Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
potrebujes i seznam obleceni jako na skolu v prirode ?Prosím nejpozději ve čtvrtek vyvěsit zde program / harmonogram víkendové akce. Nástup na ubytování, oběd, hra, karaoke, oslava prcka a další zábava, odjezd atd. Díky!
Nepotrebujes i seznam obleceni jako na skolu v prirode ?
hlásím 1 kus čehosi do banku ( nebuďte zvědaví )S programem počítám, jsem teď na služebce, tak to připravím, ve středu to vylepím, nějaká přání, co je ke zvážení zahrnout? Celou diskusi neprocházím. Takže nápady? Pár bodů teď
Na místě budu s @kristyna a starším synem nejpozději do v sobotu do desíti, snad dříve.
- v neděli pořádáme turnaj s úpravou HCP (jen za cenou fee, bez startovného, ubytování v rámci akce), ceny koupené nejsou žádné, jen pohárky, ale bude pěkné, aby každý něco vyhrál. K tomu potřebuji ceny - prosím, co kdo máte doma golfového navíc, nepotřebného, nevyužitého, vemte s sebou do "banku", po turnaji při vyhlášení si každý vybere, co se mu hodí, samozřejmě nejlepší dvojice, jako první atp (rozlosované dvojice naslepo napříč celým startovacím polem)
- Na náš nedělní soukr. turnaj se všichni, kdo chcete hrát, přihlašte jedině a pouze Martinovi Kopčákovi NA EMAIL mkopcak@golf-horehledy.cz ve tvaru: jméno, příjmení, členské číslo, HCP!
- na so si rezervujte hry pomocí teetime
Přidal by se někdo k vzájemnému testu driverů, našich vlastních? Já ano, pak jsem zaregistroval cca jednoho, dva. Předpokládám v sobotu odpo/večer, turnaj tím mixovat nebudeme...
. Dík za vše všem kdo se podílí na organizaci. Už se netěším jsem pověrčivá... @mkopcak prosím schovat oběd, nevím jestli se mi podaří přijet včas.Orientační harmonogram akce. Nakonec toho moc navíc organizovat nebudeme, v sobotu individuální hra, kdo s kým jak bude chtít, registrace přes teetime. Uvítání jak kdo přijede, ale počítám s tím, že se sejdeme všichni na společném obědě od 13:00. Odpoledne zase individuální, hra a později odpoledne společný trénink na drivingu. Po večeři volná zábava + možná přijde i kouzelník. A v neděli turnaj. Od 9:30. Na místo přivezeme i přenosný promoshop 19.jamky - krabici + trika, která včera dorazily.
Rád bych se připomněl s výzvou - prosím, co kdo máte doma golfového navíc, nepotřebného, nevyužitého, vemte s sebou do "banku", po turnaji při vyhlášení si každý vybere, co se mu hodí, samozřejmě nejlepší dvojice, jako první atp (rozlosované dvojice naslepo napříč celým startovacím polem). Sběrná "krabice" bude u rollupu.
---
Sobota 3.6.:
Neděle 4.6:
- já s @kristyna budu na místě od 9:30 Postavím rollup 19.jamky. A dám si kafe.
- příjezd libovolný, oficiální check-in 15:00, ale prozatím je většina pokojů volných den předem, takže by to mělo jít už ráno, může se ale změnit.
- oběd sobota 13:00 - + welcome drink
- od 17:00 do 18:30 volitelný společný driving + výkonnostní soutěže (co mě napadne) (čipování, putování) - optimálně zkusit společně z golfové výzvy dovednostní test
- večeře sobota 19:00. Sezení s plnohodnotnou obsluhou do 22:00, pak už to bude takové volnější s @mkopcak mnou v podstatě do kolika se bude chtít
- snídaně 8:00 - 10:00
- check out pokoje 10:00
- turnaj 9:30
- neděle oběd cca 14:30 (podle toho jak se to sejde ze hry)
- odjezd indivindi
Jinak, kontaktní osoba jsem já, nebo @kristyna, ale každý tam jedeme sami za sebe, takže domlouvat se přednostně s obsluhou. Ještě jednou bych rád takto poděkoval @mkopcak za velmi příjemnou víkendovou nabídku pro nadšence kolem 19.jamky. Věřím, že si to všichni užijeme. Těším se.
Hlavně ať je tam dobrá káva!
OK, beru na vědomí, nemusím tedy spěchat.kdo pozdě obědvá, neobědvá...
Tu jsem zrušil, stála moc peněz!
jednoznačně - přijet bez mužeehm, u nas nastala zajimava situace...muz nema dovolenou...zacina zabavna cast vyletu- aneb jak to udelat ?
Ehm, 520 km a neridimjednoznačně - přijet bez muže
vlak. a nekdo pro tebe dojede do plzneEhm, 520 km a neridim