Hele, nedělej v tom bordel. Ježíšek je až za 12 dníPred obedem jsem si zajel zaplatit na pristi rok clenstvi, koupit si treninkove mice a vyzkouset darek od Jeziska.
Az se jaro zepta
Zobrazit přílohu 28111
P.S. Ten dárek jsou ty Mizuno?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Hele, nedělej v tom bordel. Ježíšek je až za 12 dníPred obedem jsem si zajel zaplatit na pristi rok clenstvi, koupit si treninkove mice a vyzkouset darek od Jeziska.
Az se jaro zepta
Zobrazit přílohu 28111
AnoHele, nedělej v tom bordel. Ježíšek je až za 12 dní
P.S. Ten dárek jsou ty Mizuno?
A pocity?Ano
To jsou ty JPX919 Hot Metal ze slevy?Ano
Tak jsou to litý hole, ty jsou trošku „tupější”.… Pocitove je to o trosku tvrdsi, co me prekvapilo byla u 5 ze tam jsem to citil vic tvrde.
Já se nedivím, věděl jsem co pro syna kupuji a pro něj jsou v současné době zcela OK.
Proč bych to měl dělat, stačí, když jsi spokojený a synovi udělají radost, tu budu mít i já.Já se nedivím, věděl jsem co pro syna kupuji a pro něj jsou v současné době zcela OK.
P.S. Měl by sis do toho e-shopu napsat o provizi za zprostředkování obchodu
První si zkontroluj, kde na líci driver trefuješ. Můžeš mít špatný smash faktor nebo vysoký backspin.Existuje něco jako půjčit si driving monitor na několik dnů, týdnů. Když jsem měl naposledy monitor odpalu tak jsem měl na driveru naměřeno 105MPH, ale mám pocit, že na vzdálenost a jen o pár metrů lepší než dřevo prostě neodpovídá. Potřeboval bych zjistit v kterém ukazateli je problém...
děkuji za radu, chystám se na fitting, tak tam mi to sand řeknout. Termopásku jsem sehnal tak to zkusím ještě před tím zjistit. Vzhledem k tomu, že jsem si jistý se svou 850 JPX 3W a vzdálenostně stačí driver skoro nepoužívám. .. Henrika mám rád takyPrvní si zkontroluj, kde na líci driver trefuješ. Můžeš mít špatný smash faktor nebo vysoký backspin.
stačí i dětský zásyp nebo pudr na nohyTermopásku jsem sehnal tak to zkusím ještě před tím zjistit.