macdav Guru fóra I♥19 Jméno David Přijmení Machač Klub Black Bridge, ČGK HI (HCP) 13,8 17.9.2020 #141 neboj, začnu s Birelem už v poledne, abyc to stihnul.
requo Guru fóra 19.jamka I♥19 Jméno Michal Přijmení Šatal Klub Hořehledy HI (HCP) +- 17 17.9.2020 Autor vlákna #142 No aby se to nezamluvilo. Zpět k tomu důležitému. Jak dopadly ty dršťky? Budou? Mňam.
ligi Guru fóra I♥19 Jméno Libor Přijmení Klus Klub Český golfový klub HI (HCP) 27,4 17.9.2020 #143 requo řekl: No aby se to nezamluvilo. Zpět k tomu důležitému. Jak dopadly ty dršťky? Budou? Mňam. Více... Ano....pro mě ta dršťkovka je taky jeden ze stěžejních bodů tohoto zájezdu... . Takže jak?
requo řekl: No aby se to nezamluvilo. Zpět k tomu důležitému. Jak dopadly ty dršťky? Budou? Mňam. Více... Ano....pro mě ta dršťkovka je taky jeden ze stěžejních bodů tohoto zájezdu... . Takže jak?
mkopcak Guru fóra I♥19 Klub Hořehledy HI (HCP) 6,6 17.9.2020 #144 requo řekl: No aby se to nezamluvilo. Zpět k tomu důležitému. Jak dopadly ty dršťky? Budou? Mňam. Více... Drzkovka bude v sobotu a v nedeli k snidani.
requo řekl: No aby se to nezamluvilo. Zpět k tomu důležitému. Jak dopadly ty dršťky? Budou? Mňam. Více... Drzkovka bude v sobotu a v nedeli k snidani.
PFP Guru fóra I♥19 Klub Pyšely HI (HCP) 16 Inzeráty 1 17.9.2020 #146 doktordee řekl: Vyměním dršťky za buchtičky s krémem! Více... A proč nedoplnit dršťkovou polévku o buchtičky se šodó. Potom bude oběd, ne nepodobný školnímu menu, kompletní. Já jsem všema 10ti pro.
doktordee řekl: Vyměním dršťky za buchtičky s krémem! Více... A proč nedoplnit dršťkovou polévku o buchtičky se šodó. Potom bude oběd, ne nepodobný školnímu menu, kompletní. Já jsem všema 10ti pro.
R Revan Člen fóra Jméno Zbyňa 18.9.2020 #147 nějak nefungují webovky jak na golf tak i na hotel nevíte co se děje?
mkopcak Guru fóra I♥19 Klub Hořehledy HI (HCP) 6,6 18.9.2020 #148 Revan řekl: nějak nefungují webovky jak na golf tak i na hotel nevíte co se děje? Více... Vim. Hackarsky utok na poskytovatele sluzeb. Co potrebujes?
Revan řekl: nějak nefungují webovky jak na golf tak i na hotel nevíte co se děje? Více... Vim. Hackarsky utok na poskytovatele sluzeb. Co potrebujes?
R Revan Člen fóra Jméno Zbyňa 18.9.2020 #149 puati to teda dneskaj dojedu odpoledne. ja jen jestli se neco nezmenilo za chvilku mi jede vlak v 7 hodin z veseli nad moravu
puati to teda dneskaj dojedu odpoledne. ja jen jestli se neco nezmenilo za chvilku mi jede vlak v 7 hodin z veseli nad moravu
ligi Guru fóra I♥19 Jméno Libor Přijmení Klus Klub Český golfový klub HI (HCP) 27,4 18.9.2020 #150 Na teploměru 8 stupňů.....na golf ideální . Tak vyrážím.....
Jerry Guru fóra Klub ČGK, GC Bítozeves HI (HCP) 15 +- 18.9.2020 #151 PFP řekl: A proč nedoplnit dršťkovou polévku o buchtičky se šodó. Více... Pokud v šodó bude alespoň 30% objemu rum, tak proč néééé ...
PFP řekl: A proč nedoplnit dršťkovou polévku o buchtičky se šodó. Více... Pokud v šodó bude alespoň 30% objemu rum, tak proč néééé ...
Dana Guru fóra Jméno Dana Klub Česká Lípa HI (HCP) 32,7 Inzeráty 1 18.9.2020 #152 doktordee řekl: Vyměním dršťky za buchtičky s krémem! Více... Já chci takyyyyy..
Jerry Guru fóra Klub ČGK, GC Bítozeves HI (HCP) 15 +- 18.9.2020 #153 Dana řekl: Já chci takyyyyy.. Více... To sem zvědavej, jak z toho šodó vy nealkoholici vyfiltrujete ten rum.
Dana řekl: Já chci takyyyyy.. Více... To sem zvědavej, jak z toho šodó vy nealkoholici vyfiltrujete ten rum.
Dana Guru fóra Jméno Dana Klub Česká Lípa HI (HCP) 32,7 Inzeráty 1 18.9.2020 #156 Revan řekl: nejde mi to. ztratil jsem švih Více... Tak to jsi mezi svými
macdav Guru fóra I♥19 Jméno David Přijmení Machač Klub Black Bridge, ČGK HI (HCP) 13,8 18.9.2020 #157 Sklonili jsme se pokorne pred hristem
doktordee Guru fóra 19.9.2020 #159 Jerry řekl: To sem zvědavej, jak z toho šodó vy nealkoholici vyfiltrujete ten rum. Více... Proto jsem psal S krémem. Abych tomuto vyhnul
Jerry řekl: To sem zvědavej, jak z toho šodó vy nealkoholici vyfiltrujete ten rum. Více... Proto jsem psal S krémem. Abych tomuto vyhnul