Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Víkend 3. a 4.6.2017 s 19.jamkou v Hořehledech! - I.ročník

Stav
Uzamčeno.
Já to nějak vymyslím ;-) ale koukni na spoje Tesin-Plzen, to abych vyjela už zítra :-D
Tesin?? to asi neni predmesti Prahy co?? :D
6hod. pendolino do phy a pak plzen. ale urcite se najde dobra duse. co by te vzala uz z phy

Já to nějak vymyslím ;-) ale koukni na spoje Tesin-Plzen, to abych vyjela už zítra :-D
jedu sama, můžu nabrat v Praze, mám kombika

jen pro jistotu, karty-platební, jsou hotelem a restaurací akceptovány?

Ano, ale personál u toho dělá otrávený obličej, který je ovšem bezplatný!

Ano, ale personál u toho dělá otrávený obličej, který je ovšem bezplatný!
Rozumi, vyberu si mince.

Jee...kdybych nevymyslela jinak, ozvu se zítra....byla bys milionova.....
Dat vypoved v praci dorazit

Upraveno moderátorem:
Btw. když by bylo více lidí, co pojede jen na turnaj, na neděli, tak se pochlubte tu, třeba se můžete pak scucnout a podělit o auto.... :)

Btw. když by bylo více lidí, co pojede jen na turnaj, na neděli, tak se pochlubte tu, třeba se můžete pak scucnout a podělit o auto.... :)

Hlavně mi teda dejte vědět, abych vás přihlásil, protože dělat to 10 minut před turnajem se mi nechce...

Já bych si chtěl zahrát ale nevím,jak na tom budou záda :(. Proto jsem se původně účasti vzdal. Je pak možnost se vetřít v případě,že budu o.k.?

Já bych si chtěl zahrát ale nevím,jak na tom budou záda :(. Proto jsem se původně účasti vzdal. Je pak možnost se vetřít v případě,že budu o.k.?

To si sem Tome jedeš teda jen lehnout na driving?:-)

a muzu teda i bez hcp? slibuju, ze hriste neznicim :D kdyby bylo nejhur, budu jan caddit Matesovi, no :D

Uplně v pohodě můžeš. Oni Šatalovi v sobotu tu zkoušku taky neudělaj, takže vás bez HCP bude víc:-)

Jedu až v neděli, přes Prahu, tak kdyby jel ještě někdo na turnaj, dejte vědět a můžu vás někde nabrat.
V Hořehledech bych chtěl být nějak lehce po osmé;) Třeba bysme si tam mohli před turnajem koupit snídani:D

Jedu až v neděli, přes Prahu, tak kdyby jel ještě někdo na turnaj, dejte vědět a můžu vás někde nabrat.
V Hořehledech bych chtěl být nějak lehce po osmé;) Třeba bysme si tam mohli před turnajem koupit snídani:D

Ano ano, máme novinku, finská snídaně - kafe, cigáro, vodka!

To si sem Tome jedeš teda jen lehnout na driving?:)

Jedeme si užít skvělý víkend bez dětí, pokecat a trochu si zahrát pokud to půjde ;).... plotýnky jsou s***ě :mad:. Od února jsem měl v ruce jen patr a wedge na max. 20-ti m rány.
Ale rušit jsem to prostě nechtěl ;).

Jedeme si užít skvělý víkend bez dětí, pokecat a trochu si zahrát pokud to půjde ;).... plotýnky jsou s***ě :mad:. Od února jsem měl v ruce jen patr a wedge na max. 20-ti m rány.
Ale rušit jsem to prostě nechtěl ;).

Takže to bude stejné skore, ve výsledku, jako vždycky ne? U mě to tak funguje. :)

Upraveno:
Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom