Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
To je v pohodě, to se stane. Já měl dva roky zpátky zážitek na turnaji, kdy jsem hrál s klukem 42 let. Po jedné jeho nepovedené ráně jsem ho chtěl povzbudit a řekl mu:" ty jsi mladý, ještě dáš hodně dobrých!". Naštvaně odpověděl: "ale mě už táhne na padesát!!!". Co jsem mu mohl říct? "Ty vole mě na sedmdesát!"Je to už asi 14 dní, kdy jsme byli s kamarády v Benátkách. Na rovné 5. jamce jsem zahrál dokonalý rovný drive doprostřed fairwaye. Kolegové ve flightu zahráli krátké šlajsy na fairway vedlejší jamky, takže jsem šel pomalu sebevědomě ke svému míči. Už v dálce jsem viděl na stezce vlevo podél hřiště rodinu na procházce: "Podívej se, hrajou." Rodina se zastavila a chlapeček s nadšením sledoval, jak jsme na hřišti.
Když jsem dorazil k míči, stále čekám na kolegy, až se posunou cítíc pohledy nadšeného budoucího golfisty za mými zády. "Tak... a za chvíli udělám z prcka golfistu," šrotovalo mi celou dobu hlavou zatímco jsem sundával cover ze svého hybridu, se kterým se nemylím. Pak mě napadlo, jestli mi dojde, že jsem to byl já, kdo motivoval malého reprezentanta ke golfu, až si o něm jednou budu číst rozhovor, ve kterém popisuje, jak byl v Benátkách n. J. na procházce s rodiči, když uviděl, jak chlapi hrajou golf...
Přišla na mě řada, založil jsem a v hlavě jsem vyslal špuntovi zprávu: "Teď se dívej, budoucí Tigře." Výsledkem celé myšlenkové anabáze byla mrcka asi 20 m.
A za sebou už jsme jenom zaslechl z úst tatínka: "Hmm, tak pojď..."