Poslední
  Omezený přístup PRO NEPŘIHLÁŠENÉ uživatele
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Jak jste naposledy hráli? (2025)

26.3.2025 • Ostravice: 91 ran, 37 patů (by mGolf)

ostravice.webp

Včera jsem provedl "kontrolu" Ostravice, když už tady člověk je. Cesta ze školení maršálů do Práglu bude dlouhá a tradičního turnaje po kurzu se letos neúčastníme... Šel jsem s malým begem na zádech, sám. Chybka trochu byla, že jsem měl v bagu jen tři míčky... ano, v půlce jsem si šel s pokorou dokoupit, měl jsem takové tušení, že ten jeden, co mi zbyl, stačit na druhou devítku nebude - moudré rozhodnutí. Dlouho jsem 18j v kuse nehrál a jaksi zhodnocuju, že po zimě někde zůstala kondice, snad jen zapomenutá. A Ostravice není úplně rovinaté hřiště. Ty kráso, jak tady za 2 měsíce odehrajeme 4 hry za 4 dny... no nic.

Každopádně, hřiště ještě v zimní sezóně, do konce března 18j za moc pěknou cenu 800,- Kč. Hřiště dobře hratelné, ale aktuálně hodně podmáčené - tzn. boří se míček skoro úplně všude, blbě se to místy hledá. Ale to se určitě během pár dnů zlepší. Ještě bude docházet i k ofiko přípravě hřiště na sezonu - doplnění kolíků trestných oblastí, dopříprava bunkrů atp. S těma kopcema se obávám asi nic moc udělat nepůjde. :) Má hra poměrně šla, výsledkově za sebe spokojenost, co bych za to dal někdy příště až o něco půjde. Ale příště si sem vezmu vozík. Někdy kolem 12, 13 jamky jsem i "toho jen minibagu" na zádech měl už plný zuby.

Pár fotek předjarní Ostravice.

IMG_9381.webp IMG_9384.webp IMG_9386.webp IMG_9387.webp IMG_9391.webp IMG_9395.webp IMG_9400.webp IMG_9398.webp IMG_9405.webp

A ještě jedna bonusová jemná duha :) Pač jsem prošel i chvilkovým deštíkem vystřídaným krátkým sluníčkem :)

IMG_9394.webp

Upraveno:
Já dnes odveta jamkovky s kamarádem. Vyrovnaný souboj rozhodl na 18 jamce čipíkem z asi 50 m. Prohrál jsem nejen jamkovku, ale i kondici. Zase jsem to sotva došel. Špatně jsem se nahoře oblékl. Slabé triko s dlouhým rukávem bylo málo. Hrozně foukalo, hlavně studeně. Byla mi docela zima a trochu jsem díky tomu tuhnul. Hra byla taková neslaná nemastná. Hned na jedničce jsem dal 4 pat :cry:
Pak to docela šlo. Na čtyřce jsem utopil míček. Pak dobrý, než přišla 7 jamka. Dobrý driver vpravo. 130 m na fangli přes strom. Nádherný soket vpravo do rybníka. Drop kousek zpátky v přímce, abych mohl hrát přes vrbu wedgí 50m. Drbanec, míček dopadl kousek za vodu a hurá zpátky do rybníku. Tak jsem zahrál na čtyřparu krásných 10 ran a na 20 metrech nechal dva míčky. No nejsem to ale debílek. Pak už to docela šlo. Výsledek patování je opravdu špatný. Asi čtyřikrát jsem patoval ze 3 metrů do paru. Pokaždé cca o půl metru krátký.
Zkusím si najít sport, u kterého budu ležet v posteli :D

1743095898787.webp

1743210574310.webp

Sláva, konečně první letošní hra! Jako ono se není úplně čím chlubit, ale nějaké světlé momenty tam byly, tak si je hezky zapamatuju a příště už je určitě nezopakuju :)

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom