Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Odznaky a ocenění TADY!

Ahoj, hlásím se o:
Účast na akci 19.jamky
10xceska hřiště
Pokoreno 100 - v podstate pod 100 hraju furt, 90 mi furt uniká

v utery snad budu mit ceska hriste 100+ :) :D

Ahoj, hlásím se o:
Účast na akci 19.jamky
10xceska hřiště
Pokoreno 100 - v podstate pod 100 hraju furt, 90 mi furt uniká

Připnuto!

IMG_20170519_150820.webp

...tak jsem se koukal, že všichni mají spoustu metálů a já nic - tak si jdu se žádankou, i když vzhledem kk tomu, že se většinae počítá až od registrace 19. jamky:
WITB - ano
účastník GOLFakce - ne
HCP úroveň - elite (15,3)
golfové dovednosti - je-li to myšleno až od data registrace, tak jelikož jsem "bažant" (od 7.3.201), tak eagle: 0 (jinak 2x :), birdie: > 10x,
turnaj - top 10 : letos, tedy ani od registrace, jsem ještě nehrál turnaj ;-)
česká hřiště: 71

Hlásím se o turnaj top 5, dnes páté místo na presidentskem poháru v Horehledech (turnaj hraný na rány s polovičním odečtem, jedna společná kategorie), dnes dost potrestanych dobrých ran, při troše štěstí mohla být snadno bedna...

Ahoj. Taky se hlásím za účast na akci 19.jamky

Máš to tam, připnuto a díky!

...tak jsem se koukal, že všichni mají spoustu metálů a já nic - tak si jdu se žádankou, i když vzhledem kk tomu, že se většinae počítá až od registrace 19. jamky:
WITB - ano
účastník GOLFakce - ne
HCP úroveň - elite (15,3)
golfové dovednosti - je-li to myšleno až od data registrace, tak jelikož jsem "bažant" (od 7.3.201), tak eagle: 0 (jinak 2x :), birdie: > 10x,
turnaj - top 10 : letos, tedy ani od registrace, jsem ještě nehrál turnaj ;-)
česká hřiště: 71

Naděleno, jestli jsem na něco zapomněl, řekni!

Hlásím se o turnaj top 5, dnes páté místo na presidentskem poháru v Horehledech (turnaj hraný na rány s polovičním odečtem, jedna společná kategorie), dnes dost potrestanych dobrých ran, při troše štěstí mohla být snadno bedna...

Gratuluji, příště ať to je vítěz!

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom