Tak koukej ve čtvrtek postrácet dobře míčky, já to v pátek taky udělám a v sobotu je pohár náš
Ty voe co to jako je?!?!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tak koukej ve čtvrtek postrácet dobře míčky, já to v pátek taky udělám a v sobotu je pohár náš
Planý slibyTy voe co to jako je?!?!
Planý sliby
To víš. Stará, sklerotická bába si nepamatuje co komu slíbí.No tak si trhni no...
Pokud by někdo chtěl k sobě starého dědka tak hlásím, že jsem volný, nikomu jsem nic neslíbil.
Já bych si ji dala, ale ne mezi hrou. To by mě dozneschopnilo....Hele pomoc! Mám tu zamraženejch 6 kg drštěk a docela rád bych se jich zbavil. Tzn. dáte si dršťkovku v sobotu mezi 9kama na recepci? A potom co si ji dáte, tak ji taky zaplatíte? To se mi líbí = chci, To se mi nelíbí = nechci.
Jaký si to uděláš, takový to mášještě se teda zeptam doma @kristyna, jestli teda chci.
když si od @mkopcak koupíš celých 6 kilo, určitě ti koupí i sud prosecca.Já držkovku miluju. Jestli je tam nemáš už několik let a nebudou předražený jako tenkrát ty pravidla, tak si klidně kilo zmraženejch v neděli odvezu.
To by se mu nevyplatilo, protože víc jak kilo za kilo mu nedám.
se pořád staráš o ratolesti, co?- zábavu budeme muset zítra i v sobotu ukončit ve 24:00
Díky za pochopení a respektování, M.
se pořád staráš o ratolesti, co?