Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Odznaky a ocenění TADY!

Máš to tam. To už s náma nebudeš mluvit, co, jak si povýšil. :) Gratulace k obému.

Pěkné, pánové, uděleno, noste s hrdostí!
Hrdý jsem...:):):), a neboj, určitě budu, neb jsem se ještě nedopracoval k tomu abych u toho dobře vypadal...:):):)

Ahoj. Tak první turnaj s plackou 19.jamky a Michalem, Hořehkedský Májový Texas. 2.místo. Děkuju parťákovi

Přílohy

• IMG_20170501_140923.webp
    IMG_20170501_140923.webp
    188,4 KB · Zobrazení: 254
Ahoj. Tak první turnaj s plackou 19.jamky a Michalem, Hořehkedský Májový Texas. 2.místo. Děkuju parťákovi

no vida, promo odznáček ti už letí. :)

http://www.cgf.cz/TournResultCategory.aspx?IDTournCategory=505723598

Čus! Prosím nadělit co jen jde! Bez autu, bez vody, bez ztráty míčku. V časovém limitu. Top 5/10. Nebo jak to vlastně je. Pokoření hranice 80. Sice nejmenším možným způsobem ale pokořena. Použity všechny hole. Každá samostatně. Ne všechny najednou. Samozřejmě. Obhájení a dokonce zlepšení svého Ejč Sí Pí. Na první oficiální hru - slušný. Odznáček za turnajové birdie asi nemáme co?

Golfu zdar! Žijte dlouho a blaze. Že. [emoji6]

ahojky, hlásím se o odznáček, mám WITB :)
HCP stále 54
Minulý týden jsem byla hrát v Bystřici, bylo tam krásně. Byli jsme ve čtyřech a moc jsem si to užila. Během týdne zase na akademii v Beřovicích, poctivě trénovala a zkoušela nové hole. Zatím nejlepší hůl pro mne je hybrid 6, s tou mi to létá nejdál. A příští týden chci v severních Čechách zkusit Český dub. Na Malevil si zatím netroufám.

http://www.cgf.cz/TournResultCategory.aspx?IDTournCategory=505723598

Čus! Prosím nadělit co jen jde! Bez autu, bez vody, bez ztráty míčku. V časovém limitu. Top 5/10. Nebo jak to vlastně je. Pokoření hranice 80. Sice nejmenším možným způsobem ale pokořena. Použity všechny hole. Každá samostatně. Ne všechny najednou. Samozřejmě. Obhájení a dokonce zlepšení svého Ejč Sí Pí. Na první oficiální hru - slušný. Odznáček za turnajové birdie asi nemáme co?

Golfu zdar! Žijte dlouho a blaze. Že. [emoji6]

Greats, už se to nese, to je nálož: Takže odznaky, pane: 80! a 1x TOP5
Výzva: obhajoba HCP, všechny hole - černá ()

To je myslím vše, ostatní už červené bylo, takže jsem pro ten zbývající zvolil černou. Už u těch ostatních pomalu musíš útočit na žlutou, tzn. jeden úkol, případně černá. :) Snad jsem na nic nezapomněl, kdyžtak dej vědět, napravím a za trest budu příště hrát míčkem NIKE.

ahojky, hlásím se o odznáček, mám WITB :)
HCP stále 54
Minulý týden jsem byla hrát v Bystřici, bylo tam krásně. Byli jsme ve čtyřech a moc jsem si to užila. Během týdne zase na akademii v Beřovicích, poctivě trénovala a zkoušela nové hole. Zatím nejlepší hůl pro mne je hybrid 6, s tou mi to létá nejdál. A příští týden chci v severních Čechách zkusit Český dub. Na Malevil si zatím netroufám.

Vítej na palubě s WITB, odznáček připnut!

Greats, už se to nese, to je nálož: Takže odznaky, pane: 80! a 1x TOP5
Výzva: obhajoba HCP, všechny hole - černá ()

To je myslím vše, ostatní už červené bylo, takže jsem pro ten zbývající zvolil černou. Už u těch ostatních pomalu musíš útočit na žlutou, tzn. jeden úkol, případně černá. :) Snad jsem na nic nezapomněl, kdyžtak dej vědět, napravím a za trest budu příště hrát míčkem NIKE.

Vítej na palubě s WITB, odznáček připnut!
dekuju!

Musím se pochlubit
Poprvé jsem si dnes zahrál na turnaji pod 90 ran. GOLF PATRON TOUR BY LOBKOWICZ
Českou Lípu jsem prošel za 89. O to víc mě to těší, že jsem dnes šel v rámci kvalifikace na ligu z bílých odpališť.
42 stablefordů mi stačilo na první flek v turnaji v kategorii 0-18
Nový HCP 15,5 z původních 17,3
První letošní turnajový berdík taky potěšil.
A rezervy tam stále jsou. Čtyři utopené míčky, tři triply a dva dably je fakt hodně, takže je co zlepšovat.

Až tu budeš @requo , tak bych poprosil o nějaké ty odznáčky ať to pod tou profilovkou nemám tak prázdný :)

Kdyz jsem vyhral turnaj, tak bych mel take ziskat odznak TOP5 a TOP10, ze jo? Chapu to spravne? Diky

Není to tak. Bere se to od toho nejlepšího. Jsou turnaje, kde je masivnější účast a hodnota toho být první v desítce je jiná, než při malém turnaji. Stejně tak i pro hráče, kteří nevyhrávají... Takže, pokud vyhraješ, máš odsnak za Vítězství, pokud skončíš druhý, tak za TOP5, pokud 7, tak TOP10 , ale ne dohomady.

10 birdiku prosim. Dnes 4x :)))

Krásná práce! Pip pip pip pip pipip pip pip pip pip. Stačí? :-D

Dneska berdik v Krumlově na první jamce...

Máš to tam! Gratuluji!

Musím se pochlubit
Poprvé jsem si dnes zahrál na turnaji pod 90 ran. GOLF PATRON TOUR BY LOBKOWICZ
Českou Lípu jsem prošel za 89. O to víc mě to těší, že jsem dnes šel v rámci kvalifikace na ligu z bílých odpališť.
42 stablefordů mi stačilo na první flek v turnaji v kategorii 0-18
Nový HCP 15,5 z původních 17,3
První letošní turnajový berdík taky potěšil.
A rezervy tam stále jsou. Čtyři utopené míčky, tři triply a dva dably je fakt hodně, takže je co zlepšovat.

Až tu budeš @requo , tak bych poprosil o nějaké ty odznáčky ať to pod tou profilovkou nemám tak prázdný :)

Ok, tak jestli to chápu správně, tak tam máš 90!, potom 1st birdík. Potom jsem ti našel, že máš WITB a potom účastník Golf Akce za Českou Lípu, spol hru. Zapomněl jsem něco?

Ok, tak jestli to chápu správně, tak tam máš 90!, potom 1st birdík. Potom jsem ti našel, že máš WITB a potom účastník Golf Akce za Českou Lípu, spol hru. Zapomněl jsem něco?

Dej mi tam ještě nějaký :)
Elite: 19,9-10
Turnaj Vítěz! (1x)

Dej mi tam ještě nějaký :)
Elite: 19,9-10
Turnaj Vítěz! (1x)

Správně, ideálně potřeba položkový seznam.
To víš, začátek týdne...Máš to tam. :)

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom