Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Chci zemřít ......... v běžecké mykině ....
Zítra poprvé a dost možná naposled reprezentuji ČR!
Na to prď, jsou důležitější věci než komentovat chybu. U mě to je spíš o překlepech a tom, že to po sobě moc nečtu. Hlavní je myšlenka ne forma. Mimochodem mě šla vždy líp matika.Chci zemřít ......
Já to nedehonestuji, to bys to schytal víc, já jen trpím. Prostě jsou mezi námi ko.koti, jako já, kteří by raději leželi na pitevnim stole.Na to prď, jsou důležitější věci než komentovat chybu. U mě to je spíš o překlepech a tom, že to po sobě moc nečtu. Hlavní je myšlenka ne forma. Mimochodem mě šla vždy líp matika.
Jasně že jsem to už sechnal. Dokonce 2x. Mimochodem jak kamaradis s intelisenci? To je podle mě teprve peklo.Já to nedehonestuji, to bys to schytal víc, já jen trpím. Prostě jsou mezi námi ko.koti, jako já, kteří by raději leželi na pitevnim stole.
Nejhorší je "scháním", to mám obsedantni touhu se zeptat "už jste to sechnal?"
Nezapomeň, že já přečetl celej Tvůj blog o barákuJasně že jsem to už sechnal. Dokonce 2x. Mimochodem jak kamaradis s intelisenci? To je podle mě teprve peklo.
Ve volných chvílích píšu fantasy román. Až to jednou dodělám. Už vím komu to pošlu na korekturu.Nezapomeň, že já přečetl celej Tvůj blog o baráku
Hrál jsem v pondělí a musím souhlasit s @requo . Grýny chlupaté a pomalé, rozdíl mezi fervejemi a rafem minimální.11.10.2023 • Benátky: 89 ran, 33 patů (by mGolf)
Zobrazit přílohu 37784
Krásný podzimní teplý den, možnost hlídání mladšího syna a pořešena šťastnou náhodou pro dnešní den práce - tzn "romantický odpoledne" místo večeře při svíčkách. Takže golf s @kristyna byl na světě. Volba nakonec na poslední chvíli padla na Benátky, za a) Týnka je ještě nehrála, za b) bylo volno, hodně všude v Praze a okolí bylo mnohem plněji a za c) 600 Kč za osobu na celou 18 místo 900 díky cgk je taky fajn.
Hrálo se nám s Tynkou hezky, já Benátky moc osobně nemusím, přijdou mi trochu stereotypní a tím, jak jsou "jednoduché" tak dost trpím, že často tu nic slavného nepředvedu. :-D ale dneska to šlo a s 89 jsem spokojený. Tripl nebyl, dokonce ani s asi třemi míčky poslanými do kopru z odpaliště. Takže super. A Týnka zahrála fantastických 103 ran a StB 45! Nevím, asi je pomalu na čase si hledat nějaké výmluvy, až bude chtít hrát se mnou jamkovku...
K hřišti jsem trochu kritičtější, než @ligi, resp. ke grýnům. Trochu lepší, než kdyby byly aerifikované, ale nijak výrazně. Pomalé, hodně nerovnosti, přerostlé. Místy holiny, naštěstí zpravidla navrtáno na dobrém místě. Btw cvičný grýn (rychlost plus mínus seděla), ale tam se nepřevrtávalo snad měsíc. Hodně "chlupaté" cvičné jamky. Jinak ale fajn, nahoře zelené, vysekané... Herně vlastně nepoznáte rozdíl moc mezi ferveji a rafem. Všude zhruba stejný - nejspíše i důsledek málo deště. Hraje se z toho velmi pohodlně, nic kousavého. Pokud neskončite v džihádu, prakticky se nehledá. Až kolem grýnu je to místy husté. Btw. dlouho jsem v Benátkách nebyl, tak jsem byl zvědavý, jestli pokročila nějak výstavba domů místo akademie. Tak ne. Staví se první domek hned u silnice. Pak je tam bilboard s obrázky a nápisem "bydlení v přírodě". No nevím, dneska zrovna blízká skládka byla cítit poměrně výrazně. Že bych u toho chtěl bydlet...
Hra nám šla, bylo to fajn a potkání @ligi-ho potěšilo.
Zobrazit přílohu 37787Zobrazit přílohu 37788Zobrazit přílohu 37789Zobrazit přílohu 37790Zobrazit přílohu 37791Zobrazit přílohu 37792