Dnes jsem konečně už také vyrazil ven , a to na Slapy. Strašně jsem se těšil, po půl roce už jsem to chtěl otestovat.
Vyrazili jsme ve třech s kamarády, nicméně už včera se k nám někdo další připsal. Což by mi za normálních okolností nevadilo. A taky že nevadilo cca do 3. jamky.
Ten človíček byl brutálně pomalý. Chápu, že rutina musí být, ale aby se někdo rovnal na ránu cca minutu, a to na každou. Já jsem fakt dost tolerantní, ale mě to prostě rozhazovalo. A k tomu za námi flight, nejspíše rodinka, a ty dvě mladé holčiny tu hubičku nezastavily, takže standardně jsme je zejména při odpalech slyšel (třeba na 12ce, když ony byly na greenu 11ky). Ale mnoho ran na mě svádět fakt nemůžu.
V některých chvílích jsem byl v podstatě znechucen.
Co se týká hry, to asi nemá moc cenu komentovat. Pět škrtnutých jamek mě fakt nepotěšilo, na 12j dvakrát vnitřní aut, ztracených asi pět míčků, od maršála jsme to schytal já, že jdeme pomalu (to jsem mu pak v klubovně vysvětloval, že to úplně tak nebylo). Takže jsem třeba ani nehledal míček, jak jsem byl nas.....
A i hůl letěla, týčko si mi zatlouct nepodařilo
Ale bylo tam i pár záblesků dob minulých, hned na 2ce par, na 9ce taky.
Ale je co zlepšovat, nějak mi nic moc nešlo. Trochu jsem podcenil přípravu na drivingu.
A poučil jsem se, že nejdříve si najdu svůj míček, promyslím si svojí hru a až pak kdyžtak půjdu pomoci hledat.
Ale bylo krásně, celkem i teplo, hřiště takové po zimě. fairwaye, odpaliště dobré, greeny propíchané, pomalé, poskakovaly. Ale to se určitě zlepší.