Tak koukej ve čtvrtek postrácet dobře míčky, já to v pátek taky udělám a v sobotu je pohár náš![]()
Ty voe co to jako je?!?!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tak koukej ve čtvrtek postrácet dobře míčky, já to v pátek taky udělám a v sobotu je pohár náš![]()
Planý slibyTy voe co to jako je?!?!
Planý sliby![]()
To víš. Stará, sklerotická bába si nepamatuje co komu slíbí.No tak si trhni no...
Pokud by někdo chtěl k sobě starého dědka tak hlásím, že jsem volný, nikomu jsem nic neslíbil.![]()
Já bych si ji dala, ale ne mezi hrou. To by mě dozneschopnilo....Hele pomoc! Mám tu zamraženejch 6 kg drštěk a docela rád bych se jich zbavil. Tzn. dáte si dršťkovku v sobotu mezi 9kama na recepci? A potom co si ji dáte, tak ji taky zaplatíte? To se mi líbí = chci, To se mi nelíbí = nechci.
Jaký si to uděláš, takový to mášještě se teda zeptam doma @kristyna, jestli teda chci.
když si od @mkopcak koupíš celých 6 kilo, určitě ti koupí i sud prosecca.Já držkovku miluju. Jestli je tam nemáš už několik let a nebudou předražený jako tenkrát ty pravidla, tak si klidně kilo zmraženejch v neděli odvezu.
To by se mu nevyplatilo, protože víc jak kilo za kilo mu nedám.
se pořád staráš o ratolesti, co?- zábavu budeme muset zítra i v sobotu ukončit ve 24:00
Díky za pochopení a respektování, M.
se pořád staráš o ratolesti, co?