Rezervace nejlépe přes TT.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
OkRezervace nejlépe přes TT.
Chtěl bych se zeptat, zda by bylo možné se ještě na ten víkend přidat? Jel bych pátek - neděle.
Myslím, že jsem někde zaregistroval, že by ještě mohl být volný pokoj, bral bych jednolůžák n(myslím, že @mkopcak to někde psal).
Dřív jsem netušil, jak vyjde čas.
Pokud to nepůjde, nevadí, zajel bych se podívat jen na sobotu
Děkuji za info.
Já to teda beru ale snať tam nebudu sám co?Hlásím, měsíc do akce, že mám jeden volný, poslední, až čtyřlůžák.
Já to teda beru ale snať tam nebudu sám co?
Já s tou popolední hrou počítám jak jsme se domlouvali....., chci tam být v pátek tak cca do 11:00 nejpozději. Takže zbývá se domluvit, kdo z nás na TT udělá rezervaci......a ostatní se tam přidají.
Návrh 11.30.Já s tou popolední hrou počítám jak jsme se domlouvali....., chci tam být v pátek tak cca do 11:00 nejpozději. Takže zbývá se domluvit, kdo z nás na TT udělá rezervaci......a ostatní se tam přidají.
Proč ne.....ale nevím co na to @Paudr a další parťák. Původně to bylo asi myšleno dát si obídek a pak hurá na hřiště.......ale nemám nic ani proti obrácenému pořadí a tím pádem pozdějšímu obědu (cca ve 14:00)Návrh 11.30.
Já celou akci začínám mít dost na vodě( manželka po úrazu v nemocnici ), ale ješte jsem to nevzdal. Držte mi palce, třeba ji převezou rovnou do lázní a pak by to šlo. Uvidíme.
Já taky.Rezervace provedena.