A teď, teď to hlavní. Dneska mám narozeniny. Nepíšu to kvůli tomu, že chci gratulovat. Hned vysvětlím. Poprvé jsem se s mladším synem (54hi, bude mu deset a i když bojuje při hře jen tak už z červených, tak turnajové šel ze zelených, celkový odečet byl 1/8 že součtu do 36) přihlásil na turnaj. 9j Texas v Hoře. On se už týden potají, jak mi
@kristyna prozradila, dost stresoval, chtěl zahrát hezky - ale proč - abys mi to dál jako narozeninový dárek, tak mi nechtěl nic pokazit. Trubka jeden můj! Vždyť o nic nejde! A... no prostě začal jsem se stresovát já, abych mu to nepokazil. Jaký syn, takový otec.
Ale zbytečné. Honza hrál krásně. Měl jsem co dělat, abych s ním držel krok. Spolehlivě jsme se střídali, jednou se hrála jeho rána v lepší pozici, jednou moje. Moc nás to oba bavilo. A jamku 7 - tu jsme vlastně hráli celou jeho rány a dokonce to smrdělo o otočku jeho prvního dlouhého patu birdie!! Byl jak sluníčko. Nakonec +3 rány a.... A uhrané a vybojované 3. Místo! Děkuju Honzo, krásný dárek! Každá rána a každá chvíle byla fantastická! Hezky si se soustředil, skvělé rány, pečlivé patování... Prostě, jsme nejlepší! Dali jsme to. Spolu.
Zobrazit přílohu 42851
PS: gratulace
@mkopcak hrajícímu s Kryštofem Kopčákovic ke krásnému druhému místu!
Příště vám ale ukážeme!