Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Koudelka, nestvi myslím, že řidičák do soboty fakt neudělám :-DTak řiď.
Tesin?? to asi neni predmesti Prahy co??Já to nějak vymyslím ;-) ale koukni na spoje Tesin-Plzen, to abych vyjela už zítra :-D
jedu sama, můžu nabrat v Praze, mám kombikaJá to nějak vymyslím ;-) ale koukni na spoje Tesin-Plzen, to abych vyjela už zítra :-D
jen pro jistotu, karty-platební, jsou hotelem a restaurací akceptovány?
Jee...kdybych nevymyslela jinak, ozvu se zítra....byla bys milionova.....jedu sama, můžu nabrat v Praze, mám kombika
Rozumi, vyberu si mince.Ano, ale personál u toho dělá otrávený obličej, který je ovšem bezplatný!
Dat vypoved v praci dorazitJee...kdybych nevymyslela jinak, ozvu se zítra....byla bys milionova.....
Btw. když by bylo více lidí, co pojede jen na turnaj, na neděli, tak se pochlubte tu, třeba se můžete pak scucnout a podělit o auto....
a muzu teda i bez hcp? slibuju, ze hriste neznicim kdyby bylo nejhur, budu jan caddit Matesovi, noHlavně mi teda dejte vědět, abych vás přihlásil, protože dělat to 10 minut před turnajem se mi nechce...
Já bych si chtěl zahrát ale nevím,jak na tom budou záda . Proto jsem se původně účasti vzdal. Je pak možnost se vetřít v případě,že budu o.k.?
a muzu teda i bez hcp? slibuju, ze hriste neznicim kdyby bylo nejhur, budu jan caddit Matesovi, no
Jedu až v neděli, přes Prahu, tak kdyby jel ještě někdo na turnaj, dejte vědět a můžu vás někde nabrat.Btw. když by bylo více lidí, co pojede jen na turnaj, na neděli, tak se pochlubte tu, třeba se můžete pak scucnout a podělit o auto....
Jedu až v neděli, přes Prahu, tak kdyby jel ještě někdo na turnaj, dejte vědět a můžu vás někde nabrat.
V Hořehledech bych chtěl být nějak lehce po osmé Třeba bysme si tam mohli před turnajem koupit snídani
O důvod víc tam dorazit včas, ráno mívám pořádný hladAno ano, máme novinku, finská snídaně - kafe, cigáro, vodka!
To si sem Tome jedeš teda jen lehnout na driving?
Jedeme si užít skvělý víkend bez dětí, pokecat a trochu si zahrát pokud to půjde .... plotýnky jsou s***ě . Od února jsem měl v ruce jen patr a wedge na max. 20-ti m rány.
Ale rušit jsem to prostě nechtěl .
Takže to bude stejné skore, ve výsledku, jako vždycky ne? U mě to tak funguje.