, kteří by raději leželi na pitevnim stole. 😜
Nejhorší je "scháním", to mám obsedantni touhu se zeptat "už jste to sechnal?"
Jasně že jsem to už sechnal. Dokonce 2x. ;) Mimochodem jak kamaradis s intelisenci? To je podle mě teprve peklo.

Nezapomeň, že já přečetl celej Tvůj blog o baráku :devil:
Ve volných chvílích píšu fantasy román. Až to jednou dodělám. Už vím komu to pošlu na korekturu. ;)

Tak dneska v tomto počasí prostě nešlo nejít na golf:D......takže dopoledne pracovně na otočku v Praze a po cestě zpět hurá do Benátek.....a do kraťasů a trička:).
Hřiště na říjen v pohodě........plusy: Fairwaye vynikající, greeny trochu pomalejší a sem tam flekaté, ale taky dobrý.......minusy: Oba bunkry které jsem navštívil byly tvrdé jak mlat a většina odpališť je dost rozbitých...jo a restaurace je už zavřená.
Jestli už to byla poslední hra v sezóně (aspoň teda v ČR), tak jsem jí zakončil na sebe celkem solidně jedním "Gretzkym":)...(99/37 Stb).....a hlavně jsem si to moc užil:up:. Jo....a ze sedmnáctky jsem šel pozdravit na green trojky @requo a @kristyna , které jsem tam zahlédl a kteří si to viditelně užívali rovněž:).....určitě taky poreferují.....

11.10.2023 • Benátky: 89 ran, 33 patů (by mGolf)

IMG_5678.jpeg

Krásný podzimní teplý den, možnost hlídání mladšího syna a pořešena šťastnou náhodou pro dnešní den práce - tzn "romantický odpoledne" místo večeře při svíčkách. Takže golf s @kristyna byl na světě. Volba nakonec na poslední chvíli padla na Benátky, za a) Týnka je ještě nehrála, za b) bylo volno, hodně všude v Praze a okolí bylo mnohem plněji a za c) 600 Kč za osobu na celou 18 místo 900 díky cgk je taky fajn. 👍

Hrálo se nám s Tynkou hezky, já Benátky moc osobně nemusím, přijdou mi trochu stereotypní a tím, jak jsou "jednoduché" tak dost trpím, že často tu nic slavného nepředvedu. :-D ale dneska to šlo a s 89 jsem spokojený. Tripl nebyl, dokonce ani s asi třemi míčky poslanými do kopru z odpaliště. Takže super. A Týnka zahrála fantastických 103 ran a StB 45! Nevím, asi je pomalu na čase si hledat nějaké výmluvy, až bude chtít hrát se mnou jamkovku... 🤔😍

K hřišti jsem trochu kritičtější, než @ligi, resp. ke grýnům. Trochu lepší, než kdyby byly aerifikované, ale nijak výrazně. Pomalé, hodně nerovnosti, přerostlé. Místy holiny, naštěstí zpravidla navrtáno na dobrém místě. Btw cvičný grýn (rychlost plus mínus seděla), ale tam se nepřevrtávalo snad měsíc. Hodně "chlupaté" cvičné jamky. Jinak ale fajn, nahoře zelené, vysekané... Herně vlastně nepoznáte rozdíl moc mezi ferveji a rafem. Všude zhruba stejný - nejspíše i důsledek málo deště. Hraje se z toho velmi pohodlně, nic kousavého. Pokud neskončite v džihádu, prakticky se nehledá. Až kolem grýnu je to místy husté. Btw. dlouho jsem v Benátkách nebyl, tak jsem byl zvědavý, jestli pokročila nějak výstavba domů místo akademie. Tak ne. Staví se první domek hned u silnice. Pak je tam bilboard s obrázky a nápisem "bydlení v přírodě". No nevím, dneska zrovna blízká skládka byla cítit poměrně výrazně. Že bych u toho chtěl bydlet...

Hra nám šla, bylo to fajn a potkání @ligi-ho potěšilo. 👍

IMG_5677.jpeg IMG_5675.jpeg IMG_5671.jpeg IMG_5666.jpeg IMG_5662.jpeg IMG_5673.jpeg

Upraveno:
11.10.2023 • Benátky: 89 ran, 33 patů (by mGolf)

Zobrazit přílohu 37784

Krásný podzimní teplý den, možnost hlídání mladšího syna a pořešena šťastnou náhodou pro dnešní den práce - tzn "romantický odpoledne" místo večeře při svíčkách. Takže golf s @kristyna byl na světě. Volba nakonec na poslední chvíli padla na Benátky, za a) Týnka je ještě nehrála, za b) bylo volno, hodně všude v Praze a okolí bylo mnohem plněji a za c) 600 Kč za osobu na celou 18 místo 900 díky cgk je taky fajn. 👍

Hrálo se nám s Tynkou hezky, já Benátky moc osobně nemusím, přijdou mi trochu stereotypní a tím, jak jsou "jednoduché" tak dost trpím, že často tu nic slavného nepředvedu. :-D ale dneska to šlo a s 89 jsem spokojený. Tripl nebyl, dokonce ani s asi třemi míčky poslanými do kopru z odpaliště. Takže super. A Týnka zahrála fantastických 103 ran a StB 45! Nevím, asi je pomalu na čase si hledat nějaké výmluvy, až bude chtít hrát se mnou jamkovku... 🤔😍

K hřišti jsem trochu kritičtější, než @ligi, resp. ke grýnům. Trochu lepší, než kdyby byly aerifikované, ale nijak výrazně. Pomalé, hodně nerovnosti, přerostlé. Místy holiny, naštěstí zpravidla navrtáno na dobrém místě. Btw cvičný grýn (rychlost plus mínus seděla), ale tam se nepřevrtávalo snad měsíc. Hodně "chlupaté" cvičné jamky. Jinak ale fajn, nahoře zelené, vysekané... Herně vlastně nepoznáte rozdíl moc mezi ferveji a rafem. Všude zhruba stejný - nejspíše i důsledek málo deště. Hraje se z toho velmi pohodlně, nic kousavého. Pokud neskončite v džihádu, prakticky se nehledá. Až kolem grýnu je to místy husté. Btw. dlouho jsem v Benátkách nebyl, tak jsem byl zvědavý, jestli pokročila nějak výstavba domů místo akademie. Tak ne. Staví se první domek hned u silnice. Pak je tam bilboard s obrázky a nápisem "bydlení v přírodě". No nevím, dneska zrovna blízká skládka byla cítit poměrně výrazně. Že bych u toho chtěl bydlet...

Hra nám šla, bylo to fajn a potkání @ligi-ho potěšilo. 👍

Zobrazit přílohu 37787Zobrazit přílohu 37788Zobrazit přílohu 37789Zobrazit přílohu 37790Zobrazit přílohu 37791Zobrazit přílohu 37792
Hrál jsem v pondělí a musím souhlasit s @requo . Grýny chlupaté a pomalé, rozdíl mezi fervejemi a rafem minimální.
Odpaliště rozryté tak, že občas ani „na dvě hole” nenajdete místo k nerušenému zaujmutí postoje.

Ad skládka: Ten smrad je to nejmenší. Asi ani radši nevědět, kolik je v ní volně uloženého azbestu. 🙈

Rodina odjela, ale kvůli počasí jsem čekal tak max. 12 jamek... A ono prdlajs, vítr dešťové mraky roztrhal, pár jamek bylo i na triko a stihl jsem svoje letošní maximum 18+7jamek :) A jako obvykle hřiště nejdřív dělá herečku, jak je nedobytné, takže za 99ran ve 4-flightu za 4,5hod, ale 18ka jako jediná v paru a dalších 7 jamek už solo to najednou šlo za +4... K tomu jsem v podzimních roštích vylovil +15míčů, 1x klíště a jako třešničku dělal na parkovišti ostudu, protože se mi nějak vybila baterka a čekal jsem na tchána, až přiveze kabely :rolleyes:

