Včera celé dopoledne se synátorem pomlázka, nachodil jsem hafo km a odpoledne Ypsilonka...předesílám, že to tam rád velmi rád - prostě super hřiště, letos jsem hrál poprvé...hrál jsem z bílých, kamarádi měli posunuté žluté na modré
odpaliště krásně měkké, zapískované, napíchané, prostě pohoda...FW po provzdušnění, někde občas sebráno i s trsem trávy, ale v pohodě, nic dramatického na tuto roční dobu a klima na Y...všude vysekáno, takže v rafech najdeš a zahraješ v pohodě...na některých jamkách dost flekatá FW, sněžná plíseň...co je hodně špatné - greeny - po provzdušnění, chlupaté, místy velmi flekaté, hrbolaté, pěkně skáčou...ale chápu, že je tam přes noc a ráno ještě velká zima a zřejmě s tím nejde nic moc udělat (v této době)...tak snad se to zlepší - tedy dramaticky zlepší... průchodnost hřiště pohoda...šli jsme ve třech a pustili jsme na 10tce dvojflajt a na 13tce samotného hráče...jinak hřiště prázdné...skoro můj největší problém bylo oblečení - svítilo a foukalo studeně, tak jsem xkrát měnil vrstvy, to je obecně můj problém...k mojí hře - jeden nesmysl na 3ce a tripl (no to snad kuxxa ne) a druhý nesmysl na 9tce, kdy jsem šel nesmyslně druhou po fangli za bunkerem a samozřejmě krátký a doublík...pouze jeden 1nopat, jinak vše dvojpaty - nedal jsem 2 do metru, a tak 6 třímetráků - normálně by mi tam něco snad spadlo (ne snad, určitě!!!), ale mohu to svést na ty greeny
na čipech jsem hrál ze začátku chip and run a až po 7 jamkách pochopil, že je to sakra nevyzpytatelně chlupatý a nutno hrát vzduchem - prostě dlouhý vedení =vysoké skóre...pozitivní - s jedním míčkem, wedge daly již pár šancí na jednopat (jednoznačně se začínají nové SM8 - 52°a 56° vyplácet - hlavně jsou tedy opravdu krásný), driver, až na dvě vyjímky, super - což je pro mě vždy svátek...negativní - krátké čipy a patování, ale to jsem si omluvil kvalitou greenů, za to já přece nemůžu, to umím ne
celkem za 89...kamoši šli velmi dobře, takže jsem po dlouhé době musel platit pití, což oni ví, tak se trošku rozšoupli, ale dobře jim tak, budiž přáno...Ypsilonka je krásné hřiště, ale jestli se tam někdo teď chystáte, spíš bych počkal, až něco udělají s greeny...