Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem. Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.
Včera jsem provedl "kontrolu" Ostravice, když už tady člověk je. Cesta ze školení maršálů do Práglu bude dlouhá a tradičního turnaje po kurzu se letos neúčastníme... Šel jsem s malým begem na zádech, sám. Chybka trochu byla, že jsem měl v bagu jen tři míčky... ano, v půlce jsem si šel s pokorou dokoupit, měl jsem takové tušení, že ten jeden, co mi zbyl, stačit na druhou devítku nebude - moudré rozhodnutí. Dlouho jsem 18j v kuse nehrál a jaksi zhodnocuju, že po zimě někde zůstala kondice, snad jen zapomenutá. A Ostravice není úplně rovinaté hřiště. Ty kráso, jak tady za 2 měsíce odehrajeme 4 hry za 4 dny... no nic.
Každopádně, hřiště ještě v zimní sezóně, do konce března 18j za moc pěknou cenu 800,- Kč. Hřiště dobře hratelné, ale aktuálně hodně podmáčené - tzn. boří se míček skoro úplně všude, blbě se to místy hledá. Ale to se určitě během pár dnů zlepší. Ještě bude docházet i k ofiko přípravě hřiště na sezonu - doplnění kolíků trestných oblastí, dopříprava bunkrů atp. S těma kopcema se obávám asi nic moc udělat nepůjde. Má hra poměrně šla, výsledkově za sebe spokojenost, co bych za to dal někdy příště až o něco půjde. Ale příště si sem vezmu vozík. Někdy kolem 12, 13 jamky jsem i "toho jen minibagu" na zádech měl už plný zuby.
Pár fotek předjarní Ostravice.
A ještě jedna bonusová jemná duha Pač jsem prošel i chvilkovým deštíkem vystřídaným krátkým sluníčkem
Já dnes odveta jamkovky s kamarádem. Vyrovnaný souboj rozhodl na 18 jamce čipíkem z asi 50 m. Prohrál jsem nejen jamkovku, ale i kondici. Zase jsem to sotva došel. Špatně jsem se nahoře oblékl. Slabé triko s dlouhým rukávem bylo málo. Hrozně foukalo, hlavně studeně. Byla mi docela zima a trochu jsem díky tomu tuhnul. Hra byla taková neslaná nemastná. Hned na jedničce jsem dal 4 pat
Pak to docela šlo. Na čtyřce jsem utopil míček. Pak dobrý, než přišla 7 jamka. Dobrý driver vpravo. 130 m na fangli přes strom. Nádherný soket vpravo do rybníka. Drop kousek zpátky v přímce, abych mohl hrát přes vrbu wedgí 50m. Drbanec, míček dopadl kousek za vodu a hurá zpátky do rybníku. Tak jsem zahrál na čtyřparu krásných 10 ran a na 20 metrech nechal dva míčky. No nejsem to ale debílek. Pak už to docela šlo. Výsledek patování je opravdu špatný. Asi čtyřikrát jsem patoval ze 3 metrů do paru. Pokaždé cca o půl metru krátký.
Zkusím si najít sport, u kterého budu ležet v posteli
Sláva, konečně první letošní hra! Jako ono se není úplně čím chlubit, ale nějaké světlé momenty tam byly, tak si je hezky zapamatuju a příště už je určitě nezopakuju