Tak jsem tady četl, jak je Mladá Boleslav super.
Nikdy jsem tam nebyl, tak jsem dnes vyrazil. Docela mě překvapilo, jak bylo dopoledne hnusně
Ale první letošní 18 jamek. Ještě jsem nevyndal všechny hole a vozíček. Takže Hezký na záda a šup.
Naštěstí, před tím, než jsem došel na 1. teečko, tak přestalo pršet.
Co mě nepotěšilo - jednou green mokrý, jednou stažená voda.
Jinak hřiště se mi moc líbilo. Je vidět, že tam pořád něco dělají. Tu strom, tady nový kopec. Bez driveru (ještě spí zimním spánkem) je to hřiště docela dlouhé. Ale jo. Šlo to.
Odpaliště ok, fairway měkké (mokré), okolo vysekané. Greeny - slabší, ale asi ok. Občas flek.
Ran bylo těsně nad 100. Zakončil jsem to PAREM. A ztratil jenom 2 míčky.
Restaurace super - polévka, hlavní jídlo, zákusek, kafiko, Plzeň.
Jooo. Sem se vrátím. Líbilo. S ČGK za 600. Příště s driverem, celým setem, vozíčkem a aspoň trochu znalostí hřiště.
Nikdy jsem tam nebyl, tak jsem dnes vyrazil. Docela mě překvapilo, jak bylo dopoledne hnusně
Ale první letošní 18 jamek. Ještě jsem nevyndal všechny hole a vozíček. Takže Hezký na záda a šup.
Naštěstí, před tím, než jsem došel na 1. teečko, tak přestalo pršet.
Co mě nepotěšilo - jednou green mokrý, jednou stažená voda.
Jinak hřiště se mi moc líbilo. Je vidět, že tam pořád něco dělají. Tu strom, tady nový kopec. Bez driveru (ještě spí zimním spánkem) je to hřiště docela dlouhé. Ale jo. Šlo to.
Odpaliště ok, fairway měkké (mokré), okolo vysekané. Greeny - slabší, ale asi ok. Občas flek.
Ran bylo těsně nad 100. Zakončil jsem to PAREM. A ztratil jenom 2 míčky.
Restaurace super - polévka, hlavní jídlo, zákusek, kafiko, Plzeň.
Jooo. Sem se vrátím. Líbilo. S ČGK za 600. Příště s driverem, celým setem, vozíčkem a aspoň trochu znalostí hřiště.