Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Dobře jsi si naaranžoval modela pana Martina @mkopcak náčelníku Ano,až se dostanu na Kácov,tak jedině s bugynou po slédnutí těch dvou tříparů6.4.2022 • 9j. Kácov - Panorama: 59 ran, 23 patů (by mGolf)
Zahrál jsem hrozně. Jen devítka, Forest. Skore v mém případě bylo ovlivněno především pro mě po zimě nečekaně pěknými grýny, které jsou moc hezké, rychlé tak akorát... akorát jsem se na ně nesoustředil, takže po dlouhé době skutečně průměr 3 paty, ale snad se to při větším počtu her po zimě zase spraví. A ve spojitosti, že na skoro každé jamce jsme poslal míč někdy i těsně do trestné oblasti se zákazem vstupu (skoro všude) a běžně jsem si zahrál raději třetí míč z odpaliště (i když jsem nemusel), na jedno z nejhorších skóre mé letošní sezóny, jak pevně doufám. Ale... bylo mi to docela jedno. Ve dvouflajtu s @mkopcak jsme se viděli po dlouhé době, pokecali, oba poprvé herně na Kácově... Forest je záhul. Vizuálně nádherné jamky, ale pěšky už to asi jít nechci. :-D Vlastně hřišti bych v tuto chvíli nic vytknout nemohl. Hezké odpaliště, ferveje, zatím polehlé džihády, čerstvé bílé nádherné bunkery, parádní grýny. Tak pokud mi dovolí čas, doufám, že na zítřejší hře to bude už jen lepší.
Super, hřiště otevřeno a v provozu. Zatím devítky Forest, River... třetí devítka Meadows by měla být až někdy po velikonocích, dodělavají se ještě bunkery, aby byly čerstvé a načančané, jako jsme viděli na Forestu dneska. Škoda ještě toho hodně proměnlivého počasí a větru...
Ale jo, i přes příšerný výsledek jsem byl dneska s návštěvou hřiště spokojený. A to se mi na všech hřištích nestává. Líbilo. Takže už se těším na další hru tady. Snad zítra!
Zobrazit přílohu 29496Zobrazit přílohu 29497
Zobrazit přílohu 29498Zobrazit přílohu 29499
Asi dost dobrej driver a dřevo ??? Dobrá práce a gratulace
A ti, co dva, co byli před tebou, tak přes zimu trénují u mě na indooruJo a to nejlepší nakonec I s takovou žumpou jsem byl třetí