Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
pátek - neděleJá bych se prosím také přihlásila, ale nikoho neznám..., takže asi single pokoj a když mě k někomu šoupnete do hry ( někomu, komu neva, že nevyhrajeme)... snad to nebudu moc kazit a třeba se i něco přiučím. Díky
Tak to jsou skvělé zprávy, moc všechny rád uvidím. Aktualizována nástěnka akce, viz: https://www.19jamka.cz/akce/vikend-s-19-jamkou-v-horehledech-iv-18-20-9-2020.34/
Takže poznamenáni jsou v tuto chvíli tito zájemci:
---
Přihlášení členové 19jamky (mají zájem):
Pá - Ne:
So - Ne:
- @requo + @kristyna
- @doktordee + @ver.svobo
- @macdav
- @Marklar + @Marky137
- @NaBednu (ideál jednolůžko)
- @Paudr
- @HonzaS + @MartinaX
- @mirous007 + 1
- @Dana
- @Ala Dolejší
- @honza62 + 1
- @Marcela
---
S @mkopcak jsme se domluvili, že přihlašování je do konce června. Pokud by kapacita pokojů nestačila, Martin to ukončí dříve.
s @Paudr jsem spal vloni a klidně si to zopakuju
Není problém.
Když jsou ještě volné pokoje, tak já bych se rád přidal a měl chuť jet........šlo by? Pa - Ne, spát mohu s kýmkoli, nemám problém.......BUMP!
Je na čase se trochu připomenout s tímto víkendem. Aby @mkopcak mohl pomalu finalizovat a vybrat si zálohy, naplivat do postelí a tak.
Takže dámy a pánové, po všech různých soukr. zprávách a tak je aktuální účast plus rozdělení pokojů na
Víkend s 19.jamkou v Hořehledech IV. (18. - 20.9.2020)
takto:
---
---
- @requo + @kristyna
- @doktordee + @ver.svobo
- @Marklar + @Marky137
- @Paudr + @macdav
- @HonzaS + @MartinaX
- @Dana + @Marcela
- @Jerry + @DzejBee
- @mirous007 + 1
- @honza62 + 1
- @NaBednu (ideál jednolůžko)
- @Ala Dolejší
Udržováno v aktuálním stavu i v úvodním příspěvku (kde jsou i další info a ceny). Aktuálně díky spojeným osobám z jednolůžáků na dvoulůžáky jsou ještě dva pokoje volné. Kdo se přidá a má chuť jet taky? Dejte vědět co nejdříve, uzávěrka je do konce července, případně jak budeme mít obsazeno. Pokud někdo ví, z přihlášených, že nemůže, dejte vědět taky... ať se uvolní případně další místa.
Už tam budeme?
Když jsou ještě volné pokoje, tak já bych se rád přidal a měl chuť jet........šlo by? Pa - Ne, spát mohu s kýmkoli, nemám problém.......