Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem. Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.
Přátelé, kamarádi, bylo to opět skvělé! Děkuji vám za natažené břišáky od smíchu, uťapané nohy od golfu, lehce bolavou hlavu z pokeru a především za výbornou náladu a atmosféru, kterou jste do Hořehled opět přivezli. Ať vám virus políbí prdel a za rok nejpozději nazahranou!
Heads-Up večerního čtyř-hodinového Texas Hold'em nakonec vyhrál @DzejBee ! Ještě jednou gratulace a velké díky i ostatním co měli chuť si Texas vyzkoušet a zahrát.
Opět i letos, jako každý rok, moc dekuji Martinovi za suprovy víkend, fajn obsluhu na recepci, výborné jidlo od kuchaře atd... Stává se z toho tradice a jsem rad že se toho mohu účastnit a doufám že ještě dlouho účastnit budu. Takže zase za rok zdar.
Heads-Up večerního čtyř-hodinového Texas Hold'em nakonec vyhrál @DzejBee ! Ještě jednou gratulace a velké díky i ostatním co měli chuť si Texas vyzkoušet a zahrát.
Tak tady je přesně vidět, proč Michal nehrál dle svých představ. Proste a jednoduše podcenil přípravu viď @requo, my ostatní ladili formu do poslední chvíle ️
Tak tady je přesně vidět, proč Michal nehrál dle svých představ. Proste a jednoduše podcenil přípravu viď @requo, my ostatní ladili formu do poslední chvíle
Dovolil bych si připojit se k poděkování za úžasný víkend, jak tedy @mkopcak za přípravu hřiště , tak i @requo a @Marklar za organizaci, jsem moc rád, že jsem dorazil a poznal spoustu nových tváří a mohl si to tak krásně užít. neskutečně jsem se celý víkend bavil a strašně jsem si odpočinul.
DĚKUJI
Jako nováček na této akci mohu říct, že to nemělo chybu........počasím, jídlem a ubytováním počínaje a seznámením se se spoustou nových fajn lidí konče . Navíc mě mile překvapilo i hřiště svojí kvalitou (hlavně supr greeny) a různorodostí jamek........a ještě mi to na něm - až na výjimky - na mé poměry docela šlo. Takže co víc si přát.......
Bylo to skvělý bylo to supr nemělo to chybu krása střídala nádheru. A teď ty negativa. za 1 zničil jsem si driver za druhé neměl jsem hotovost a bankomat nejbližší byl cca 12 km daleko v jiné vsi za třetí myslel jsem že ten golf aspoň trošku umím .... NEUMIM a jedna poslední věc prohrál jsem v pokeru ... ALE jak říkám bylo to uuuuplně šecko supr edit dnes jsem dostal zelenou kartu která mi asi je k prdu ale děkuji XD.