Včera Slapy, pořád doufám, že ne poslední hra, ale uvidíme.
Počasí bylo ok, teda až na posledních asi 5 jamek, to pršelo. Ale naštěstí to šlo. A na začátku trochu víc foukalo.
No hra prostě moje klasika, světlé chvilku vystřídané šrotem. Jak zaznělo ve filmu Zelený svět, já prostě nesmím myslet.
Takže jsme si po trojce, kdy jsem měl za sebou dva pary, pomyslel, že by to mohlo vyjít dobře, bez vody, ztráty míčku a tak. A na čtyřce jsem poslal do té z..... vody tři míčky (jeden hodil efektní žabičky). Takže za 11. Pětka tentokrát v poho, no a šestce dalších 11, protože nejdřív jen tak tak přestřelil dámské, poskokem se dostal o 15 cm vpřed a nakonec se z bunkru před greenem vyhrál až do autu 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️ Prostě nemyslet. No a na sedmičce paradox, birdie.
Takhle hra je fakt na ....., pro nás choleriky je to noční můra (zatím ale neprodávám).
Druhá devítka už byla celkem klidnější, takový bogie golf, takže relativně spokojenost. Nakonec to bylo za 99 ran, což vždycky potěší, zejména když tam bylo 2x 11.
Hřiště celkem v poho, je vidět, že už je podzim, sem tam fleky a podmáčeno, ale to se dá přežít.

Dnes asi poslední letošní hra. Turnaj na Kotlině. Na každé jamce povinně zahrát jeden MULIGAN :D Bylo těžké se rozhodnout, kterou ránu opakovat. Šel jsem s bagem na záda. V něm jsem měl 3 hybrid, železa P-6, wedge 50 a puter. Hybrid z týčka i z ferveje docela chodil, tak mi moc metrů nechybělo. Start první flajt v 10 hod. Dorazily jsme do klubovny 10 minut před obrovským lijákem. Pocit ze hry docela dobrý, i když výsledek tomu moc neodpovídá.

1697380823919.webp

Charitativní turnaj v Beřovicích, šli jsme do akce první, takže po celou hru slunce a relativně teplo.
Vítr opět jako posledních asi 14 dní velmi silný, takže nebylo zase tak těžké třeba na 15. poslat drive přes kopec až na 301m, chápu jak se ten McIlroy cejtí, bohužel nakonec bogey.
Dvakrát jsem zakopnul, poprvý na 8., banán vlevo za plot a podruhé na 17., kdy jsem si to při asi 20m příhře hodil do bunkru pod hranu.
Na 12. jsme se s bráchou prali o nearest - vyhrál - 46cm vs cca. 90cm, oba birdie.
Jako bonus lehké zhoršení.

1697388334327.webp

Falešná forma s drobnými výkyvy trvá 👍. +2 s dvěma trestnýma je paráda. Po více jak dvou týdnech bez birdie se mi dnes trochu zbláznil patr. 5x jednopat a 3 berdíky vyloženě zahřáli na duši, když už byla taková klendra 😃.
Screenshot_20231017-192523~2.webp

Upraveno:
Včera Slapy, nedalo se to zrušit, když bylo tak krásně :D:D:D
Hra celkem na pohodu, samozřejmě jsem se nevyvaroval kravin, ale to už tak nějak k tomu golfu patří (golf je prostě fakt strašná hra pro choleriky)
Se začátkem dost spokojen, i ta čtyřka se mi podařila pokořit, oproti minule o 7 ran lépe :D:D:D Blbá byla sedmička s autem za greenem, to mě fakt mrzelo.
Nicméně masakr přišel na desítce, ztracený míč a škrtnutá jamka, nechtělo se mi vracet. Pak to šlo dobře, v některých případech a ž překvapivě. No a závěr na 18ce jak ze špatného filmu, druhá rána fakt povedená pocitově, bohužel ale míček nenalezen :cry::cry::cry: Takže druhý škrt.
Bohužel na každé jamce nefunguje něco jiného, jinak by ten výsledek byl stopro lepší :D:D:D Ale když u té rány nemyslím, je to fakt lepší 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️
Co mě ale fakt potěšilo, bylo puttování, celkem mi to i padalo.

Hřiště celkem v pohodě, na to, jaké je datum, na několika místech podmáčené, sem tam holiny. Greeny aerifikované, písku už moc ne a kupodivu jezdily na Slapy celkem rychle. A překvapivě mi to i vyhovovalo.

Včera jsme si pro zpestření zahráli Beřovice ze zadních černých odpališt a navíc okořeněné jamkovkou. Necelých 6600m je v silném větru slušná výzva, do větru měli drivy horko těžko 200m, takže grýnů jsem trefil jen pár, na jamky prohrál 3/2.
Vloženka byla výzva zahrát 86 a lépe, přesně tolik zahrál v Beřovicích Šebrle při Czech open v květnu 22 a ani to se nepovedlo, holt je Roman dobrej a má můj respekt :)
Dva utopené míče a jeden trojpat na víc nestačily.

1697980019766.webp

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom