Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Jak jste naposledy hráli (2022) - [uzamčeno]

Stav
Uzamčeno.
Dnes opet priprava na prvni ofiko turnaj - 42 stb. Jsem zvedav jak to budu mastit v nedeli :)

05C80565-D0C9-4D53-BA87-3315E2A19EAC.webp
Vsecko pekne kvete uz :)

59F1B580-45E1-4EDF-A7BD-BE581BE81BD4.webp
pribyly nove nastrikane ukazatele na green

Dnes to byl typický Džekyl a Hajd :D:D První devítka 44 ran,17 patů,21 stb :up:;) Druhá devítka 53 ran,19 patů, 11 stb :down::mad: Asi kratší pauza by mi neuškodila ;);) Nejspíš až příští neděli na první turnaj série Král a Královna na Kotlině :):)

Jestli dneska jde někdo hrát, tak to klobouček. To je teda hnusně! Ale určitě dejte vědět, kde, kdo co... minimálně já každému takovému odvážlivci a hrdinovi z tepla s kafem a rumem v ruce zatleskám! Hezkou hru! :)

Tak tleskej, hrál jsem. Ale asi jsem neměl. Na první devítce jsem ještě střídal bogey s dabláčema. Na druhé jsem míč trefoval už jen občas, poslední 4 jamky hotové utrpení. Celou cestu domů vyhřívání sedačky na max a dokonce jsem i mohl vystoupit z auta. Jestli záda povolí, beru zítra vrstvu navíc.

Já "sluneční golfista", který nejde na hřiště pokud není aspoň 20°C jsem byl ve čtvrtek v Hostivaři. Cca 2°C nad nulou, zima jako v ruském blbém filmu a na hřišti jen já a kamarád. 12 jamek, z toho 6 parů. Taková ta falešná forma. Nebo možná mi to jde v zimě a to nevím, protože jsem nezkusil asi 10 let. Nebudu ale uvažovat o změně, třeba začnu hrát obstojně i v teple.

Dnes rano Diamond cely bily... po obede jsem nevydrzel a mrkl n web kameru a ejhle . snih pryc a svitilo slunicko. Honem do auta a smer golf.. sice jen 3 stupne ale sucho. Hlavni hriste zavrene, tak jsem obesel alespon 12 jamek na Country cursu. Skoro samy par. Vubec nerozumim tomu, ze staci zmenit hriste a uz to tak jednoduse nejde ... sak je to to same.. tee, fairway, green

6.4.2022 • Bitozeves: 79 ran (by mGolf)

Hlásím první EAGLE kariéry. Už se mi sice jednou povedlo zahrát 4-par (1-ka v Bítozevsi) na dvě rány ale to bylo potom, co jsem první ránu poslal do kopru. Tentokrát opravdový eagle po krátkém čip-inu na jamce č. 7.🥳🥳🥳

6.4.2022 • 9j. Kácov - Panorama: 59 ran, 23 patů (by mGolf)

Zahrál jsem hrozně. :) Jen devítka, Forest. Skore v mém případě bylo ovlivněno především pro mě po zimě nečekaně pěknými grýny, které jsou moc hezké, rychlé tak akorát... akorát jsem se na ně nesoustředil, takže po dlouhé době skutečně průměr 3 paty, ale snad se to při větším počtu her po zimě zase spraví. A ve spojitosti, že na skoro každé jamce jsme poslal míč někdy i těsně do trestné oblasti se zákazem vstupu (skoro všude) a běžně jsem si zahrál raději třetí míč z odpaliště (i když jsem nemusel), na jedno z nejhorších skóre mé letošní sezóny, jak pevně doufám. Ale... bylo mi to docela jedno. Ve dvouflajtu s @mkopcak jsme se viděli po dlouhé době, pokecali, oba poprvé herně na Kácově... Forest je záhul. Vizuálně nádherné jamky, ale pěšky už to asi jít nechci. :-D Vlastně hřišti bych v tuto chvíli nic vytknout nemohl. Hezké odpaliště, ferveje, zatím polehlé džihády, čerstvé bílé nádherné bunkery, parádní grýny. Tak pokud mi dovolí čas, doufám, že na zítřejší hře to bude už jen lepší. :)

Super, hřiště otevřeno a v provozu. Zatím devítky Forest, River... třetí devítka Meadows by měla být až někdy po velikonocích, dodělavají se ještě bunkery, aby byly čerstvé a načančané, jako jsme viděli na Forestu dneska. Škoda ještě toho hodně proměnlivého počasí a větru...

Ale jo, i přes příšerný výsledek jsem byl dneska s návštěvou hřiště spokojený. A to se mi na všech hřištích nestává. Líbilo. Takže už se těším na další hru tady. Snad zítra!

DF64AFA5-3705-4B52-92BE-A14326D4251E.webp D8590506-7552-40D3-898A-043612A7D25F.webp

D6C7DD08-0AF5-402D-B149-2AA0C1763378.webp 0BB7891F-F6A9-47A9-BB08-F54926C20BC8.webp

6.4.2022 • 9j. Kácov - Panorama: 59 ran, 23 patů (by mGolf)

Zahrál jsem hrozně. :) Jen devítka, Forest. Skore v mém případě bylo ovlivněno především pro mě po zimě nečekaně pěknými grýny, které jsou moc hezké, rychlé tak akorát... akorát jsem se na ně nesoustředil, takže po dlouhé době skutečně průměr 3 paty, ale snad se to při větším počtu her po zimě zase spraví. A ve spojitosti, že na skoro každé jamce jsme poslal míč někdy i těsně do trestné oblasti se zákazem vstupu (skoro všude) a běžně jsem si zahrál raději třetí míč z odpaliště (i když jsem nemusel), na jedno z nejhorších skóre mé letošní sezóny, jak pevně doufám. Ale... bylo mi to docela jedno. Ve dvouflajtu s @mkopcak jsme se viděli po dlouhé době, pokecali, oba poprvé herně na Kácově... Forest je záhul. Vizuálně nádherné jamky, ale pěšky už to asi jít nechci. :-D Vlastně hřišti bych v tuto chvíli nic vytknout nemohl. Hezké odpaliště, ferveje, zatím polehlé džihády, čerstvé bílé nádherné bunkery, parádní grýny. Tak pokud mi dovolí čas, doufám, že na zítřejší hře to bude už jen lepší. :)

Super, hřiště otevřeno a v provozu. Zatím devítky Forest, River... třetí devítka Meadows by měla být až někdy po velikonocích, dodělavají se ještě bunkery, aby byly čerstvé a načančané, jako jsme viděli na Forestu dneska. Škoda ještě toho hodně proměnlivého počasí a větru...

Ale jo, i přes příšerný výsledek jsem byl dneska s návštěvou hřiště spokojený. A to se mi na všech hřištích nestává. Líbilo. Takže už se těším na další hru tady. Snad zítra!

Zobrazit přílohu 29496Zobrazit přílohu 29497

Zobrazit přílohu 29498Zobrazit přílohu 29499
Dobře jsi si naaranžoval modela pana Martina @mkopcak náčelníku ;);) Ano,až se dostanu na Kácov,tak jedině s bugynou po slédnutí těch dvou tříparů :D:D

6.4.2022 • Bitozeves: 79 ran (by mGolf)

Hlásím první EAGLE kariéry. Už se mi sice jednou povedlo zahrát 4-par (1-ka v Bítozevsi) na dvě rány ale to bylo potom, co jsem první ránu poslal do kopru. Tentokrát opravdový eagle po krátkém čip-inu na jamce č. 7.🥳🥳🥳
Asi dost dobrej driver a dřevo ??? Dobrá práce a gratulace ;);)👏👏

Dnes sem na blint vyrazil na hriste D´Epherra, 20km od Angletu uprostred baskickych kopcu. Online rezervaci nevedou, po telefonu se nedomluvim, ale nastesti bylo mezi flighty mistnich volno. Dve devitky, mezi nima 2km prejezd buggynou. Tu jsem ridil vubec poprvy, takze takovej prijemnej bonus. Hriste lucni, pampelisky a sedmikrasky, kolem na prilehlych kopcich ovce, kone. Kratky, 4500m, rikal sem si ze napoprvy idealni. Lehky je to samozrejme jen na papire a jako vsechno co se dela poprvy po dlouhy dobe to nebyla zadna slava:D Hra odpovidala objemu treninku, takze z teecka parada 8/10, jen jedna minela, do greenu spatny 4/18, a puttovani bida 38. Znovu objevena draw prinesla i dosud neznamej pull, je super umet minout green na obe strany:D Docela foukalo, hriste tvrdy a dobeh i pres 50m. Po vetru z kopce sem s 3i dohral vedle greenu a bylo z toho aspon jedno birdie. 18j za 42e, to je v okoli urcite nejlevnejsi a kvalitou uplne v pohode. A ted uz zpatky pred obrazovku.:up:

Přílohy

• epherra.webp
    epherra.webp
    88,8 KB · Zobrazení: 109
  • epherraa.webp
    epherraa.webp
    189,8 KB · Zobrazení: 116
  • epherraaa.webp
    epherraaa.webp
    63,7 KB · Zobrazení: 112
  • epherrra.webp
    epherrra.webp
    95,6 KB · Zobrazení: 113
  • epphera.webp
    epphera.webp
    75,5 KB · Zobrazení: 127
  • WhatsApp Image 2022-04-08 at 15.05.09.webp
    WhatsApp Image 2022-04-08 at 15.05.09.webp
    40,4 KB · Zobrazení: 117
8.4.2022 • Kácov - Panorama: 107 ran (by mGolf)

Nooo, čekal jsem od sebe víc. Nebyla to taková tragédie, jako den předtím, ale to patovani, to patovani. Ty minibrejky kolem jamky dnes ve čtvrtek byly hodně nečitelné a nešlo to z našeho flajtu pořádně nikomu. Šla se turnajově kombinace River, Forest - líbilo. River víc první polovina. Forest asi taktéž. I když na moji aktuální hru obtížný. K výsledku jen krátce, abych se moc netrápil trpkou vzpomínku - začátek sezóny, jak zkažené víno, 21 stb je něco, co nechci zažívat na turnajích hraných na 18j. Je potřeba se po zimě srovnat na venkovní hru a pak si i zvyknout na nové wedge. Litá to s nimi úplně jinak než dřív, tak musím je natrénovat a získat jistotu. Nakonec i nějaký ten par taky byl, ale nejistota na grýnech a v jejich okolí postupně převážila. :( To se poddá. Musí! Stav hřiště - skvělý. Už se těším někdy na příští hru na Kácově, stojí to za to :up:

02474CB5-8602-45F3-8177-09C82BAF6017.jpeg

O den později v pátek jsem pracovně byl v okolí Bechyně, tak jsem cvičně vyrazil na tuto devítku. Tu jsem z časových důvodů neodehrál úplně celou, musel jsem chvátat a zase frčet dál, nestihl jsem ani kafe, příště. Každá druhá rána DDKK byla jako z učebnice! Válel driver, poměrně i železa... Grýny tentokrát v pohodě, protože zatím pomalé a chlupaté, tzn. nemohl jsem se vypatovat :) Bohužel po zimě několik grýnů se sněžnou plísní (takové ty červené flíčky). Mám tohle hřiště docela rád, byl tu klid, krásné dominantní (i když zatím bez listí) stromy v parkové časti - kde na milosrdných jamkách je prostor pro chyby a jejich následnou nápravu. Zadní jamky v lese zase pro mě zvyšují rozmanitost z celé hry 👍

D38A912C-517E-4DA4-899B-83AC85B69EC1.jpeg
630B76E5-A081-432C-97A8-5DF555A407B1.jpeg
25E99815-39C4-4134-B126-2C802938CFF6.jpeg

Upraveno:
10.4.2022 • 12j. Hostivař: 62 ran, 21 patů (by mGolf)

V plánu byly domácí Hoře, ale nějak to kvůli počasí nevyšlo, takže díky tomu, že jsem byl v Praze, tak jsem chtěl ráno/dopo trénink krátké hry. V 8:30 na hřišti a bylo úplně prazdno, tak padlo rozhodnutí, že potrénuju hrou - raději než cvičné plochy :) Šlo to. Naštěstí dlouhá hra občasné neúspěchy krátké hry držela, škoda celkově konce a tři triplů kvůli trestným oblastem. Hřiště v krásném stavu, grýny nádherné zelené, fakt moc hezké a k tomu povrchově konzistentní. Padly mi tři pary, pár dalších těsně uteklo a ukázkově se mi povedl s pomocí větru v zádech drive na 8j, z toho kopečka - jsem se díky tomu dostal na 263 metrů. Tak to mi udělalo radost. Na hřišti jsem byl do osmé jamky úplně sám. Počasí proměnlivé, studený vítr, duben. Ale chvílemi bylo i slunko! Prima hra. :up:

1F1AEDCC-6AC4-4C09-91FD-43A9F565A29C.jpeg 2DDCF2CD-111D-402C-BE22-F526AF84CFF0.jpeg 7568C328-6BAF-4D19-BE9C-001D239C7AB2.jpeg 9736C274-AD6F-4A59-8F5F-FC7300919EBA.jpeg

Upraveno:
Namlsán předchozími výsledky a včerejším tréninkem na Panoramě jsem si řekl, že je správný čas na turnaj na domácím hřišti.
A jak už to tak bývá, tak jsem z obláčku sletěl rychleji, než jsem na něj vyletěl 😁 Ten nahoře se na to očividně taky nemohl dívat a rozhodl se to trápení na 10.jamce hromadně ukončit aprílovým žertíkem, viz fotky 🏝😁 Jediné pozitivum byl par na 9.jamce.
Teď jdu shánět tabletku, která mé tee shots vymaže z paměti 😁

Přílohy

• 81B800BE-683C-445F-B72D-3342A3EEA281.webp
    81B800BE-683C-445F-B72D-3342A3EEA281.webp
    84,6 KB · Zobrazení: 131
  • CB8D5983-AEBA-4C54-8B10-ED9D484A10BE.webp
    CB8D5983-AEBA-4C54-8B10-ED9D484A10BE.webp
    90,4 KB · Zobrazení: 126
  • 0894B91E-FDBF-4202-979B-9E7426642C00.webp
    0894B91E-FDBF-4202-979B-9E7426642C00.webp
    165,6 KB · Zobrazení: 169
  • 0A723B14-CB45-457C-9B75-036A8BD966DA.webp
    0A723B14-CB45-457C-9B75-036A8BD966DA.webp
    33,4 KB · Zobrazení: 130
Dnes první domácí turnaj na Kotlině.Počasí aprílové ;) Naštěstí bez sněhu :D Hra proměnlivá jako to počasí.Díky krátké hře a patování to neskončilo hůře ;);) 99 ran,33 stb,32 patů,6 parů,4 bogí,3 dabl,3 tripl a 2 other 😕😕 Jo a to nejlepší nakonec ;);) I s takovou žumpou jsem byl třetí :D:D

Jo a to nejlepší nakonec ;);) I s takovou žumpou jsem byl třetí :D:D
A ti, co dva, co byli před tebou, tak přes zimu trénují u mě na indooru 😉
Jinak gratulace 👍

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom