Mirošov je s krátkým i. Mám tam odtud maminku. Takže stačí napsat před odjezdem z Prahy?
Šance, že si to při sobotních oběděch přečtu je spíše malá, ale klidně to můžete zkusit.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Mirošov je s krátkým i. Mám tam odtud maminku. Takže stačí napsat před odjezdem z Prahy?
Nebuď hysterický... Nikde jsem nepožadoval schování či posunutí oběda. Pokud na mě zbude ok. Pokud ne - moje chyba. Kde vidíš jakou prudu?
Už mlčim, už mlčim.Šance, že si to při sobotních oběděch přečtu je spíše malá, ale klidně to můžete zkusit.
ty woe, přemýšlím z jakýho materiálu máš nervy...to bude nájaká nanotechnologie co??Šance, že si to při sobotních oběděch přečtu je spíše malá, ale klidně to můžete zkusit.
ty woe, přemýšlím z jakýho materiálu máš nervy...to bude nájaká nanotechnologie co??
My ti zavoláme, budeš nás mít pak radši? ale ne, zbyde, ok, nezbude,ohlodame roughy ;-)Šance, že si to při sobotních oběděch přečtu je spíše malá, ale klidně to můžete zkusit.
Ze Zličína jezdím pravidelně za 58 minut
A máš pořád řidičák? my pojedeme od Hlavního nádraží.Ze Zličína jezdím pravidelně za 58 minut
My ti zavoláme, budeš nás mít pak radši? ale ne, zbyde, ok, nezbude,ohlodame roughy ;-)
svedeme to na @doktordeeKdyžtak jim povalíme motorky a svedeme to na vedlejší hospodu!
Ze Zličína jezdím pravidelně za 58 minut
Martine, nám to není jedno. Ale, já se teda rozepíšu. Mám to 220 km. Ráno se musím postarat o starou matku, každé ráno to dopadne jinak. Na D8 na vjezdu do Prahy bývají zácpy. V Praze nabírám Zuziky, která přijede VLAKEM. Pak pojedu od hlaváku přes Prahu na plzeňskou....Máš dojem, že nás nemůže něco zdržet? To, že jsem napsala,že nevím jak budeme stíhat, byl výraz mé obavy,že budu komplikovat situaci,tudíž to radši dávám vědět předem. Tímto končím s tímto vláknem.Jojo, telefony za barem beru pravidelne, klidne volejte. Ono nejde o to, ze nezbyde. Ale je vas skoro 20. A to chce organizaci, aby se z toho hospoda neposrala. A kdyz pak zacnete psat, ze prijedete trochu jinak, tak to tu organizaci komplikuje. A je mi jasny, ze vam to muze bejt jedno, ze si kdyztak date susenku atd. Ale me to jedno neni, protoze ja poskytuju super servis. A chci aby moji hosti byli spokojeny. Ale ve chvili kdy se mi sem prihasi 30 motorkaru bez rezervace, tak budete na to jidlo pozdejc cekat. A to zase nechci! Howgh!
58 minut je to napohodu a podle předpisů. Není to můj rekord, ten je úplně jinde..Tak já to od Chodova taky umím za 45 minut, ale počítám, že dámy pojedou na pohodu...
Bando, nehadejte se ;-) Martine, dá se domluvit tak, že se jídlo udělá. Až dorazíme? Prostě přijedeme, řekněme, že tu jsme a v kuchyni nám třeba do hodiny udělají oběd? Je to reálné?
Já to vím, neb mi to Martin připomněl :-D ale jinak sním cokoliv ;-)