Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Jen upozornuju, ze jsem schopen spat i na doubleJen tedy upozornuju, ze pokud bude chtit kazdej singl pokoj, pojede nas 10
Doprava bude z Hořehled na Dýšinou polem nepolem a cestou necestou.Ještě se musim poptat manželky, jestli mě pustí.
Jinak odkud a kudy povede ta hromadná doprava? Sám to mám bočníma silnicema 100 kiláků, ale pokud by jste jeli někde kolem taky bych přistoupil.
Blbého nakopni, hloupého ťukni. Už to chápu. Teď je otázka do které kategorie patřim.Doprava bude z Hořehled na Dýšinou polem nepolem a cestou necestou.
Ideálně do té, co potvrdí příjezd…Blbého nakopni, hloupého ťukni. Už to chápu. Teď je otázka do které kategorie patřim.
No tak teda jo, ale asi z vás budu nejhorší. Jinak přijedu Pátek - Neděle, pokud možno single room, ale možná přivezu ještě někoho dalšího, pak bych objednávku pokoje měnil. Hřiště mi je jedno, nehrál sem ani na jednom.Ideálně do té, co potvrdí příjezd…
Nejhorší flek má trvale rezervovaný @requo , je mi líto…No tak teda jo, ale asi z vás budu nejhorší. Jinak přijedu Pátek - Neděle, pokud možno single room, ale možná přivezu ještě někoho dalšího, pak bych objednávku pokoje měnil. Hřiště mi je jedno, nehrál sem ani na jednom.
Tak to mne velice mrzí Já se na vás moc těšilBohužel nám to letos termínově nevychází Tak píšu abyste s námi nepočítali
Vezmeš mě na milost?Tak nevim, zda se hlasit a nebo se urazit.. kdyz se na me skoro nejlepsi kamaradka vyprdla a nedala mi vedet, ze jede . Tak natruc se hlasim taky , ale chci dubble
pa- ne a rozhodne Dylina
vezmu te na pokojVezmeš mě na milost?